הצעה לדיון

ToryMaster

New member
הצעה לדיון

בסוף החודש אני מגיעה לחברה שלי שגרה ליד בית קברות, רציתי לשאול את אלו מביניכם שעוסקים במאגיה לבנה וכו' מה דעתכם על ביצוע כישוף פשוט לניסיון (לא משהו רציני, רק לחש הגנה או משהו) בבית הקברות

suki da yo

New member
למה שתרצי לעשות דבר כזה?

אם את מאמינה ברוחות המתים שמגיעות לעולם הזה, מה יש לך לחפש להפריע להן, ואם את לא, אז בית קברות הוא סתם שטח אדמה עם אבנים ועצמות, ואז בכלל מה יש לך לעשות שם?

jbu

New member
ממש לא כדי (לדעתי)

זה לא רעיון טוב לעשות כישופים ליד ישויות אחרות הם יכולים להרוס את הכישוף בגלל זה עושים טיהור למרות שאני לא מבין מה הקשר למאגיה לבנה?

Swicca

New member
לפי דעתי......

... אני מצטער לנפץ לכם תקוות על בית הקברות שזה מקום "קדוש" וכ'ו .... אבל זה לא !!! זו פשוט פיסת אדמה עם אבנים ועצמות (חח כמו שכבר רשמה סוקי מקודם... אגב שם נחמד סוקי מזכיר לי אחת מבנות גילמור) אז התשובה שלי תיהיה (למרות שבקשת משהו שקשור למאגיה לבנה לדעתי זה פשוט אנרגיה והמטרה היא זו שקובעת ככה שהרעיון של לבן ושחור לא ממש רלוונטי כי המקור הוא לא זה ולא זה) כן!!! (איזה הפתעה:) תעשי מה שבא לך בבית קברות שמה למה את צריכה אפילו לשאול ... חחח אני יודע שתעשי בכל זאת (זה מה שאני הייתי עושה ... לא משנה מה היו מציעים לי)!!! בהצלחה!!! אור ואהבה ,שימי.

gray peopel

New member
למה לא?

אם נוח לה בבית קברות וזה מכניס אותה לאווירה... והאנרגיות שמה נוחות לה מה הבעיה שהיא תלך לשמה?

suki da yo

New member
איכס! איכס!

בה! אני הייתי סוקי הרבה לפני שמישהו חשב על להמציא את בנות גילמור. אם כבר אז הסוקי ההיא קוריה על שמי ולא ההפך:) לא שיש לי משהו נגד התוכנית הזו, למרות שראיתי רק איזה שני פרקים מזדמנים....

Swicca

New member
אז אני מציע לך לראות קצת .....

... יותר פרקים ותראי שזה בעצם בנאדם ממש חביב זאת שקוראים לה סוקי!!! :) אור ואהבה ,שימי.

L e s t a t

New member
למה, בשם האלים?

אני בטוח שזה נשמע מאוד מגניב ומושך לבצע טקסים בבתי קברות ומאז הפרק של "קרוב-רחוק" שהיה היום (שבו קיימו טקס פרידה בבית קברות) זה בטח עוד יותר מושך. אבל בית קברות הוא לא המקום האידיאלי, בלשון המעטה, לקיום טקסים. לחש הגנה על הבית קברות? תאמיני לי, בתי קברות לא זקוקים למכשפים שיטילו עליהם לחשי הגנה. לא משהו רציני? אם זה לא משהו רציני אין שום סיבה לטרוח, כל כישוף מכובד הוא כישוף רציני, כל מאג שמכבד את עצמו הוא מאג רציני (או שהוא פשוט לא מאג). מה הסיבות לבוא לבית קברות, להפריע את מנוחתן של הרוחות, להסתכן בכעס שלהן, להסתכן בגילוי ואז בהוקעה כ"חברה בכת השטן" ובקיום טקס במקום של אבל, צער, מעבר, מנוחה (גם אם זמנית) ומעל לכל - בית המתים?!

ToryMaster

New member
היי

אני לא באמת תכננתי לעשות את זה, אני מפחדת מבתי קברות אפילו ביום. אבל לעומת זאת רציתי לשמוע את הבעד ונגד שלכם.

למעלה