הצילו!

tao_girl

New member
הצילו!

היי כולם, אתם כל כך שואלים אם יש בפורום וויקאנים אז כן יש, למשל אני! למרות שאני גם מערבבת את זה עם טאויזם (גם הם עוסקים בכישוף) שהם גם הם פאגנים ו חלקם לא הם מאוד פתוחים בנושא הזה. תהיתי אם יש מישהו שיוכל להסביר לי חלום שהיה לי אחד מאוד מפחיד זה היה כל כך אמיתי ואין לי מושג מה זה. טוב אז ככה, חלמתי שאני נלחמתי במישהו ולא משנה מה עשיתי הפסדתי והחלטתי שאני רוצה לצאת מהחלום ועשיתי את זה אבל עדיין הייתי בחלום (אני חושבת) וכבר ראיתי את עצמי במיטה שלי והרגשתי שמישהו או משהו מושך אותי ומשהו בפנים אמר לי שאם אני לא אחזור-אתעורר הולך להיות רע מאוד אז התרכזתי ו באמת התעוררתי זה היה מפחיד…. למישהו יש מושג מה זה היה? בבקשה תגיבו שלכם Tao_girl נ.ב אני שולטת בחלומות צלולים

אממממממממממממ....

אני לא שולטת בחלומות צלולים,אבל הם הופכים לכאלה לפעמים,אניווי הקטע המפחיד זה שקרא ללי משהו ממש,ממש דומה גם אני בלב כלשהו מצאתי את עצמי מסתכלת על ..עצמי ,במיטה שלי ואז משהו משך אותי ממש חזק וכל מה שרציתי זה לחזור.."כי משהו רע יקרא אם אני לא אתאורר ואחזור " זה מה שהרגשתי ,בכל מקרא וזה היה מפחיד והתאוררתי...וזה עבר,נראה לי שזה איזה יציאה ספונטנית או משהו..

cybercorp1

New member
זה נקרא walk in´s

גם אני עובד הרבה עם מסע חוץ גופי (obe) ו מה שקרה לך זה כשיצאת מהגוף רוח של אדם אחר , לרוב מת , ניסתה להיכנס והשתלט לך על הגוף , מה שקורה אחר כך זה שזה הופך לדיבוק שמאבחנים אותו על ידיי מספר מחלות נפש שונות או אפילפסיה וכו´ אני ממליץ לך ללמוד לעשות לעצמך ´קרקוע´ לפני שאת ממשיכה בתחביב הזה גם אז זה עדיין נחשב למסוכן אבל במידה פחותה קרקוע אפשר ללמוד מאנשים שעובדים בהילינג ביואנרגיה ושאמאניזם , או שאת יכולה לשיג ספר שמסביר אייך עושים את זה , בכל אופן מדריך טוב תמיד עדיף

תן לי להבין,

אתה מספר לי שדיבוק ניסה להשתלט על גופי ובמקביל עונה לי בסמיילי קורץ?! אה!! זה לא עוזר לי להרגע..

shabaz

New member
אמממ....יש לי שאלה בנושא...

אם אני עושה הקרנה חוץ גופנית ואני מנסה להיכנס לגוף של מישהו אחר שגם עשה הקררנה זה אפשרי? תאמת...נראה לי אני יכול לענות לעצמי אבל אני רוצה עוד דעות בנושא.. אני יודע שזה רק תודעה יוצאת מהגוף...ולא הנשמה המפעילה... עוד דעות?!

למעלה