בכל אחד מאיתנו../images/Emo24.gif
קיים רע במקביל לטוב (לא!
בי אין שום רע!). ככל שאנו מתכחשים לרגשות ה"רעים" בתוכנו, כך הם בשליטה על חיינו ואיכותם. אז איך נוכל להיות מודעים לעצמינו יותר, מהיום ואילך?... איך יוצרים מודעות, למה שמחבל בזרימה העצמית שלנו, לפחדינו? בואו נאיר על ואת פחדינו, מתרדמתם! האלו! כן? באתי להעיר אותך. אני ישן ואני מעדיף להישאר כך לנצח. לך מפה. אני באתי בשם האהבה. יותר טוב לישון. אני מאוד עייף מהחיים האלה. הם לא מה שהיו פעם. נו... מה יש לך לספר לי? מה שמך, אמרת? מר לב (love) אז גם לך מר?... חחח... ידעתי שאין לך מה לחדש לי. ולך? השרעה. השראה?... רעה... רוצה להשתנות? לא. למה? יהיה לך יותר טוב... פשוט. טוב ממה? ממה שהיה לך עד היום, כמובן. אני רגיל לזה
וככה... טוב? לא... אבל ככה זה. לא חייב להיות. חייב כי ככה צריך. מה... לא? לא. למה צריך? ששש יש חוקים. החברה קובעת אותם. צריך להיות כך ולא אחרת, אם אוריד את המסכה ואראה לעולם מי אני באמת... (מי אני באמת?... שכחתי
) . מי זה העולם הזה שאתה מדבר עליו? באיזה מציאות בדיוק, אתה חי? ואתה? באהבה. לא מכיר. ואתה? בפחד להיות מי שאני ולהצליח. אבל אני יודע שאני טוב. אני אראה לעולם כמה טוב אני! תראה לו? לשם מה? שיידע... יידע מה? שאני טוב, ושיאהב! יאהב את מה? את מה שאני מראה... התדמית שלך? המסיכה? זו הסיבה שאתה כבר לא זוכר מי אתה! אולי, בכל זאת, אתחיל להשתנות... יפה. זה הצעד הראשון לשחרור מהתדמית שאימצת ושהשכיחה לך את העצמי האמיתי, היפה, המוצלח, האוהב, השופע, היודע... להתמודד עם הצלחה. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל