הצ'יפמאנקס

עם כל ההערכה שיש לי אלייך - אלווין זאת רק:

עירית ענבי. ואין לי ספר שאם המזל יהיה כמו שצריך וניקו יבל שוב לביים את הסדרה הזאת - אני בטוח שהוא יבחר אותה לתפקיד הזה היא גם בעבר אמרה בראיון שזה אחר התפקידים שהיא הכי הכי אהבה לעשות

miaBaby

New member
ולמרות הפנטזיות שלי והתפקיד של עירית ענבי...

סביר להניח שיתנו את התפקיד לבנים הפעם... וישימו עליהם פיטצ' כמו באמריקה....

מישהו שם לב שאנחנו מתחילים ללהק סרט

שאף אחד עד היום לא דיבר על זה שהוא יגיע לארץ בכלל? חחח שלא תביני לא נכון מאיה, שמעתי אותך מדבבת ונהנתי, וסביר להניח שגם את היית עושה תפקיד כזה מצויין לא פחות טוב מעירית. אבל מבחינתי, אולי בגלל שנורא אהבתי גם את הסדרה כשהייתי קטן, וגם בגלל שכשערוץ הילדים עשה את המופע "שש על הבמה" (והביא את כל השחקנים שהיו שרים את השירים של הסדרות המצויירות לתיאטרון רמת גן, ששרו בלייב את כל השירים של הסדרות שהיו אז - אבל הפעם - על הבמה, בחנוכה 1993) אז הם הביאו אותה, ואת יסמין ואת עדי - שכולן שם עשו עבודה מדהימה - אי אפשר לקחת אותו ממנה... מצד שני תמיד יש הפתעות :)

miaBaby

New member
חח לא התכוונתי לתגובה בקטע רע :)

אני יודעת שזה לא יקרה, זה גם לא מתאים, אבל מישהי אמרה שהיה לה חלום לדבב את תיאודור אז אמרתי שלי היה אותו דבר עם אלווין... את המקורי בעברית אני לא זוכרת, אבל זו בטח דמות שכיף לדבב :)

גם לא חשבתי שהתכוונת בקטע רע ../images/Emo13.gif

סתם קפצתי על עוד הזדמנות להראות "כמה הקולות המקוריים היו טובים, וכמה ששוה להשאיר אותם" חחח

miaBaby

New member
חובב נוסטלגיה?

כן, האמת שכיף להזכר בקולות תמיד, מה ששמענו שהיינו ילדים. אבל ת'אמת, אני רוצה לשמוע שעשו את הציפמנקס מושלם בעברית כמו באנגלעת הפעם :)

כן ולא...

חובב נוסטלגיה - אבל לפעמים אומר לעצמי שאני אולי יותר מידי חופר בעבר ולא מספיק להנות מההווה...

shirpan

New member
יואו איך אהבתי את שש על הבמה!!!!

זה מוקלט אצלי עד היום ויש שם שירים שעדיין עושים לי דמעות! קצת מצחיק אותי שיש כאן אנשים שלא נולדו עדיין כשזה יצא..

lsabag

New member
../images/Emo35.gif למישהו יש מושג איפה מדבבים את זה ? ../images/Emo35.gif

אשמח לדעת

למעלה