הצעד הבא

א פ ו ר

New member
הצעד הבא

סלחו לי אם אני טועה אבל קראתי את כל המאמרים שיש בפורום הזה ועוד כמה ספרים בנושא מגיה ןכישוף וכולם מסבירים כל כך יפה את התאוריות וכדומה ואז ישר עוברים לכישוף עצמו , אולי זה רק אני אבל אני מרגיש קצת אבוד כאילו דילגו על איזה חלק, אין דוגמאות ללחשים פשוטים וכו ואיך לבצע אותם צעד צעד בשביל המתחיל, אחד שאין לו מדריך או מורה שיעביר אותו את כל החלקים שבביצוע לחש.

RainBird

New member
ויש לזה סיבה טובה דבר ראשון לפי דעתי באמת צריך לעשות טבלאות קוריספונדנס של גבישים נרות וכולי אבל בשום פנים לא כשפים. כי אז כל ילד שמשעמם לו ושאין לו כוח ינסה ואז יהיו 2 תוצאות עיקריות: האחד הכישוף יכשל, ועוד לא מאמין יצא לעולמינו בלי שום אמונה מיסטית מאגית, והוא יוכל להביא לטענתו כי הוא ניסה ונכשל. התןצאה הסבירה השניה שהכישוף עוד איכשהוא יעבוד, ואז למטרה ממש לא טובה ואנחנו לא צריכים את הזמנים הבוערים 2. לכן אדם שקורא את הכול ומבין וגם מקבל אינטואיציות מבפנים כבר לומד איך להתחיל את הפרקטיקה. אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות ארדן

L e s t a t

New member
יש הבדל

בין לקרוא חומר ולהבין חומר, מאגיה הוא תחום מאוד אינדבדואלי ואצל כל אחד דברים יהיו שונים. הדרך בה הוא מטיל מעגל, הקונוטציות שמעלות לו מילים מסויימות ומה שמתחבר לו עם כל יסוד ויסוד יהיו שונים לחלוטין אצל אדם אחר. אין שום טעם שאני אתחיל להוסיף כשפים ולחשים ודוגמאות לטקסים כי הם יהיו דוגמאות למה שאני עושה. אם אתה רוצה כל כך כשפים ולחשים תיכנס לפה, אני לא חנות ללחשים זולים שאין לי מושג אפילו מי כותב.

ללסטט

נכנסתי לאתר ורציתי להגיד שהוא נראה באמת רציני ומושקע אבל........ כבר בעמוד השני את יכול ללמוד בלחיצת כפתור כיצד לעשות הקרנה אסטרלית, כיצד לנסוע בזמן, כיצד לעבור חלומות צלולים, כיצד להפנט אנשים,..... ת´אמת, דיי נדהמתי, אבל חשבתי שניה ורציתי לשאול (לא רק אותך, את כולם) זה באמת אפשרי ללמוד את כל הדברים האלה דרך קריאה של מידע בלבד (אם אני יעבור על החומר המצוי באתר אני אוכל להקרין הקרנה אסטרלית, להפנט אנשים ואפילו לנסוע בזמן?!?) תודה רבה רבה רבה על כל תשובה!!!

FireDragon

New member
במילה אחת....לא....

צריך הרבה יותר ניסיון בנושאי המאגיה בכלליות, בשביל היפנוזה צריך לעבור קורסים (שעברתי לא מזמן דרך אגב) לסוע בזמן...צריך להיות בנאדם עם ניסיון של כמה עשרות שנים לפחות, הקרנה אסטרלית- הרבה מאוד יכולת ריכוז, והרבה מדיטציות (?) ממש בלתי אפשרי לעשות את זה דרך קריאה בלבד, ואם כן, לא דרך קריאה של כל כך מעט חומר. לדוגמא, אני אקח את הדוגמא של קפוארה שלסטט (נראה לי) נתן, אם תקנה ספר שיראה לך איך לעשות סלטה כפולה באוייר, ותקרא, ותקרא ותקרא, ותדע כל חלק מהסיבובים בעלפה, ואת הזוויות בעל פה ואת כל השלבים, את מהירות התנופה ואת מיקום אזור הנחיתה, זה אומר שתצליח? לא...

נקודה נכונה אבל................

אם אני אתן לך הוראות מפורטות שיכללו הכול בקשר לקפיצה, באיזה זווית, בכמה כוח, ואיך צריכים לזנק....... הכל מפורט בדיוק אבל אני לא הראה לך איך קופצים, אתה עדיין לא תדע לעשות את הקפיצה?!?

FireDragon

New member
אני אדע איך לעשות...

