הצ'יפמאנקס

הצ'יפמאנקס

אני מניח שלא מעט אנשים זוכרים את הסדרה ואם לא - הינה תזכורת: http://www.youtube.com/watch?v=bnOn2U52V9k לפני 14 שנה הסדרה דובבה בארץ ע"י אולפני דאב שהיו שייכים לניקו בר והשחקניות שדבבו את הסנאים: עירית ענבי, יסמין גמליאל, עדי בנטוב. ובעונה השניה (שבעצם בארה"ב שודרה כעונה ראשונה) דבבו אותם: עירית ענבי, אפי בן ישראל, ולימור עופר לאחרונה - יצא בארה"ב סרט חדש של הצ'יפמאנקס. למישהו יודע האם יש כוונה להביא אותו לישראל? ואולי אף לדבב אותו?!

porky169

New member
גם אם יביאו לארץ../images/Emo134.gif

אז זה בטח לא יהיה עם השחקנים הקודמים, וגם אם זה ידובב פה יעוותו להם מן הסתם את הקולות מה שלא קרה בדיבוב הישן

בגלל זה אני פונה דווקא עכשיו

ניקו בר מציץ בפורום מידי פעם, והוא זה שבים את הסדרה וגם עשה את דייב אם מישהו עומד לרכוש את הזכויות לדיבוב של הסרט בארץ..ולהשתמש בשחקניות (ובשחקנים) של הדיבוב הישן - זה יהיה ממש טוב... אע"פ שבחלק מהתמונות שראיתי, הסרט פחות או יותר תלת מימדי - ורחוק מאוד מלהיות מה שהיה פעם... אבל דברים על טובים אפשר לשמור...

shirpan

New member
זה רעיון גאוני!!!

אכן גם אני יודעת שהסרט יצא בחו"ל. והסדרה הייתה גאונית. הם חייבים להחזיר את המדובבים המקוריים!! חייבים!!!!

porky169

New member
אני שוב אומר../images/Emo134.gif

גם אם יביאו את השחקנים המקוריים אז בטח זה לא יהיה כמו פעם מסיבה אחת: חברות הסרטים הגדולות מקפידות מאוד כשנוגע לדיבובים בארצות שונות, לכן הם בטוח ידרשו מהמדבבים פה לעוות את הקולות שלהם כמו בגרסה המקורית. בדיבוב הישן לא עיוותו להם את הקולות.

אבל זה כל הקסם של הצ'יפמאנקס, לא?

שהקולות שלהם מכווצים! אני זוכר את הסדרה הזאת, שצף של נוסטלגיה גואה במוחי. אחח... היו ימים :) הסרט נראה ממש מדליק! יצא לצפות בטריילר ובאמת אהבתי. הוא נעשה לכבוד חג המולד, לא? כי ככה נראית האווירה שם.

No More Sorrow

New member
סליחה על הבורות../images/Emo67.gif

אבל מה זה צ'יפמאנקים (או איך שלא אומרים את זה).. מתי זה היה משודר בעצם? והסרט שאתה מדבר עליו הוא חדש??

בארץ זה שודר בתחילת שנות ה90

אבל בארה"ב זה שודר גם ה80 וגם ב90 והסרט הוא חדש. כן והצ'יפמאנקס היו שלישיית סנאים ששרים, תכנסי ללינק ששמתי בהודעה הראשונה

porky169

New member
בהתחלה זה שודר בחינוכית באנגלית../images/Emo134.gif

ואחרי כמה שנים זה שודר בערוץ הילדים עם דיבוב

porky169

New member
וואלה?../images/Emo134.gif

אז אם כך זה שודר גם וגם, כי הייתה לי קלטת שהיה שם צ'יפמנקס עם הכתוביות הלבנות של החינוכית.

miaBaby

New member
אני זוכרת ששנאתי את הדיבוב

כי הגעתי אז בדיוק מאמריקה לישראל בפעם הראשונה ובאנגלית שמים על הצ'יפמאנקס פיטץ' חזק לאללה שישמעו "לא אמיתיים" כאלה וזה הגימיק, בעברית סתם בחורות צייצו... אבל נראה לי כשיעשו את הסרט ידבבו את זה עם האפקטים הנכונים כי האולפנים מחו''ל תמיד שולחים הנחיות בימנו, אפילו יותר מזה, בד''כ המיקס על סרט כזה גדול נעשה בחו''ל מטעם האולפן המקורי... :) יהיה טוב

ענת ניב1

New member
ואפילו יותר מזה

החברה בחו"ל שולחת ספר "תנ"ך" הכולל אפיון כל הדמויות בן מספר עמודים, כולל כיצד להפיק את הקול המסויים ואפילו כמות הפיץ' המדוייקת, ואי אפשר לחפף או לזייף, הם מאד קנאים לקולות שהם עצמם עיצבו ובצדק. זוהי עבודת פרך והפיקוח חייב להיות צמוד כדי ששרק, למשל, ישמע אותו דבר בכל מדינה. מדהים!!!

lsabag

New member
וואי זה יהיה חלום שלי לדבב את תיאודור...

אחת הדמויות היותר מצחיקות שראיתי פשוט נוסטלגיה הלוואי ויתמזל מזלי להגיע לאודישנים האלה למרות שבתאכלס אף אחד לא מכיר אותי או שמע אותי מלבד בקורס.

niko bar

New member
שלום לכולם

נכון,אני צץ מדי פעם כאן . כשראיתי שאתם מזכירים את הצ'יפמנקס זה בהחלט העלה בי זכרונות נעימים. המשיכו לצפות בסרטים מצויירים. כל הכבוד לכל אלה שמתחזקים את האתר הנפלא הזה בברכה ניקו בר

porky169

New member
איך אהבתי כל פעם שהיית צועק על אלווין../images/Emo134.gif

זכור לי במיוחד הפרק שהפסנתר של דייב נשבר וכל אחד מספר סיפור אחר

shirpan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשיר שוב מוכת כוכבים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(חיוך דבילי) חיחי ניקו בר כותב כאן... זה לא יעזור! זה כל כך מרגש בשבילי!!!! רק שתבינו, כשאתם הערצתם את כוכבי ערוץ הילדים התורנים ואת הזמרים השווים, אני הייתי שרופה על כל המדובבים!

למעלה