הציעו לי הרגע חברות...

מתן ב

New member
הציעו לי הרגע חברות...

פגשתי ילד אחד מאחד ממליוני הפרוייקטים שדוחפים לי מהביצפר... הוא ילד ממש נחמד, וחמוד וחתיך, הוא בלונדיני עם עיניים כחולות... ופגשתי אותו רק פעם ארחת לאיזה חצי שעה... והוא אמר לי שאני מוצאת חן בעיניו, ושהוא רוצה להיות חבר שלי... אמרתי לו שהוא ממש נחמד, אבל אני לא מכירה אותו ממש טוב ואני מעדיפה שנישאר ידידים בינתיים, אני יכיר אותו ואז נראה כבר... אבל הבעיה היא גם שיש ילד אחר שאני ממש ממש מחבבת... ואני מכירה אותו די טוב, והוא גם חמוד ונחמד... מה לעשות?!

לפי דעתי עשית נכון...../images/Emo58.gif

אם את לא מכירה אותו, ולא מחבבת אותו.. את לא צריכה להיות חברה שלו בגלל שהוא "נראה טוב" אממ... ותנסי לראות אם יש סיכוי לקשר עם השני...

מתן ב

New member
זה לא...

שאני לא מחבבת אותו... הוא ילד נחמד, אבל אני לא מכירה אותו כ"כ טוב... וגם כי אני מחבבת את הילד השני יותר מאשר אני מחבבת אותו...

nobodys girl

New member
לדעתי..

אם את מחבבת יותר את הילד השני אין ממש שאלה פה... אבל אם את מחבבת את שניהם אותו דבר תנסי לבלות עם שניהם קצת.. סתם להסתובב או ללכת לקניון או לסרט, ותראי עם מי נחמד וכיף לך יותר

GirlFriend

New member
../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי לך באייסיקיו... אם את חושבת שיכול לפתפתח משהו בינך לבין אהובך ה*סמוי* אז אל תדברי עם זה שהציע לך חברות אבל אם את מחבבת את זה שהציע לך (נקרא לו בלונדי טוב?
) אז תדברו קצת בטלפון תכירי אותו ואז תצאו, מקסימום הוא לא מתאים אל תמשיכי לצאת איתו... לצאת זה לא מחויבות...

מתן ב

New member
החלטתי מה לעשות...

בגלל שאני מחבבת יותר את הילד מהשכבה שלי... מחר אני יגיד לו את זה, אני לא רוצה לפספס את ההזדמנות שלי (אם תהיה לי כזאת...) איתו סתם ככה... אם הוא לא מרגיש אותו דבר כלפיי, אני כבר יחשוב מה להגיד ל*בלונדי*...

שיהיה לך רק ../images/Emo50.gif

בהצלחה לך!!! אני בטוחה שהכל ייצא טוב... אני יחזיק לך אצבעות!!!

מתן ב

New member
תגידי מה שאת רוצה...

אבל אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי איתו... מקסימום הוא יגיד לא, זה לא אסון כ"כ גדול... זה יאכזב אותי בטירוף, אבל אני מקווה שנישאר ידידים...

GirlFriend

New member
אני רק הצעתי ../images/Emo8.gif

את האמת... אם תעשי את זה את זה יהיה הרבה יותר אמיתי..

מתן ב

New member
זאת בדיוק הסיבה...

שאני יעשה את זה בעצמי... תודה בכל מקרה, על זה שהצעת! *תתחברי לאייסיקיו* עכשיו את מהופנטת, תתחברי! ואם מחר אני ישתפן ברגע האחרון, תני לי סטירה ותעזרי לי, טוב?

virus ©

New member
../images/Emo50.gif

YOU GO GIRL!!!! אני חושבת שכדי לך להגיד לו את מה שאת מרגישה (אם יש לך את האומץ אז למה ל?!). ואם הוא יגיד לך שהוא מעדיף שתשארו ידידים אז בטח בהתחלה זה יהיה טיפה מוזר ואחר כך זה יסתדר... חוץ מזה יש לך את ההוא השני ("בלונדי"" לפי אורית) ואני בטוחה שכמהו יש עוד הרבה!!!! ואחרי שתדעי מה הוא מרגיש זאת ממש הקלה כי אז לא תצתרכי לנתח כול צעד שלו וכל פעולה ולמה הוא עושה ואת מי הוא אוהב, וכל התהיות האלה (לפחות אצלי זה ככה).... ואני יודעת שיותר קל בישבילי להגיד לך לעודד אותך מאש לעשות.... אז בהצלחה!!!

מתן ב

New member
טוב, אז היום...

השתפנתי, ואורית! היית צריכה לסטור לי! אבל שלחתי לו הודעה ואמרתי לו שמחר דבר ראשון על הבוקר אני צריכה לדבר איתו דחוף והוא אמר שאין לו בעיה... אז יש לי עוד קצת זמן לאזור אומץ... מישהו יכול לעזור לי מה להגיד לו? חשבתי להגיד לו סתם שאני מחבבת אותו, ושאני לא מתכוונת ללחוץ עליו ושייקח את הזמן שלו לחשוב על מה שהוא מרגיש אליי אם הוא בכלל מרגיש משהו...

מתן ב

New member
רק כדי להבהיר...

לכל מי שבטעות נכנס מהשכבה שלי ויודע שזאת אני כתבה את ההודעה: אני לא אוהבת את יקיר
גיליתי ששבע ילדים חושבים/חשבו שאני אוהבת את יקיר, ואני לא!!!

אמממ .... אולי ....

תגידי לו שלאחרונה את מחבבת אותו ושאת מאוד נהנת בחברתו ותציאי לו לצאת איתך ביום שישי או שבת או אפילו כל יום אחר בשבוע ... משהו בסגנון ...

togml

New member
תחכי איתו....

עם זה שהציע לך חברות את באמת לא מכירה, אז עדיף שתישארו ידידים ותכירו קצת יותר...ואז אולי... ובקשר לילד השני שאת ממש מחבבת, אולי תדברי איתו יותר מהפעמים שאת מדברת אתיו עכשיו, דברי בטלפון, אולי תזמיני אותו יום שישי אחד שתצאו.. רק דברים אלו יכולים לפתח את הקשר בהצלחה

למעלה