הצעה בנוגע לשרשורים

הצעה בנוגע לשרשורים

חשבתי קצת על זה, והגעתי למסקנה שאכן בתקופות מבחנים רוב הסטודנטים מעוניינים באמת בשאלות מבחנים ובתשובות עליהן, והאמת - אין הרבה נושאים אחרים במהלך אותם ימים שעולים בפורום. כאן זה לא כמו פורום סטודנטים שבו מדברים על כל מיני דברים, או פורום תחבורה ציבורית בו לא הכל הוא שאלות מודיעין. אני מוכן לנסות את העניין שלא אשרשר, אבל במקום זה, אם יהיה איזה נושא דחוף שלדעתי כן צריך להיות למעלה, אני אנעץ אותו כדי שכולם יראו. אולי אפילו אעשה שרשור הודעות חשובות שיהיה נעוץ אם יהיה צורך. יהיו בו הודעות מחלקה, נציגים ודברים כאלה. רק שאלה - מה יקרה לדוגמה לשרשור על טופס אפס באקו' אם עכשיו יהיו שוב 5 עמודי שאלות במקרו? קחו בחשבון שדברים יירדו מהר למטה. אם ככה אני ממש ממש מפציר בכולם לבדוק קודם אם שאלו כבר שאלה שהם רוצים לשאול ואם ענו אולי אפילו. אין טעם לפתוח שאלה חדשה אם כבר שאלו אותה קודם - חכו שמישהו יענה. על אחת כמה וכמה אם כבר ענו על השאלה - אז אין צורך בכלל לשאול שוב, אלא אם כן יש צורך בהבהרות. ואם יש צורך, שאלו באותו שרשור של השאלה המקורית. כמו כן - אם יש למישהו כמה שאלות שישאל אותן באותה הודעה. אם אחרי כמה שעות יש לו עוד שאלה, שישרשר אותה לעצמו, להודעה הקודמת. ככה אולי נחסוך את הבלגן שהיה פה, במיוחד לפני אקו'. היו הרבה הודעות ראשיות בודדות, וזה המצב שאני רוצה למנוע. ד"א, לטובת הדורות הבאים כדאי שההודעות יהיו משורשרות כדי שאני אוכל בקלות לשים קישור לשרשור מרוכז וכך יוכלו למצוא אותן מהר בעתיד.

gilat85

New member
יש לי בשבילך הצעה מתפשרת

תשאיר את הדברים כמו שהם ללא שרשורים, וברגע שעובר מועד המבחן אז תשרשר את כל ההודעות של אותו נושא לשרשור עם כותרת. ככה לא יווצר שרשור מפלצתי מחד, מאידך אנשים יוכלו לגשת לשרשור מסודר אם יצטרכו. צום קל לכל הצמים.

marinaghost

New member
כמה הצעות בשבילך..

1. תפסיק להעלב אם נדמה לך שמעליבים אותך 2. דיי להתערב במה שקורה בפורום 3. כל עוד לא מקללים או משתמשים בשפה בוטה אזי ההודעה צריכה להשאר 4. שהרי, מי אתה שתחליט שהודעה אחת יותר טובה או פחות טובה? 5. ומי אתה שתחליט איך נוח לכולם לראות את ההודעות בפורום 6. ומי אתה שתחליט איזו הודעה רלוונטית ואיזו לא. 7. בסך הכל אתה השם שמופיע בכותרת של הפורום שאם יש הודעה מהנציגים יכול לנעוץ אותה. אני אשמח אם תפסיק להתערב בהודעות הפורום, כי מי שבאמת מעוניין שהודעותו תועלה להתחלה יודע בדיוק איך לעשות זאת... אני שמחה שאתה לוקח את כל עניין ה"ניהול" בצורה רצינית.. אבל זה בסך הכל פורום סטודנטים.. וכן, יהיה נחמד אם יהיו פה גם כמה הודעות נוספות חוץ מחומר הלימוד.. כמו בשנה ג.. ששם באמת אף אחד לא מוריד/מעלה הודעות או מוחק אותן. צום קל לכל..

