הצלחתי!!

THE gray

New member
הצלחתי!!

בדרך מוזרה... עם עזרה... הייתה לי חוויה אסטרלית הלילה
קצת שונה ממה שציפיתי, וכל הכבוד לי.....

jbu

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif מזל טוב

אני ישמח לקבל כסף, אבל אני אני יסתפק בפרטים.
+
=

THE gray

New member
כסף אין אבל פרטים בכיף.........

הכל קרה בלילה לפני שנסעתי לכינרת אז אחרי החוויה ניסיתי להירדם ולא היה לי כוח לרשום אותה ופחדתי לשכוח אותה...אז באתי לפה ושמתי הודעה כדי שאני אזכור. וככה זהקרה: בסביבות ארבע בבוקר התחלתי להרגיש עייפות אחרי שעה של ישיבה בלי לזוז אז סגרתי את הטלוויזיה ונרדמתי לא חזק במיוחד יותר נימנום מאשר ממש להרידם וכאן התחיל כל הסיפור, אני בזמן האחרון עובד הרבה על המסע האסטרלי אז קורה לי כשאני עייף ושוכב שהגוף מתחיל ברעידות בלי שרציתי או ניסיתי כאילו הוא כבר רגיל אז זה בערך מה שקרה והתעלמתי מהם כי לא היה לי כוח לעשות איתם שום דבר באותו הרגע אז המשכתי לנמנם אחרי כמה דקות פתאום אני שומע את הדפיקות של הלב שלי (או כל דפיקות אחרות בקצב אחיד חזק חזק)והרגשתי שהקול היה ממש בתוך האוזן, באותו הזמן כבר לא הייתי בהכרה מלאה אז אני רק זוכר את זסה אני לא זוכר אם הגבתי לקול הזה. אחרי כמה דקות שהייתי בשקט מוחלט בלי לשים לב שאני במצב הזה (בגלל האימונים הרבים הגוף עושה את זה לבד) פתאום הרגשתי כאילו היה בום, לא שמעתי בום אבל הרגשתי כאילו פה נעצר משהו וכאן מתחיל משהו חדש ואני לא יודע אם זאות הייתה מחשבה שלי או איזה קול פנימי כלשהו מיד אחרי ה"בום" הזה שמעתי קול אומר -מסע אסטרלי. מכאן כבר לא הייתי בשליטה של עצמי הרגשתי משהו שמושך אותי מהרגל בקלות כאילו אני אוויר החוצה מהגוף והגוף שלי התחיל לרחף, כאן הייתי בהכרה לא מלא כמו יום יום אבל ברמה מספיק גבוה כדי לקלוט מה קורה (כאילו אתה מאוד עייף) הרגשתי שכל הגוף שלי בחוץ ושהראש כאליו דבוק למשהו ושכאילו העיניים שלי ליד הגוף לא בתוכו וזה מה שראתי- הייתי ליד המיטה שלי באוויר הסתכלתי ישר וראיתי את החדר שלי כמו שהוא רק שבאמצע הקיר כאילו מתחיל עוד חדר ארוך עם הרבה מנורות כל שורה סוג אחר של מנורה כלומר שוג אחד עגול וסוג אחד נאון או מרובע אני לא בטוח ובצד של המיטה איפה שבדרך כלל יש כיסא גדול היה שולחן שחור מרובע קטן ומסביבו כורסאות ירוקות בכל מיני גוונים עם מאפרה וסיגריה (ומה שמצחיק שלפני שבועיים אמרתי שאני רוצה פינה כזאות בחדר שלי). אחרי המבט הראשון שלקחתי הסתכלתי על הרגל שלי והיא הייתה בהירה ושמנה מאוד מהרגיל אחרי זה הסתכלתי על היד שלי וראתי שאני מחזיק משהוא שנראה כמו השלט שלי רק בצבע שחור וניסיתי להזיז את היד כדי לעזוב אותו ובהתחלה לא הצלחתי ואז ניסיתי עוד הפעם והוא כאילו התחיל לפול ואז פתחתי עיניים. זאותי הייתי כל החוויה אני בספק אם היא הייתה יותר מדקה משהוא כמו 40 שניות, אחריה הרגשתי מאוד ערני ולא נרדמתי יותר הלילה, אני אנסה לחזור על החוויה הזאות כי אני יודע שזה לא משהו שאני עשיתי לבד כי כשאני מתאמן אני לא מגיע לרמה של פשוט להחליק החוצה. בהתחלה חשבתי שאולי זה חלום צלול אבל- א- אני לא מסוגל יותר לחלומות צלולים ב- כל החוויה במיוחד ההחלקה החוצה הייתה נורא אמיתי בשבילי. אני לא ממש יודע למה זה פתאום קרה ככה ואני מקווה שזה יחזור בנתיים נשמיך להתאמן:)

קרנוש21

New member
יאאאא

זה ארוך אפשר בקיצור לסכם אולי לפיסקה? בכל אופן מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תהני בהבאים

Envenom

New member
לא ממש הבנתי =\

המסע האסטרלי אמור לקרות מרצון או שהוא פשוט "קורה" אחרי הרבה אימונים? ובכל מקרה- איך בדיוק אני אמור להתאמן?

THE gray

New member
יש ויש ויש........

יש מקרים שמסע אסטרלי קורה עקב טראומה נפשית או בזמן שאנשים עוברים ניתוח, וכשזה קורה רוב האנשים לא מבינים מזה ומפחדים מזה. אבל אפשר גם להגיע למסע אסטרלי מרצון, דרך מדיטציה עמוקה או חלום צלול (ואלי יש עוד דרכים). מה שאני חושב שקרה אצלי שבגלל שהתאמנתי הרבה בשבוע האחרון ואני מאוד רוצה כבר להצליח אז התת מודע שלי הבין את המסר והוא חיכה למצב שהגוף יהיה במצב הנכון וקרה מה שקרה.

NacroMittler

New member
לפי דעתי זה גם מה שקרה לי באותו יום

... כי גם אני התאמנתי הרבה לקראת מסע אסטרלי, וניסיתי כמה פעמים, ולא הלך לי, והתת מודע שלי ניסה שוב בלי רצוני, ברגע שהוא היה במצב המתאים, אבל לא הספקתי, כי היה טלפון שהוציא אותי מהריכוז...
לא נורא... אני ממשיך לנסות לשחזר את התנאים, לא משנה, אני כבר מתחיל לדבר עם עצמי...

למעלה