הצעה..... בקשר למפגש

birka

New member
הצעה..... בקשר למפגש

הצעתי את זה כבר... אבל אני לא יודעת אם שמתם לב - מי שיש לו תמונה יוכל לשים אותה פה.... כך נוכל לזהות אחד את השני שם אני יסורק מחר כי אין לי כבר עצבים היום....

maayan15

New member
אין לי...תצטרכו לנחש מי אני...

אני יהיה זאת אם חולצת "אני שונאת את ג´סטין!!!"...חחח....אם רק הייתי מוצאת אחת לקנייה....

lolly1

New member
יש לי

של הכלב שלי...

רינת4

New member
באים למפגש!../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif

יום שלישי,12 בצהריים הנה רשימת הבאים למיפגש. אם שכחתי מישהו,תגידו לי: maayan 15 netak the silence girl1 birka mor5 Angel girl רינת4 בחזקת "אולי": סילביא enya אני צודקת? וסליחה אם שכחתי מישהי... התנצלות מראש. ומי שרוצה להצטרף,שתודיע לי במסרים.

רינת4

New member
אפשר להוסיף את

kooshoosha BoND MoRaNi BoND לרשימה של בחזקת "אולי" כי לא הבנתי אם הן באות או לא...

Kooshoosha

New member
הנה אני!

היי... אם קבעתם סופי ביום שלישי ב-12 בעזריאלי...אז אני אבוא. אני אפילו יגיד לכם בוודאות מחר.. ואני אבוא עם חברה אז תוסיפו גם אותה לרשימה... והנה רעיון: כדי שנמצא אחת את השנייה-פשוט תעמדו לייד הסופר-פארם ותצעקו: "בראייין!!!" -->הוא לצערינו לא יבוא, אבל אנחנו נבוא... זה גם משו ,לא? אההממ...לא משנה. בקיצור-תודיעו לי אם התאריך והכל הוא סופי,החלטי ומדוייק... אוקיי? *מפהקת* אוקיי ביי. יעל.

Angel Girl1

New member
אנשים... שאלה:

יש לי ידיד ממש טוב... שאני רוצה להפגש איתו שם... עד שאני מגיעה לת"א...=/ אז אכפת לכם אם הוא יצטרף? כנ"ל לגבי החבר שלי... עד שאני נפגשת איתו...=/ או עד שאני בכלל נוסעת לת"א..=/ בכל מצב... שניהם אחלה אנשים... אז הם לא סתם בנים שמתחרמנים מהפורום... אחד מהם זה ידיד שלי... והשני זה חבר שלי... אז... אכפת לכם אם הם יצטרפו? (זה עדין לא בטוח)

מממ......

לי האמת אין התנגדות... ו...... קרוליין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את באה למפגש??????????????????????(פעם ה-10 שאני שואלת!) חיחיחי..... אה ו..... גם לי אין תצטרכו לנחש

maayan15

New member
לי לא מפריע...

קרוליין, באמת!, את מוכנה לכתוב לפחות...אני צריכה עדיין לברר את זה או משהו כי דנידע שההודעות האלה מופיעות לך במסך ואת יודעת שיש מפגש???

CarolineKinney

New member
ח-י-ה ו-נ-ו-ש-מ-ת ! ! !

ומעודכנת. לא שמתם לב שכל שירשורי הפמגש הראשונים נמחקו??? חשבתם שזה היה אלוהים???
ראיתי את כל התכנונים שלכם ואני רוצה לומר לכם שאני מאד שמחה שאתם תורחים ככה בשביל המפגש הוא מאד חשוב ואני גם גאה בכם שאתם מתפשרים פה אחד בשביל השני כדי שהמפגש הזה יצא לפועל. ממש כל הכבוד אם אני יגיע? האמת זה לא כל כך סגור כי אני עובדת כל השבוע הזה אבל... אני מבטיחה להשתדל להזיז דברים ולפנות זמן כדי להגיע

maayan15

New member
מ´זתומרת יישתדל???

שאני כתבתי שתכתבי שאת לא בטוחה זה היה אך ורק בצחוק....אף אחד לא באמת שאל אותך אם את באה או לא...אנחנו סתם מנומסות...הריי במציאות שלנו את באה.נקודה.

קרוליין......

באמת מחקת אותם? לא שמתי לב אפילו(לא חזרתי אחורה...) ו... ו.... ו... באמת שחבל שלא תצליחי לבוא... מקווה שתבואי! ולא אני תופסת אותך באוזניים ואת באה...(תיזהרי.. אני עלולה לבצע)

רינת4

New member
גם לי לא...

אם להם לא איכפת,אז לי יהיה? אם הם מוכנים להיות עם חבורת בנות שעומדת לדבר רק על גייל...אין לי בעיה! ד"א:מי שבאה,תשתדלו לא להגיע אחרי 12,כדי שאני אספיק להיות איתכן יותר,טוב....?

rAnDuSh

New member
טוב, יש לי בעיה.....

מכירים את הפורום בדיבורים? אז נחשו מה? גם להם יש מפגש פורום אבל ביום ראשון אז זהו אמא שלי אמרה שאני יכולה לבוא רק ביום אחד לתל-אביב אז אולי אני אצליח לשכנע אותה...רק אולי...אבל תגידו שוב איפה נפגשים?? והולכים אח"כ לאיפשהו?? כי אם לא..אני אוכל לבוא רק לזה ואז לחזור הביתה... סורי שלא הייתי פה הרבה זמן....אין לי אינטרנט

רינת4

New member
יום שלישי.12 בצהריים,עזריאלי בת"א.

איפה בדיוק בעזריאלי,עוד לא הוחלט... יש שתי אפשרויות,והן כצובות באחת הודעות שלי למעלה.

rAnDuSh

New member
טוב אז יש סיכוי

גדול שאני אבוא.... רגע, יש כאן מישו מחיפה? או מהצפון? או שנוסע ברכבת לת"א??? תענמו לי במסרים!!!

1Shir

New member
אין מצב לאחר את זה בכמה שעות?!

אני יכולה רק אחרי הצהריים...

rAnDuSh

New member
נו מצוין

אם שיר תהיה...אז אני אכיר מישו בפנים ואני לא אצטרך לחפש ולשאול אנשים אתה מהפורום של הכי גאים שיש?? לגמרי פאדיחות תאמינו לי...כבר עברתי את זה.. אז בכל מקרה אם כבר לאף אחד אין תמונה שיתאר את עצמו....זה עבד טוב עם אמיר ונעמה... וגם את השם האמיתי שלו ומאיפה פה כולם???

למעלה