הצילו!!

goidelg

New member
הצילו!!

אני מתחרפן! על פעם שאני יוצא עם חברים, אנחנו הולכים לסנוקר ואוכלים פיצה. סנוקר סנוקר סנוקר. באולינג, סנוקר סנוקר סנוקר. כמה אפשר? זה רק אני, או שאין לאן לצאת בארץ הזאת? אשמח לקבל המלצות. קחו בחשבון שפאבים ומועדונים לא באים בחשבון (דתי).

K e R e N18

New member
כולנו בבעיה הזו.. ../images/Emo204.gif

אולי סרט, מופע סטנדאפ.. אין לי רעיונות
אהה אבל אתמול היה בחדשות משהו מגניב! מישהו באיזה קיבוץ בעמק יזרעאל עשה מבוך לאנשים! נראה מזה מגניב!

shiran™

New member
מופעי סטנד אפ זה מה שאני מתכננת

לעשות הרבה מעכשיו בע"ה. אני כבר מתכננת על הופעה של עדי אשכנזי ושל רותם אבוהם+ענת מגן שבו! בע"ה רק שיהיה עם מי ללכת.

goidelg

New member
ובכל זאת, מה עושים?

אני לא אעשה מנגל כל פעם, ולשבת אצל מישהו זה לא נוח ומשעמם בדרך כלל. הרעיון של סטנדאפ מצא חן בעיניי דווקא. יש עוד רעיונות?

K e R e N18

New member
להלהלה../images/Emo204.gif

לכו לפיינטבול, לרכיבה על סוסים.. תשקיעו קצת כסף

goidelg

New member
השתגעת?

התכוונתי ליציאות בערב, לא לטוס לשבועיים לפראג או משהו...

AndreaCorr ©

New member
הממ

סרטים (בתי קולנוע יש בכל איזור, אני בטוחה). בתי קפה. סתם לשבת באיזה פארק או גינה (תאמין לי שבסוף מזה יוצאים הבילויים הכי טובים). הופעות (יש הרבה הופעות גם באמצע השבוע), אפילו אם אתם לא מעריצים נלהבים של איזשהו זמר/להקה, זה נחמד כאווירה. סטנד אפ, כמו שכבר הציעו לך. סתם לשבת בים. קניון (זה דיי מעפן לטעמי, אבל מי יודע). אם יהיו לי עוד רעיונות אני אעלה. בהצלחה!

איזה לא קשורה אני..

לפחות יש לי רעיונות.. אתם גם ככה משחקים..(באולינג, סנוקר) שחקו כדורסל.. זה גם נחמד , ובפ"ת יש מגרש שהוא בחור (ליד הקניון) שייש שם כמה וכמה מגרשי כדורסל... אפשר לעשות ערב אצל חבר להביא גיטרה (אם מישו יודע לנגן) ופשוט לשבת ולשיר שירים שאתם אוהבים.... אפשר לשחק בקלפים זה מעביר ת'זמן מהר! (רק שלא יגידו שאני מדרדרת אותך
) אפילו רמי וכל מיני משחקים חברה מהילדות.. זה יכול להיות ממש משעשע ותראה שאנשים נכנסים לקטע.. רק צריך שמישהו ייתרום את המשחקים וצריך למצוא מקום נורמאלי לשחק. רעיונות נשיים?? ל אכפת לי.. העיקר ניסיתי

goidelg

New member
לא רק נשיים, אלא של זקנות ../images/Emo8.gif

אבל תודה בכל זאת
ממש מצא חן בעיניי מופעי סטנדאפ. איפה אפשר למצוא מופעים עד 50 שקל?

בת"א לא יודעת איפה בדיוק

אבל ת'כלס, אם תלכו לשם כל הזמן כל הזמן כבר יימאס לכם.. ולמה לשלם הרבה???? תורידו מהאינטרנט מופעים שלא ראיתם.

למעלה