הצילו

מולוקו

New member
הצילו

יפה שלי הערב רד , גופי נכבל אל היופי שלך באזיקי פלדה את לא מרחמת עלי ומסרבת לשחרר אותי , הפוך על הפוך את מצמידה את גופי לגופך ולא חדלה לאכול אותי בלי מלח , שלוש רגלים. אני שבוי מתוך רצון בגופי , נעקד על מזבח גופך כתור בן יונה , כאייל או שה המובל מסבך , אני עקוד על מזבח התאווה , על מרעה הדשא שלך מלכך פינכה , מוביל ומובל מתוך פניני התשוקה אל תוך כותר הזהב , נושם ריח סחלבים , גולש לערוות מיזמוטיך , דורך ענבים. אני שיכור מפרח , מניחוח עסיס בשלותך וחרפת ערוותך מגודש שדיים , אגסים שניים מכד החלב על מפתן שפתיי טעמך צפיחית בדבש , כטעם המן אשר אכלנו במדבר סיני מתקתק ונבל , מזון מלכים על לשוני חלקלק , אני שיכור מצילך המזוות ,מחץ לשונך יעוף ביום , ומאופל יהלך בליל. מדמם ממדקרות פיטמותייך , זקורות המה כפגיונות משוננות פוצעות את הגוף כערפדים בלילות חשוכים , במערת השונמית מי יצליני מידך , מגזר דינך , מי יתנני עוף , ציפור כנף לחופש נמלט ובכלל מתי יגמר הכל ודי , הנחי לי יפה , תני לי ללכת מלפניך בבקשה , שאם לא כן אתמכר למגע היד המלטף אשתכר מהמן המעלף מחלב שדיים ארווה צימאוני ומי יודע מה יהיה בסופי. הצילו.

"להציל אותך ממך"

סטן וקטיפה משמשים בערבוביה אזקי תאווה מפלדה סוגרי ברזל של אהבה כובלים אותך סוגרים על ליבך שיכור אתה ולא מיין אתה שוקע במעמקים בדעה צלולה שבוי ברצון בזאת האהבה אין ביכולתי לעזור ולענות לקריאתך זה ביידים שלך להציל אותך מעצמך פקח עינייך והבט סביבך ברצונך ללכת הנה הדלת פתוחה

מולוקו

New member
אז זהו שלא

אז זהו שלא , אם הייתי רוצה הייתי הולך, לכן הרעיון הוא שאני יכול אבל לא רוצה.

אז זהו שכן../images/Emo4.gif

נהיה לנו קצר מוחות
ברור שאתה שם מרצון זה כל העניין והרעיון למרות שהדלת פתוחה לרוחה ואתה שם מתפלש באהבתך אתה שם מתוך רצון ובחירה טוב לך להיות השבוי באהבה שאר שם כל עוד טוב לך.

מולוקו

New member
החיים שלי איתך../images/Emo201.gif

נחמי נחמי אהובה את לי חידה , כמו החלום של אתמול ובחלומי אני רואה שבע חורפים קרים ושדופים ושבע קיצים חמים ושופעים ויקומו שבע החורפים השדופים ויבלעו שבע קיצים שופעים ולא נודע כ בא אל קרבם... הפתרון אחד הוא , אבל מה הוא ?

מולוקו

New member
הפתרון חד הוא

קיץ וחורף , עונות בשנה שבע זה מספר סופי , כפי שנאמר , שבת וינפש ביום השביעי אהבה היא אחת , אבל מתאימה לכל עונה ואם יהיו לי כאלה שבעה אז אהיה מאושר באדם.

למעלה