הצילו

bogoio

New member
הצילו

הי אני ניגש לבחינה הפסיכומטרית במועד אוקטובר ומתחיל קורס ביוני... קניתי את הערכת ההרשמה והיה שם מבחן לדוגמה... עשיתי את המבחן ויצא שקיבלתי בין 617-644. רציתי לדעת מה רמת המבחן המבחן בערכה ביחס למבחן האמיתי? די התבאסתי מהציון... כמה משפרים בדר"כ בקורס? באנגלית קיבלתי 100 איך אני משפר אותה??? תודה

BenisaaC

New member
קיבלת ציון לא רע

בכלל בשביל מישהו שעוד לא התחיל ללמוד ואני מציע שתקרא ספר בשביל לשפר את רמת האנגלית

bogoio

New member
הציון משתפר?

עד כמה הקורס משפר? הבחינה לא אמורה לבדוק יכולת חשיבה מסוימת שקשה לשפר? אני מתעניין במשפטים וראיית חשבון? משהו יודע איזה ציון אני צריך בשביל כל אחד מהמקצועות האלה?

אמ אני אהיה קצת מניאקית

למה עשית את המבחן עכשיו? הכי טוב לעשות אותו ממש בסוף כסימולציה אחרונה.. אם לא למדת בכלל זה לא כזה רע! ברור שמשתפרים.. אצל כל אחד זה אחרת אנגלית- לקרוא לשנן מילים

dasoona1

New member
זה לא משנה מה הוא נחשב

אבל זה לא מועיל לעשות אותו כשלא התחלת עדיין ללמוד מילים ובכלל את כל החומר!

nills1

New member
שיפור ציון המבלך הקורס + אנגלית

אהלן. ראשית, לעניין שיפור הציון, כמובן שקורס יכול לשפר את הציון. זה תלוי בגדול ב-3 דברים: היכולות הבסיסיות שלך, כמה תשקיע, ואיכות הקורס שתעשה. קשה לי להעריך בנקודות את מידת השיפור, אבל כבר יצא לי ללמד תלמידים ששיפרו בהרבה יותר מ-100 נקודות (אחרי שעשו פסיכומטרי בעבר), כך ששיפור של 100 נקודות הוא אפשרי. קשה - אבל אפשרי. אני מפנה אותך לשני מאמרים רלוונטיים: אחד - בעניין האוגדן של המרכז הארצי (שיסביר לך קצת על המבחן שעשית) שני - בנושא של שיפור אנגלית. הוא יבהיר לך מה כדאי לעשות בנושא. לשאלות נוספות: פנה אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר

Chris Redfield

New member
מקווה שזה לא יכתב פעמיים

תפוז התחרפן... בכל מקרה, בנאדם אתה חייב דחוף אבל בשיא הדחיפות להרגע. יש לך עוד 8 חודשים לבחינה ואתה כבר פותר סימולציה. עזוב שכבר כתבו לך שממש מומלץ לפתור את הבחינה של הערכת הרשמה רגע לפני הבחינה האמיתית. בהנחה שזו הפעם הראשונה שלך שאתה ניגש, אתה במצב ממש טוב, לא רוצה לפתח לך ציפיות, אבל אם באמת תלמד בקורס ותשקיע כמו שצרך , צפוי לך ציון עצבני. עכשיו מה שנשאר לך זה לקחת רגיעון ולחזור לפה עוד 4 חודשים. בהצלחה.

bogoio

New member
תודה רבה על העידוד

האמת שאני לא בלחץ , פשוט אין לי מושג איפה אני נמצא מבחינת הידע שלי... חשוב לי לקבל את הציון שיספיק לי ללימודים כבר בבחינה הראשונה. ושוב תודה לכל המגיבים על העזרה והעידוד

למעלה