הצילו..

שני10

New member
אולי זה דימום של השרשה...

גם לי היה דימום מוקדם מהרגיל, שבוע לפני התאריך, הספדתי את אותו חודש עד קבלת התשובה: בטא 21. מחזיקה לך אצבעות

בבוצי

New member
המכשפה מתעתעת בי....

המכשפה מנסה לפרוץ את מחסום הפנינים (אוטרוגסטון). למרות שאני לוקחת את הפנינים מיום חמישי, יש לי מדי פעם הפרשות חומות ומדי פעם גם הפרשות אדומות (מין חוטים אדומים), (סליחה על התיאור) . וכשאני מכניסה את הפנינים אני רואה על העד- בד כותנה שאיתו אני מחדירה את הפנינים ,כתמים אדומים ולפעמים חומים. לא כל השבת הכתמים האלה באו לידי ביטוי בחוץ. מה דעתכם ,האם יש סיכוי לבטא חיובית מחר או שמא הפנינים מחזיקות את המכשפה מלפרוץ וברגע שאני אפסיק איתן, המכשפה תגיע במלוא עוצמתה. אשמח לשמוע חוות דעתכן בהקדם, גם אם היא לא כל כך חיובית ואופטימית. אני גם מרגישה מידי פעם כאבים כמו של מחזור מאיזור השחלות, עוד סימן שנראה לי, שהמכשפה כבר בפתח.

צוקה1

New member
היי בבוצי חמודה קשה מאוד לומר ושמעת

דעות לכאן ולכאן מציעה לך להעביר את הזמן כמה שיותר בנעימים (אם זה אפשרי דבר כזה) ולחכות למחר שזה לא הרבה זמן )(ובכל זאת מבחינתך זה המון)המון הצלחה בבוצי ומצפה יחד איתך לבשורות טובות - צוקה

פּוֹנְג

New member
אמת קשה לומר וקשה יותר להיות במצבך

עכשיו, אבל לצערי מהניסיון שלי הפנינים האלו בהחלט לא נותנות למחזור להגיע אפילו אם אין הריון. יכול להיות שאצלך למחזור קל יותר להערים על הפנינים כי התחלת לקחת אותן רק ביום חמישי (בדרך כלל לוקחים אותן כבר יום אחר ההזרעה) מקווה מאד בשבילך שאני טועה ואצלך המחזור לא מגיע בגלל הילד שגדל בך.

hyb

New member
בבוצי חמודה

אמנם אין לי תשובות אך מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שבכל זאת תהיה בטא חיובית מחר!

בבוצי

New member
עשיתי הבוקר בדיקת דם..

לבטא ולהורמונים. עוד 3 שעות יהיו לי את התשובות. בבקשה להחזיק לי אצבעות...

orname

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואם את צריכה עוד רק תגידי!!!!!!!!!!!!!!

בבוצי קודם כל תרגעי

אני מצטטת לך מהספר פוריות מאלף ועד טף (מאוד מומלץ):"במחזור טבעי ניתן לאתר את הורמון ההריון המופרש לדם האישה, החל מכעשרה ימים לאחר הביוץ, ז"א כארבעה ימים לפני מועד קבלת הווסת המשוער... כשניתן כוריגון במהלך הטיפול תתקבל תשובת הריון כוזבת בעשרת הימים הראשונים לאחר מתן הכוריגון. על כן כדאי לבצע בדיקת הריון רק 12 יום לאחר מתן הכוריגון, לכל המוקדם... ניתן לבצע בדיקה ביתית בשן או בדיקת דם הבדיקה הביתית היא איכותי ובדיקת דם יכולה להיות איכותי או כמותית. אני מאוד מקווה שעזרתי לך ושוב בבקשה תרגעי

Big Mama 1

New member
מה זה מחזיקה לך אצבעות........|חמסה

של הידיים ושל הרגליים וגם של בעלי......... רק שתביאי בשורות טובות מאמי.

בבוצי

New member
נגמר סופית

הגיעו תוצאות בדיקת הדם. בטא שלילית, E2 80 , P 39 . הפרוגסטרון גבוה בגלל הפנינים. מה שנותר הוא לאגור את כל הכוחות לקראת המאבק הגדול העומד לפני- המשך טיפול IVF. נשמע מאיים, נשמע מאד מפחיד. אבל אם זה מה שנגזר עלי מלמעלה ,אני מקבלת את יסורי באהבה. ומקווה שהקב"ה יקשיב לתפילותי והטיפול הבא שלי הוא גם יהיה הטיפול האחרון שלי עד להריון המיוחל. תודה רבה לכל הפורום המדהים הזה ולכל אחת ואחת שתמכה וחיזקה לאורך כל הטיפול .מקווה שנעבור כולנו במהרה לפורום השכן... עכשיו לשאלות יותר פורמליות- 1. תוך כמה זמן מקבלים אישור לעשות IVF? 2. איך מתבצע תהליך הרישום? 3. איך אפשר לזרז תהליכים? 4. משהי שמעה איזה מחלקה יותר מומלצת באזור ירושלים - הדסה עין כרם או שערי צדק? ושוב תודה לכולם

Big Mama 1

New member
בבוצי מתוקה ../images/Emo25.gif

זה לא סוף העולם מאמי, תאגרי כוחות ותאמיני בעצמך. לגבי הפרוצדורה - אני לא יודעת באיזה קופ"ח את, בכל מקום זה אחרת, בכל מקרה הרופא שלך צריך להכין לך טפסים ולחתום ואת צריכה להגיש לוודעה. זה לוקח קצת זמן... תהיי סבלנית ואל תתני להם לייאש אותך, הם עושים בעיות לפעמים ורצוי לא לאבד את הסבלנות ואת הראש. אני לא ירושלמית אז לא יודעת איפה מומלץ, אבל איפה שלא יהיה, שיהיה בהצלחה. בכל מקרה המון אהבה ממני.

אמאלולי

New member
בבוצי יקרה ../images/Emo24.gif

אויש! כמה שזה קשה ועצוב. אני יודעת. שולחת
ים חמים ומתפללת שאכן הפעם הבאה תביא עימה סוף סוף את האשר המיוחל.

לא נעים, לא נורא.

אני העדפתי IVF על הזרעות, מאחר ששם הסיכוי להצלחה גדול יותר. באיזה קופה את מטופלת? במכב"י קבלתי אישור ל הפריה תוך שבוע שבועיים. ממליצה בחום על שערי צדק- חוץ מזה שמחלקה נהדרת, הצוות מקצועי, ונחמד מאוד, ועל פרופ' מרגליות יש לי רק מילים טובות להגיד, יש שם גם חניה נוחה לאוטו (מה שאין בהדסה עין כרם) וכשצריך להגיע למחלקה שלוש פעמים בשבוע, זה בהחלט עושה את החיים יותר קלים.

בבוצי

New member
אני בכללית

ומחוז ירושלים הוא מחוז מאד בעייתי מבחינת אישורים , אחרי ההזרעה הראשונה שנכשלה גם אני העדפתי ללכת ישר לIVF. אבל הרופא שלי הוריד אותי מזה מהר ואמר לי שעד שאני לא עוברת 3 הזרעות לפחות קופת חולים לא תאשר לי. אנו מהלא מוסברים. כך שאין בעיה ספציפית שבגללה אנו זקוקים לIVF. איך אפשר להגיע ישירות לפרו' מרגליות ולדאוג שהוא גם יעשה לי את השאיבה ואת ההחזרה?

למעלה