אבל אני אצליח? אני אמנם אדע את התיאוריה, אבל לא יהיה לי שום ניסיון בפרטיקה, ככה שעדיף לעשות תרגילים קטנים ולהיות בכושר במקביל ללקרוא את הספר. ורק כשמגיעים לרמה שהאדם יודע לבצע את הקפיצה תיאורטית, וגם יש לו את הניסיון והיכולת, פיזית, אז צריך לקפוץ.

BishGada

New member
תרגילים קטנים, לשמור על כשר

זה בדיוק מה שאני (ואני מניח שעוד כמוני) מחפש, את הלימוד הזה שלב אחרי שלב המשלב תירגול ודוגמאות. גם מתמטיקה היא אינדיבידואלית בשלב מסוים, אבל הבסיס אחיד וכדי ללמוד לומדים נושא פשוט ומתרגלים ורק אז עוברים לנושא חדש וגם אותו מתרגלים. זה מה שאני מחפש, את מה לתרגל.

L e s t a t

New member
זה לא משנה

אני יודע הרבה תרגילים אקרובטיים שאף אחד מהם אני לא מצליח לעשות. אני עדיין לא מספיק מנוסה וכמו שהמורה שלי אמר "נלמד אתכם סלטה כשיהיה לכם עוד קצת כוח בידיים", כוונה? עוד אימונים נדרשים כדי להתקדם לעבר אימונים כאלה.

L e s t a t

New member
והנה ההוכחה שלנו! גבירותיי ורבותיי!

(בלי להעליב, ניאו
) האתר שרשמתי שם הוא אתר ממש אבל ממש במילה אחת שבה אני לא אשתמש משתי סיבות: 1. כי אני עצמי אסרתי על השימוש בה בפורום (אני מאמין שזה נקרא "לנבל את הפה"). 2. אני אפגע בזכות לשם טוב של האתר, אף על פי שאינני חושב שמגיעה לו זכות שכזו. האתר הזה הוא פשוט בדיחה מהלכת לכל תחום המאגיה. לא הייתי מסתמך אפילו על מילה אחת באתר הזה, האתר ללא ספק נכתב ע"י אדם שמבין פחות במאגיה מאשר שהוא מבין ביצירת גרפיקה וכתיבת אתרים ברשת..

gangrel

New member
היוצר של האתר

כתב שהוא בעצם חייזר שבא מגלקסיה אחרת וחקר במשך שנים על מיסטיקה... לאיש יש בעיות!

ממש לא נעלב אבל............

אני חשבתי שאם נתת את הכתובת של האתר למישהוא ששאל שאלה אז בטח חקרת אותו (את האתר) כדי לראות אם הוא אמין אן לא....... אז בגלל זה שאלתי את השאלה שלי בגלל שגם לדעתי זה נראה דיי "מפגר" (אופס.....אסור לקלל....) שאוכל ללמוד לנסוע בזמן תוך כדיי קריאה של חומר בלבד בלי לעסוק בפרקטיקה....... אז כדיי להיות בטוח, האתר הזה באמת זיוף? (גם לי לא נראה שחיזר מכוכב אחר יערוך אתר אינטרנט- מעניין מאיפה הוא למד אנגלית.....) אולי הוא מכיר את E.T?

L e s t a t

New member
אם האתר מלא בחומר מפוברק או לאו

זה תלוי בך ובכל אחד ואחד מבאי הפורום להחליט בשביל עצמו, אני רק אומר את דעתי.

מה זאת אומרת תלוי בי?

אני יכול להחליט אם החומר שאני קורא הוא סתם שטות או שהוא בעצם התשובה שחיפשתי במשך כך חיי........ אני יכול לרשום עכשיו שאם תרים את הידיים ותגיד בלה בלה בלה אז אתה תנסע אחורה בזמן לשנת 1990.....אבל אני יכול להמשיך להגיד את זה כמה שאני רוצה....... וגם אם מישהוא ממש יאמין בזה והוא ירים את היידים ויגיד בלה בלה בלה הוא עדיין לא יעבור לשנת 1990.... בקיצור..... לפני שאני מבלבל לך את המוח (אם לא בלבלתי כבר....) רציתי לשאול: האם לפי דעתך האתר הזה מפוברק או שהוא אמיתי...." (כולם לענות....בבקשה....) תודה רבה רבה רבה על כל תשובה D-:

L e s t a t

New member
דעתי?

דעתי היא שבמדריך לשחקן של מבוכים ודרקונים אתה תמצא חומר יותר אמין על כישוף מאשר באתר הזה.

BishGada

New member
1990

1990 זה אחורה בזמן?!? אני כנראה פספסתי איזו מאה...

למעלה