הצילו!!!!!!!!!!!!!!!

sharonguz

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!! הלחץ הורג.. אני לא מאמינה שאני עושה פסיכומטרי מחר ויש אנשים שכבר סיימו את שלהם!!!! אני מרגישה שאני יכולה להוציא עוד מהיום לימודים הזה (היום) אבל המורה אומר בתוקף שלא ללמוד היום.. כמה גרוע זה ללמוד יום לפני!?!? מה אתם אומרים?!?!?! וכמה הציונים באוגדן משקפים את מה שהולך ל היות? הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RVD18

New member
לא מומלץ יום לפני

אני מקשיב למדריך לשם שינוי, לא לומד היום

..

הציונים משקפים לדעתי ולדעת כמעט כולם (אני מקווה) כן, כן, גמני בלחץ אטומי.. התחלתי להשחיר אליפסות משיעמום.. חחח אני לא רגילה להיות ערה ולא ללמוד, והלחץ פשוט משגע אותי.. אוף מה עושיםם?? אולי נלמד קצת ? חח

sharonguz

New member
אני שוקלת..

לחזור קצת על מילים.. כמה זה יכול להיות גרוע???

tomer65538

New member
רק אם את מתכוונת לחזור על מילים

מאותו קורס שעשית. למשל אם למדת בקידום, אל תפתחי מילון של אנקורי אני עשיתי תטעות הזאת , ואני לא יודע איך זה התבטא בציון פתאום ראיתי מלא מילים שאני לא מכיר יום לפני הבחינה (היה איזה אתר של תיכון תל אביב שהיו בו מילים בומבסטיות בטירוף)

אמאלההה...

נודע לי עכשיו שיש סיכוי שאמצא את עצמי בכיתה בשיפוע.................... מה זה,לכל הרוחות??? שהכל יתגלגל לי למטה?? לעזאזל,איך עושים ככה בחינה???

tttttttttt1

New member
אני עשיתי היום בכיתה עם שיפוע וזה

לא משנה בכלל..את לא מרגישה משהו מיוחד...את רק צריכה לקחת מספיק עפרונות ומחקים למקרה שאחד מהם יפול לך [בגלל השיפוע...זה לא אמור ליפול.אבל יכול לקרות מצב ש...] אז שיהיה לך עוד כמה ליתר ביטחון... בהצלחה

shimrit171

New member
../images/Emo24.gifתשובה

דבר ראשון בואי ננסה להרגע הכל בסדר זה בסך הכל מבחן, לחץ עכשיו לא יעזור בוודאי ובוודאי שלא יעזור לך להתרכז כרגע במה שאת רוצה ללמוד כמו שהמדריך שלך אמר בשום פנים ואופן אל תלמדי למה ? כי אם במקרה את עוברת בעיות בצרופים סתם לדוגמא ולא הולך לך אז חבל לנסות כי גם ככה את לחוצה את לא תצליחי לקלוט אתהחומר ותאמיני לי אני אומרת את זה מניסיון, וכולם אומרים את זה שיום לפני מבחן לא לומדים. מה שאת צריכה לעשות זה לקח נשימות עמוקות ולהגיד לעצמך שאת יודעת הכל ואני יודעת שאת יודעת. מקסימום אם את רוצה ללמוד זה מילים בעברית\אנגלית זהו כל דבר אחר רק יוסיף לך לחץ המדריך שלי אמר שדאגה היא דליפת אנרגיה ואנחנו לא רוצים שזה יקרה נכון? אנחנו צריכים לשמור את הכוחות למחר, ליום הגדול!! אני מקווה שהצלחתי להרגיע אותך בהצלחה ענקית מחר ואם את מרגישה שאת לחוצה קחי רגיעון\ רסקיו משהו

למעלה