הצילו..

בבוצי

New member
הצילו..

ביום ראשון שעבר קיבלתי כוריגון, וביום שני למחרת היתה ההזרעה, עכשיו גילתי בשרותים, שיש לי הפרשות חומות, האם יכול להיות שהמכשפה מגיעה ומקדימה בחצי שבוע? האם להספיד את הטיפול? ביום ראשון הנוחכי עשיתי בדיקות דם ופרוגסטרון היה 73, E2 היה 2000, האם יכול להיות שההורמונים שלי צנחו במהירות? כמה זמן לוקח למכשפה להגיע אחרי כוריגון? בבקשה שלחו לי תשובה מהירה, כי אני היסטרית נורא וממש רע לי.

אפרסקה

New member
קודם כל לא להספיד כלום ../images/Emo105.gif

כתמים חומים אמנם יכולים להיות סימני מכשפה
אבל הם גם יכולים להיות סימני השתרשות הריון
מכיוון שהE2 היה גבוה (לדברייך, לצערי אני לא ממש מבינה בזה), אז יש סיבה להיות אופטימיים. אחרי כוריגון המחזור מגיע בדרך כלל אחרי 14 יום, למרות שאצלי הוא כבר הגיע גם אחרי 12 וגם אחרי 16. אני מקפיצה בשבילך כדי שהמומחיות יענו וממשיכה להחזיק אצבעות להודעת ניצחון

בבוצי

New member
אני לא מרשה למכשפה להגיע../images/Emo7.gif

אסור שזה יהיה סימנים של מכשפה ,אין לי כוחות נפשיים לעוד טיפול, הטיפול הבא כבר יהיה IVF. בינתיים דיברתי עם הרופא שלי ,הוא היה מעדיף שאני יעשה בדיקת דם מחר ,אבל זה אבוד בגלל יום שישי. ביום ראשון אני אעשה בדיקת דם כולל הורמונים ובטא, ובינתיים אני לוקחת אוטרוגיסטן לנסות ולעצור את ההפרשות, למה שהמכשפה תגיע אחרי 12 יום מהכוריגון? בדרך כלל מקבלים מחזור 14-15 יום אחרי כוריגון.

ellieg

New member
החודש הקודם

המחזור שלי הקדים בחצי שבוע. שאלתי את הרופא עם פיספסנו ביוץ? הוא אמר שלא ונתן לי תמיכה (אנדומטרין) לחזק את הצד הלוטאלי של המחזור (הזמן בין הביוץ למחזור). אם זה באמת מחזור, אז כנראה שהתקצר לך הצד הלוטאלי. אני מכווה שלא גרמתי לך להיות יותר היסטרית.

בבוצי

New member
המכשפה הגיעה../images/Emo7.gif

זהו ! המכשפה הגיעה,ההפרשות החומות הפכו להיות אדומות, אין לי ספק המכשפה הגיעה, כולי בוכה ,הלב שלי צועק , מתי הסיוט הזה יגמר ויהיה מאחורי. הכל נראה שחור סביבי, איך יתכן שמכל 4 הזקיקים היפים שהיו לי אף אחת לא נקלטה? אני מרגישה שאני בסערת רגשות ומצד שני עדיין לא עיקלתי שזה הסוף. הסוף של הטיפול , הסוף של הטיפולים דרך המרפאה, מניין אשאב כוחות להמשך (IVF) כשבקושי התמודדתי עם הטיפול הזה. אני מרגישה שאני צונחת לתיהום ובשלב זה המהירות מתגברת,

סביון1

New member
בבוצי יקרה

מאד מוכר המצב שבו את נמצאת. כרגע הכל שחור ובאמת אף אחד לא יכול להאיר לך את הדרך. זה שלב של כאב שכולנו צריכות לעבור כשאנחנו מקבלות את פני המכשפה או את התשובה השלילית. תתפרקי קצת עכשיו, תבכי ותצעקי ואל תחמירי עם עצמך. אחרי שיעבור זמן תראי שפתאום לא הכל שחור ועוד יש תקוה והדרך שוב מוארת וברורה, והמטרה בסוף שווה את כל הסבל שבדרך.

hyb

New member
אוי בבוצי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

את עוד תראי שמתוך כל העצב והשחור יפציע לו אור בהיר, תני לעצב לשקוע וחשבי על המטרה הנעלה שלשמה עברת הכל, תחשבי על ה-
שמחכה לך בסופה של הדרך...... אין לך מושג כמה אני מבינה אותך, הייתי במצבך לפני מספר חודשים שההזרעה השמינית שלי נכשלה ולקח לי המון זמן לאסוף את עצמי לקבוע תור לרופא לקביעת המשך הטיפול(IVF) כמובן, ובסוף מצאתי את הכוחות לעשות זאת. אני בטוחה שאחרי כל הכאב תיזכרי במטרה ומתשיכי קדימה בעוז עם כוחות מחודשים..... בוכה איתך, ובטוחה שהפעם הבאה תהיה גם האחרונה.

