הצל,תקרא....

Loony K

New member
כל אחד והדעה שלו

אבל אני חושב שהוא לא פחות טוב מסאבלימינל
זה שיש לו סגנון חדש זה לא אומר שהוא לא יכול לשיר, והוא גם כותב טוב פשוט אנשים לא רגילים לסטייל של השירה שלו, ויש כאלה שכבר התרגלו(הרוב ואני בינהם) וחושבים שזה יפה, ויש ת´אלה שלא יכולים לקבל את זה שמישהו שר בסגנון חדש...

Big 7

New member
אוי נו

מה אתם מבזבזים זמן על ההומו הזה?סתם איזה הומו שמשחק אותה בא ויורד על הצל כדיי לעשות פוזה

snoop doggy dog

New member
טופאק, תקרא....

אתה גרוע אתה סתם הומו מזדיין יש לך חרא ליריקס אתה מכוער ואף אחד לא רוצה לשמוע אותך( חות מחצי עולם) כך דוגמא מביגי הוא משמיע מה שאנחנו רוצים לא את הזבל שלך תבין העם לא רוצה את הזבל הז עם תמשיך לשיר ככה עוד ירצחו אותך יא אפס

The EmineM ShoW

New member
ת.א.ק.ט - ת.א.ק.ט... כנסו רגע....

שמעתי את השיר הזה רק פעם אחת כשהייתי בגיוועץ´ (באולפן) - ראיתי אותם לייב
רק שהחבר המעפן שלי כל הזמן הציק לי... ככה שלא שמעתי כמעט כלום
.... (ד"א לפני שתשאלו... לא - אין קהל... ישבנו על תפאורה מאולתרת - נדחפים נו...) מה שמוביל אותי ל.... למישהו יש את השיר?!?!?!!?!?!?!!?!?!?! צרו קשר דחוף!!! יש תמורהההההה!

n u n a

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וסתם חומר למחשבה: מעניין מה היה קורה אם היה לו את האומץ לבוא ולהגיד לצל את הדברים האלה פנים מול פנים...

The EmineM ShoW

New member
אחים... למי שעדיין לא ראה אותו

(הצל) פנים מול פנים... הוא גמד... והשרירים שלו לא ממש מנופחים
הקיצר יכולתי לקחת אותו אחד על אחד... (נזכרתי שלא היה לי מושג בתוכנית מי זה הטוניסאי השעיר ההוא שהיה איתם... זה היה ש"י!!!
) למי יש את השיייייייר? יש תמורה!

בלייז

New member
יש לי רעיון!!!!

בואו נגיד לצל שאבישי במבוק צחק עליו,ואז הצל יהרוג אותו ,מעניין מה יהיו המילים האחרונות של אבישי במבוק?

DJ$upreme

New member
הם יהיו:

"חבר´ה, מי יודע על מחירים של שרשראות של היפהופ במאדמן? נו, תענו לי!!!"

obd

New member
מה אתה מזיין ת´שכל?!!

הצל הוא אחד הטובים שיש בארץ הוא כמו די.אם.אקס הישראלי! הוא וסבלימינל ממש ענקיים יחד והמסרים אולי ממוחזרים אבל באמת כבר הגענו למצב בארצינו המסריחונת שאין על מה לכתוב... חומר למחשבה בשבילך...

למעלה