כמה תגובות

1) לא נעלבתי. אני פשוט חושב שלא מבינים כאן את תפקיד מנהלי הפורום. 2) פורום לא יכול להתנהל מעצמו, מצטער מאוד. תפקיד המנהל הוא לא רק לנעוץ הודעות של הנציגים. אמנם פה מדובר בקהילה שהיא סגורה (ז"א ככל הנראה לא יצטרפו אלינו אנשים שלא לומדים במחלקה בשנה ב'), אבל עדיין אני לא חושב שזה צריך להיות מקום בלי כיוון וסדר מסוימים. לכן אני נוקט בצעדים שלדעתי צריכים להנקט. שרשורים ונעיצות אלו חלק מהכלים שקיימים. וכפי שראית, לאחר שאני מקבל תגובות אני שוקל את הצעדים, והנה החלטתי שלא אשרשר, ונראה מה יקרה עם זה. 3) כל ההודעות שנמחקו על ידי בפורום מאז שאני מנהל בו (לא בתקופת הקומונה) היו רק הודעות פוגעות או הודעות ספאם (או כאלה שנכתבו פעמים בטעות). 4+5+6+7) בשביל תפוז פורום הוא מעבר ללוח מודעות. הוא אמור להיות מקום של גיבוש חברתי של אלה שכותבים בו. בד"כ פורום סובב סביב נושא מסויים וכותבים בו אנשים מכל מיני מקומות בארץ, ואילו בפורומים של בר אילן זה להיפך - הם סובבים סביב אנשים מסויימים וכותבים בהם על כל מיני נושאים. מכיוון שאותם אנשים מכירים אחד את השני אישית אז הפורום למעשה מאבד קצץ מייעודו המקורי, כי האנשים מגובשים כבר. מבחינה טכנית מנהל יכול ורשאי להחליט מה שנראה לו שיהיה טוב לפורום שבניהולו. בשביל זה הוא קיבל מנדט מתפוז לנהל את הפורום. אני מסכים שפה, בפורום הזה, שיקול דעת של מנהל לגבי מה רלוונטי לכתוב הוא קטן יותר מכיוון, שזה פורום שסובב סביב קבוצה של אנשים ולא סביב נושא. הרי בפורום אחר, שעוסק בנושא מסויים, לא יכתבו על נושא שונה (ויש פורומים בהם מנהלים נוקטים יד קשה מאוד נגד דברים כאלה). לכן כמו שנאמר לעיל, אני לא מוחק על ימין ועל שמאל, כמו שאולי נדמה לאנשים. מצד שני, המנדט השני למנהל מגיע מהגולשים בפורום. אם מנהל יחליט משהו שהגולשים לא יאהבו, אז הפורום "ימות", ולכן כדאי לו לשמוע מה יש להם לומר. זה מה שעשיתי עכשיו וכאן. הבנתי שחלק נכבד ממי שכותב כאן לא רוצה שרשורים גדולים שכאלה, אז החלטתי שזה באמת לא יהיה חכם ללכת נגד רצון "העם". עם זאת יודגש כי מנהל לא יכול לשבת בצד ו"לא להתערב". אני לא נמצא כאן רק כדי לכבות שריפות ולנעוץ הודעות של הנציגים. דבר אחרון, חבל לי מאוד שאת מזלזלת בי. אני מבצע את תפקידי, ויכול להיות שנעשות טעויות. אבל אין שום צורך לזלזל בי או בתפקיד. אני אשמח מאוד אם תפחיתי את נימת הזלזול ואם אפשר יהיה לנהל דיון נורמלי לגופו של עניין. אני מקווה שאחרי המבחנים אפשר יהיה לעשות כאן דברים שהם מעבר לשאלת שאלות מבחנים. צום.

shaharg3

New member
יאיר הדרקון לראשות האגודה

צריך אנשים כמוך שם ולא הקקמיקות שכבר נמצאים שם שבגללם יש לי ממוצע 60 בערך השנה(טוב לא רק הם אשמים,יש עוד כמה סיבות..סתם בא לי להוציא עצבים...)

