הצעה -אירוח בפורום

ענתר

New member
הצעה -אירוח בפורום

בפורומים רבים ראיתי שמביאים אנשים בעלי ידע ומידע הקשור לתחום הפורום להתארח. אולי תביאו נציג של הערוץ אם אתם מקבלים את ההצעה שלי, אני מציעה שהאירוח יתחלק ל 2 נעשה קודם סקר, אילו סדרות רוצים להחזיר, או להביא שינתן לנציג כקובץ, וכך יוכלו לדעת את דעת חברי הפורום (על דרך עיבוד הנתונים ניתן לדבר מאוחר יותר) והשאלות אל נציגי הערוץ יהיה בסיגנון ברור מה השיקולים של הערוץ בהבאת סדרות, שידורים חוזרים, שעות שידור וכדומה. לדעתי יותר מידי פעמים חברי הפורום מעלים השערות שלהם לשאלות שהעלתי כאן, הגיע הזמן שנדע את התשובות האמיתיות ולא את המחשבות של חברי הפורום.

HuGo Hell

New member
אמ, אוקי, אז ככה...

בגדול יש פה נציגת הערוץ שעונה על שאלות פה ושם. יכול להיות רעיון טוב פעם אחת ולתמיד בלי קשר לזה לעשות אירוח שכולם שואלים שאלות והם עונים. אני אברר את העניין :)

ענתר

New member
זו הבעיה שלי עם נציגת הערוץ

היא עונה ללא קביעות, מתי שבא לה, למי שבא לה, או שמה הודעות קצרות. אני מצפה להסבר במה אנחנו פורום מיחוד כאשר אנחנו הפורום הרשמי של הערוץ, מה מיחד אותנו מכל פורום של תוכנית זו או אחרת. גם שם יכולים לכתוב שרוצים להחזיר את התוכנית, ולכתוב שהערוץ עושה כל או כך. אבל כאן זה ערוץ רשמי, אני משערת שיש לזה ערך מסויים, והייתי רוצה לראות את היחס הזה מהערוץ

Gilliana

New member
מה זה משנה?

ממילא על כל בקשה וא טענה שתעלי כאן תיעני באיזה תירוץ חסר הגיון מטעם נציגי AXN (כך מוכיח הנסיון) והם אינם קשובים לרחשי לב קהל הצופים אלא עושים בכל מקרה מה בראש שלהם, ללא כל קשר לקהל.

ענתר

New member
אני תמיד רוצה לשמוע את הדעה

השניה לפני שאני מתלהמת. אולי אני לא רואה משהו? חוץ מזה, בואי נראה מה הערוץ אומר, ולא מה חברי הפורום מנחשים ולבסוף, אם אנחנו פורום רשמי, אז שיתנו יחס בבקשה

Gilliana

New member
יחס בהחלט רצוי וראוי לתת

ואני ממש לא מתלהמת - אין לי מושג מנין הבאת את זה, רק ציינתי עובדות.

ענתר

New member
חס וחלילה

לא התכוונתי לרמוז שאת מתלהמת. זוכרת כמה תגובות שלך בדיוק הפוכות. (כלומר מורידות ווליום בפורום, מתונות וכו, מקווה שהבנת) התכוונתי שלפני שאני! אגיד את דעתי, ואקטול את הערוץ, אני רוצה לשמוע את מה שיש לו לומר.... (מה שיש לו לומר.... אפרופו, קפצי לבקר בבלוג שלי) שבת שלום

למעלה