הצעה..... בקשר למפגש

maayan15

New member
אני מעיין...נכון לא ידעתם?

אני מפ"ת....אני לא יודעת לתאר את עצמי..אמ...שיער חום...עיניים חומות...מטר ואגוזי....זהו אני חושבת...

rAnDuSh

New member
אני יעל..

מחיפה שיער חום עם פסים בלונדינים עיניים ירוקות כחולות...170 (עם פלטפורמות..) למורן אפשר לקבוע לעלות על רכבת מסויימת...וגם שיר מהרצליה לא? וזהו נתראה שם נראה לי... לא נראה לי שיש לי היום עוד אינטרנט אז ביי

אה רעיון טוב :)

יש לי תמונה... אז הנה ... אני לא נראית ככה.. יותר מכוערת כן יש יותר מכוערת מזה.... תאמינו או לא ואני מטר 56 וגאה בזה!!

Angel Girl1

New member
אממ... הנה תאור שלי...

167 (בלי פלטפורמות!) שער חום די ארוך כזה... חלק... אממ... עיניים חומות... ואממ.. זהו=/ חוץ מזה... לא נראה לי שתהיה בעיה לזהות חבורת בנות מתאספות ליד הסופר פארם! בכל מצב אנשים... מנתקים אותי מהאינטרנט... כך שאני לא יוכל להתחבר לראות עדכונים על המפגש... למישהי בא להתקשר אלי ולעדכן אותי מתישהו?( פללללללליז!)

Angel Girl1

New member
אה ואגב... השם האמיתי שלי הוא:

טם טם טםםםםםם (תופים!) מורררררר!=/

maayan15

New member
אין לי בעיה לעדכן אם יש עידכונים...

אני רק צריכה את הטלפון שלך...

רינת4

New member
ואני רינת(כמה מפתיע...)

מטר 50(בלי פלטפורמות),כן,כן- מטר 50. אז מה?! שיער חלר ארוך(לא יותר מדי),וזהו...

mor 5

New member
טוב אנשים כמה דברים!!

זה סופי ביום שלישי ב-12?? ודבר שני מצויין שהקדמתם את ה ככה יהיה לי יותר קל להגיע!! אז ככה שרוב הסיכויים שאני הגיע! דבר שלישי לגבי שמי האמיתי לצערי הרב שמי הוא מור..(לא מנסה להעליב את כל המור למינהם... פשוט לא אוהבת אותו עליי ולא אוהבת אותו לא עליי...) כמו שראיתי הרבה שקרובות לגובה שלי אין..(ממש לא צריך להיתבאס מיזה!) אני 1.73 יש לי שיער שטני עינים ירוקות חומות... ובערך זהו! היתי שמה תמונה אבל אין לי כוח עכשיו.. נ.ב ד"א הבנים מוערבים בכלל בפגישה?? או שה רק אנחנו הבנות??

mor 5

New member
אה ואני גרה בחולון(למיתענינים

וגם לאלה שלא...!)

maayan15

New member
אמ...עד כמה שידוע לי...

אין בנים בפורום!!...ככה שהתשובה היא לא, הבנים (איזה בנים?) לא יהיו במפגש... ועכשיו לעדכון קטן מאת angel girl... שפשוט לא יכולה להיכנס לאינטרנט... היא מביאה איתה 2 ידידים וחברה.....

Angel Girl1

New member
כן יש בנים!

אבל הם לא בנים מהפורום... אחד חבר שלי... שני ידיד שלי... והם גם לא יפריעו או משהו... אני די בטוחה שהם יהיו כזה בשקט=/

mor 5

New member
אין בעיה שיהיו בנים../images/Emo13.gif לא משנה מאיפ

jolp

New member
אני בן...

פשוט לא יוצא לי לכתוב כל-כך הרבה. אני גם רוצהההה לבוא אבל נראה לי קצת מוזר אם אגיע למפגש בנות, ועוד כזה שכולן בו בסביבות המטר שישים. בכל-מקרה, אם אחליט כן להופיע אז שתדעו לזהות- אני מטר תשעים ושמונה (אתן מבינות למה מפריע לי שאתן נמוכות?! :) ), עיניים ירוקות, פירסינג בגבה השמאלית. הא, וקוראים לי אביב.. נו, אז מה אתן אומרות??

למעלה