IUB

New member
עוד תגובה

הגזמת לגמרי... מישהו צריך לעשות פה סדר, והתלונות שלך באמת חסרות יסוד. אני מקווה שסתם צחקת...

marinaghost

New member
תשמע..

אין לי כוח לנושא הזה יותר.. זה התחיל שוב לשעמם אותי.. מה שכן, זה חסר יסוד לתת ל"ניהול" הפורום כזה דגש רב.. בסך הכל פורום נחמד וחמוד שאמור להוות מפלט מכל חוקי האוניברסיטה.. אז דיי להתחסד ותנו לעשות קצת חיים.. אב"י, המנהל הנוסף, יסכים איתי בנושא.. אני לא ראיתי אותו עושה כאן "סדר ומשמעת".. ושום דבר נורא לא קרה.. אנחנו לא ילדים בני שלוש שצריך לשמור עלינו.. אז דיי להתנהג ככה.. וחוצמזה, הייתי מצפה שיהיו פה לאנשים חיים חוץ מלהיות כל היום בפורום ולחשוב שאתה מרוויח כסף מזה.. (כן כן, אין לי חיים)

nir s 23

New member
אני לא קשור לכאן כל כך, אבל יש לי הצעה טובה

פשוט תתעלם מכל מה שמרינה אומרת/רושמת לך/עליך. ניכר שהיא סובלת מתסמונת "אל תתלהב עלי, ומי אתה חושב שאתה??" שרשורים ארוכים זה דבר נדרש והכרחי,ויש את זה כמעט בכל פורום בתפוז....למשל בפורום "אבודים" יום אחרי הפרק ששודר בארה"ב תמיד יש שרשור של איזה 300 הודעות, וזה לגיטימי. אמנם זה טיפה מסורבל ( אגב, לדעתי ממש לא...) אבל זה תמיד עדיף מעשרות הודעות חדשות שנפתחות מדי שעה ( לפעמים על ידי אותם האנשים,שברוב טמטומם דוחקים את ההודעה הקודמת שלהם אל מעמקי עמוד 2,3,4 וכו'...), אף אחד לא יטרח לעבור לעמוד 2 כדי לענות על איזו שאלה, ואפילו אם כן- לא בטוח ששואל השאלה ילך לשם כדי לראות מה ענו לו. ואפילו אם זה יקרה רק שניהם יוכלו להינות מזה, ולהשכיל מהתשובה והשאלה. כי בוא נודה בזה- רוב האנשים לא מבקרים בעוד עמודים חוץ מבדף הראשי. בקיצור, אתם מנהלי הפורום, יש לכם מנדט ( עכשיו בטח מרינה תכתוב שאף אחד לא בחר אתכם, אז אם היא כל כך רוצה שתלך לפתוח קומונה מתחרה ותסחוף איתה את מי שהיא רוצה אחריה), אתם עושים מה שצריך לעשות וזהו.

marinaghost

New member
טוב טוב..

אני לא רואה שאצלכם בפורום ה"מנהלים" מתערבים כל כך.. ואם היית ממשיך לקרוא כמה הודעות למטה היית מבין שאף אחד לא מעוניין בהודעות המסורבלות שהוא יוצר.. תודה על ההתענינות בפורום הזה.. :) אגב, אבודים זה נושא אחר לגמרי.. ואכן, אפשר לדבר על כך שעות ועם הרבה יותר מ-300 הודעות.. אבל על מחירים ואקו'.. זה ממש ממש משעמם ואין לזה באמת צורך..

abalaba2

New member
סבבה, בא ננצל את הנעיצה

לשירשור אבודים ספוילרים!!!!!!!!!!!!! לא! אני חוזר- לא!!! לגלול למטה אם אתם לא רוצים לדעת את ההמשך של הסדרה (עונה 4) טוב, נשארו עוד 2 עונות לסדרה, הם כבר חזרו (חלקם) הבייתה, והעלימו אי, עדיין לא הבנתי אם זה אמור להיות מד"ב או שצריך להיות לזה הסבר מדעי בסוף. רעיונות מישהו? הם גם לא ממש גילו מה הענן השחור עושה ומה הוא בכלל.

למעלה