להוריד באינטרנט זה ממש לא אותו דבר כמו להיות שם. לדעתי.
K K e R e N18 New member 5/10/06 #21 ראיתי הרבה פעמים בעיתון... שיש ב'כאמל קומדי' בת"א.. שיש כל מיני סטנדאפיסטים וכרטיס עולה 50 שקל.. תחפשו בעיתונים ובאינטרנט
ראיתי הרבה פעמים בעיתון... שיש ב'כאמל קומדי' בת"א.. שיש כל מיני סטנדאפיסטים וכרטיס עולה 50 שקל.. תחפשו בעיתונים ובאינטרנט
M mAAyAn 1 New member 5/10/06 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בואו לצ'אט נו...
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בואו לצ'אט נו...
Y yanivtr New member 6/10/06 #26 זה לא פייר!!../images/Emo46.gif מעיין מחרטטת בשכל לכולם שעות עם אביב שלה, ואני בא ומגיב לה וישר מועף מהצ'אט!!! מעיין!! חכי חכי יום שני, כבר הכל מתוכנן! חהחה!
זה לא פייר!!../images/Emo46.gif מעיין מחרטטת בשכל לכולם שעות עם אביב שלה, ואני בא ומגיב לה וישר מועף מהצ'אט!!! מעיין!! חכי חכי יום שני, כבר הכל מתוכנן! חהחה!
M mAAyAn 1 New member 6/10/06 #30 ../images/Emo6.gif להבא דבר בשפה נאותה ולא תזכה להתעופף מהצ'אט! עד אביב! וכן, אני מחכה לשני. נראה על מי האיומים שלך עובדים
../images/Emo6.gif להבא דבר בשפה נאותה ולא תזכה להתעופף מהצ'אט! עד אביב! וכן, אני מחכה לשני. נראה על מי האיומים שלך עובדים
J jenngirl New member 6/10/06 #31 מה ביום שני המפגש?!?../images/Emo82.gif קקה לא טוב!בגלל העבודה אוףףף]; כולם לוקחים חופשות שבוע הבא רק אני לא יכולה. טוב,כשאני אטוס ללונדון עם מעיין אני אדפוק אותם,נעשה התנחלות אצל בת דודה שלי ואצל בת דודה שלי מעייןD:
מה ביום שני המפגש?!?../images/Emo82.gif קקה לא טוב!בגלל העבודה אוףףף]; כולם לוקחים חופשות שבוע הבא רק אני לא יכולה. טוב,כשאני אטוס ללונדון עם מעיין אני אדפוק אותם,נעשה התנחלות אצל בת דודה שלי ואצל בת דודה שלי מעייןD:
א אורוש האגדית New member 6/10/06 #28 זה ממש לא פייר ממש!!! אני לא מצליחה להכנס לצאט ואני מנסה כבר שעה עגולה...
C cspse New member 8/10/06 #37 אמממ.. מה 'לא מתאים' בפאבים??.. מילא מסיבות, נשמע הגיוני, אבל פאב קטן ושקט..?
R romi5011 New member 9/10/06 #38 מה עם שירה בציבור? זה מגניב וזה לא בשבתות... יש לי פרטים על מסיבות מעולות אם תרצה
ק קטעים איתך New member 9/10/06 #40 זה לא בערך כמו משו שהצעתי לך? רק שזה לא מאורגן ואתם אמורים לארגן? כנראה שאתה כבר ממש נואש.. בהצלחה...
זה לא בערך כמו משו שהצעתי לך? רק שזה לא מאורגן ואתם אמורים לארגן? כנראה שאתה כבר ממש נואש.. בהצלחה...