מחיפה שיער חום עם פסים בלונדינים עיניים ירוקות כחולות...170 (עם פלטפורמות..) למורן אפשר לקבוע לעלות על רכבת מסויימת...וגם שיר מהרצליה לא? וזהו נתראה שם נראה לי... לא נראה לי שיש לי היום עוד אינטרנט אז ביי
167 (בלי פלטפורמות!) שער חום די ארוך כזה... חלק... אממ... עיניים חומות... ואממ.. זהו=/ חוץ מזה... לא נראה לי שתהיה בעיה לזהות חבורת בנות מתאספות ליד הסופר פארם! בכל מצב אנשים... מנתקים אותי מהאינטרנט... כך שאני לא יוכל להתחבר לראות עדכונים על המפגש... למישהי בא להתקשר אלי ולעדכן אותי מתישהו?( פללללללליז!)
זה סופי ביום שלישי ב-12?? ודבר שני מצויין שהקדמתם את ה ככה יהיה לי יותר קל להגיע!! אז ככה שרוב הסיכויים שאני הגיע! דבר שלישי לגבי שמי האמיתי לצערי הרב שמי הוא מור..(לא מנסה להעליב את כל המור למינהם... פשוט לא אוהבת אותו עליי ולא אוהבת אותו לא עליי...) כמו שראיתי הרבה שקרובות לגובה שלי אין..(ממש לא צריך להיתבאס מיזה!) אני 1.73 יש לי שיער שטני עינים ירוקות חומות... ובערך זהו! היתי שמה תמונה אבל אין לי כוח עכשיו.. נ.ב ד"א הבנים מוערבים בכלל בפגישה?? או שה רק אנחנו הבנות??
אין בנים בפורום!!...ככה שהתשובה היא לא, הבנים (איזה בנים?) לא יהיו במפגש... ועכשיו לעדכון קטן מאת angel girl... שפשוט לא יכולה להיכנס לאינטרנט... היא מביאה איתה 2 ידידים וחברה.....
פשוט לא יוצא לי לכתוב כל-כך הרבה. אני גם רוצהההה לבוא אבל נראה לי קצת מוזר אם אגיע למפגש בנות, ועוד כזה שכולן בו בסביבות המטר שישים. בכל-מקרה, אם אחליט כן להופיע אז שתדעו לזהות- אני מטר תשעים ושמונה (אתן מבינות למה מפריע לי שאתן נמוכות?! ), עיניים ירוקות, פירסינג בגבה השמאלית. הא, וקוראים לי אביב.. נו, אז מה אתן אומרות??