הצילו!!!!!!!!!!!

joecamel

New member
הצילו!!!!!!!!!!!

טוב סתם אני נסחף אבל באמת יש בעיה הגי'פ מתחמם ורק בעמידה !!! בנסיעה מצניח טמפ' ל140-150 אבל בעמידה סטאטית מטפס וב 200 אני בדר"כ מכבה אותו בשביל לא לגרום נזק מיותר למנוע שבו הושעו שעות רבות של עבודה ! רדיאטור חדש מהקופסא 3 שורות , משאבת מים תקינה לחלוטין , מאורר 7 צלעות , וונטה חיצונית חשמלית , פאקונג ראש אין מצב שנעשתה שם טעות פשוט לא יתכן בקיצור תעלומה כל מי ששאלתי ובינהם בעלי מקצוע מנוסים מאוד ! לא יודעים מה לעשות אולי לכם הפתרונות ?? אולי משהו מכם כבר התנסה בשכזה ? ג'ו המאוכזב !

יכול להיות תקלה בטרמוסטט

או צנרת הרדיאטור סתומה לעיתים מרכיבי הרדיאטורים משתמשים ב סיליקון כפאקונג וזה גורם לסתימות.

edyc

New member
רק רגע ...

200 מעלות פרנהייט זה 93.33 מע' צלזיוס. אם אני לא טועה זו טמפ' עבודה נורמלית למנוע ... 140-150 מע' פרנהייט זה 60-65 מע' צלזיוס, הרבה פחות מטמפ' העבודה של המנוע.

כן 220 זו טמפ' רתיחת המים

אבל גם 200 זה הרבה בעיקר עם הטמפ משתנה בעמידה משהוא לא תקין

joecamel

New member
טוב אז ככה

קודם כל תודה רבה דבר נוסף ולא ציינתי - אין טרמוסטט ואין פאן קלאץ. לדעתי וגם איציק מיני תומך בה זו פשוט תוצאה של ההגדלה אחת הנגזרות היא קירות צילנדר דקים יותר בקיצור מה שאני הולך לעשות מחר זה להכניס מחדש את הכונס אוויר של הרדיאטור ולנסות למקום את השאיבה של הפאן ושל הוונטה ישירות לרדיאטור. נקווה שזה יעבוד . האופציה הבאה היא אולי רדיאטור אלומיניום של סופה שנוטה להתקרר מהר יותר ובמידה ולא אז............. לאלוהים הפתרונים . האמת שלא בדקתי אבל לדעתי מד החום עובד ( והוא מכני ניזון מהבלוק ) על צלסיוס אבל אנילא בטוח בכל מקרה הוא אמור להתיישב על 190 ולא לזוז מילימטר נראה אולי מחר נהיה חכמים יותר סמו כבר הכין לי כונס אויר מחר בבוקר הולך לקחת נעדכן אתכם בהמשך

edyc

New member
כונס

כונס אוויר יכול לעזור מעט, אבל אם מערכת הקירור לא מספיקה זה רק ידחה במעט את החימום. שווה לטפל במע' הקירור. בדקת עם אחרים שבצעו את ההגדלה מה קורה עם נושא מערכת הקירור?

edyc

New member
טמפ' רתיחה

מורי, טמפ' עבודה לאו דווקא קשורה לטמפ' הרתיחה של המים (100 מע' צלזיוס). במערכת הקירור יש, או לפחות אמור להיות, נוזל קירור ולא מים. לנוזל הקירור יש טמפ' רתיחה גבוהה משל מים בדרך כלל, בנוסף, רוב מערכות הקירור שאני מכיר עובדות בלחץ ועובדה זאת גם מעלה את טמפ' הרתיחה של נוזל הקרור. אדי

במבי15

New member
אולי זה היוניט?!

אשר אומר למאורר מתי לעבוד?... זה קרה אצלנו בפונטו הרכב סבל מבעיות היתחממות קשות והוחלפה כול מערכת הקירור ובסוף זה היה היוניט שאף מכוני לא עלה על זה! וזה נזק של58 שקלים אם אני זוכר טוב...

גרנד

New member
איזה ג'יפ?

איזה ג'יפ? אם זה סופה ואם אתה מדבר על 200 פרנהייט ולא צלסיוס כמובן אז טמפ' סבירה לחלוטין (כ 90C מע')

joecamel

New member
לא לא סופה

סיקס עם מנוע מוגדל בכל אופן הכונס אומנם עוזר אבל ממש בקטן המד חום אומנם עובד על פרנהייט אבל כמו שציינת אין שם יוניט ואין טרמוסטט והמניאק ממשיך לטפס כשהוא עומד ! בנסיעה הוא מתקרר כמו שצריך רק בעמידה מתחמם עכשיו ננסה להתקין 2 ונטות חיצוניות במקום אחת ונראה אולי זה יפתור את הבעיה . זו הפתרון של שאר החבר'ה עם המנועים המוגדלים , שתי ונטות של סיטרואן C15 שהם ונטות חזקות מאוד נבדוק להזיק זה בטח לא יכול ! נמשיך לעדכן

joecamel

New member
אולי יש למשהו או שהוא מכיר טוב

את סכמות החשמל של הסיקסים ? דיאגרמות חיבורי שעונים נכונים אתתים וכו' אני רוצה לחדש את מערכת החשמל ואשמח לכל עזרה

אפטרשוק

New member
בורגול

תהיה רגוע נשים לך השבוע 2 וונטות חשמליות עם יוניט חום מתאים וזה יפתור לך את הבעיה

edyc

New member
תרשימי חשמל

בספריה של ג'יפולוג יש ספרי טיפולים בעברית ל-CJ. אני מניח שתמצא שם גם את תרשימי החשמל. www.jeepolog.com. בלי קשר, נסה לשאול גם שם לגבי ההתחממות - יש יותר סיכוי שלמישהו תהיה תשובה בעניין. אדי

יכול להיות שהשעון אינו מתאים ליונית

המודדת את חום המים ,מדוע אמרת שאין יונית ,אל מה מחובר קצה החוט משעון החום.

joecamel

New member
השעון חום מכאני

כלומר הוא מתחבר לבלוק מנוע ושם נותן מדידדת חום מים כמו מדחום אין פה יוניט חשמלי

נירגעת camel????

תודה ש... איזה אפטרשוק אחד שהוא במיקרה אהובי היקר עזר לך והציל לך את הרקפת שלך. זה זכויות יוצרים אתה יודע.? העיקר שהכל בסדר בהצלחה ואל תשכח לקחת אותנו לאיזה טיול.

joecamel

New member
כפרות על שתיכם

מה קרה התעוררתם צמד רעים ? יאללה בורגול תחזור יש רעשים שצריך לזהות את המקור שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

miki69

New member
מחשבה פרועה מנסיון אישי

אם בא לך להשקיע יש בארה"ב יש מאוורים עם כפול 2 אחד קבוע והשני נכנס לעבודה מטמפ' קבוע, אם לא בא לך אז נסה עם מאוור משני צידי הרדיאטור אחד מכניס אוויר השני מקדימה הפוך בדרך כלל מוריד את הטמפ' חוץ מזה אם איציק המכונאי שלך אתה בידיים נהדרות

למעלה