צוקה1

New member
בבוצי חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif ../images/Emo24.gif

עצוב נורא לקרוא את ההודעה שלך אז מתארת לעצמי איך את מרגישה. איך אנחם אותך?ואיך אעזור לך?- לא יודעת. מציעה לך חיבוק ענק וחם של ניחומים ותמיכה וכתף חזקה לבכות עליה- בבוצינקה,הוצאי ובטאי את רגשותייך .בטוחה שתתאוששי וכמו פנתרה תלכי להשיג את מה שאת יודעת שמגיע לך ומתוך ידיעה עמוקה שהילד הזה שלך מחכה לך -
צוקה

זקיקית

New member
בבוצי, שולחת לך אלפי

חיבוקים. זה נורא מייאש, אני יודעת. חודש אחרי חודש אחרי חודש. ועוד לדעת שהפעם הבאה זה IVF, אבל אין ברירה. זה המסע של חיינו. לאחרות זה הולך קל - מניאקיות - ולנו קצת יותר קשה. אבל בסוף זה קורה! תאמיני! את מוכרחה להאמין. תבכי כמה שצריך, תכעסי, זה טבעי וזה בסדר. ויאללה, קבלי כוח לעוד סיבוב, קצת יותר מורכב, אבל מנצח! אינשאללה

בבוצי../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif

תבכי, תוציאי את הכל, תתחבקי עם הבעלול ותטעני בכוחות מחודשים. זה ממש לא הסוף, זו רק התחלה חדשה. אתם תעברו לIVF ובע"ה תצליחו כמה שיותר מהר. בינתיים תנסי לפנק את עצמך כמה שאת יכולה, תצאו לסרט, תשבו בבית קפה, תלכו לטייל- כל מה שרק יעשה לך טוב. קחי את הזמן כדי לנוח, להירגע וכדי לחזור למסלול עם לפיד הניצחון ביד. ואת תנצחי

סנונית 1

New member
בבוצי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

זה המקום בו נגמרות המילים ונכנסות האכזבה והתסכול מחזקת אותך עד כמה שאפשר ושולחת לך המון חיבוקים.

שטש

New member
מבינה ומשתתפת

בפעם האחרונה אחרי יום הדין האכזרי והקשה של המכשפה הארורה... כשדיברתי עם הרופא הבנתי שיש דברים שאינם בשליטתנו. למה הכוונה? אנו עושות הכל- זריקות, הורמונים, הזרעות וכו' מביאות את הביצית עם הזרע ביחד. אבל וכאן האבל הגדול התהליכים הביולוגיים, קרי הפריית הביצית או ההשתרשות של ההיריון אנחנו לא יכולים לגרום להם לקרות- הם צריכים לקרות מעצמם- פה קצרה ידנו מלהושיע- אין לנו שליטה עליהם- יהיה הריון או לא הכל תלוי בהחלטת הביצית, הרירית והמפגש עם הזרעון... רוצה לומר אין מקום לייאוש- צריך לקבל את גזר הדין כי בעצם אנחנו רוצים שיקרה משהו שאין לנו כל אפשרות לבצע בעצמנו- או שיקרה או שלא יקרה... גם אני כמוך, אחרי אכזבה קשה של טיפול תובעני, בעיקר מבחינה נפשית, ולמרות זאת אחרי השיחה עם הרופא הצלחתי לאסוף כוחות, אמנם לא לטיפול חדש כי אני צריכה הפסקת אש אבל בשום אופן לא להרים ידיים. היריון בסוף יקרה- גם לך וגם לכל אחת מהפורום. אני מחזיקה לך אצבעות. יצא לי קצת ארוך אבל מקווה שעזר..

הזמן להיתחזק

הכאב הוא גדול ומוכר אבל עכשיו זה הזמן להיתחזק ולא להישבר.השד לא גדול כל-כך צריך לקחת הכל בפרופורציה נכונה ובאמונה .זה הזמן לאזור כוחות מחודשים ולהכין את עצמך ואת הנפש שלך.אחד הדברים הכי חשובים זה להירגע ולא להיות בלחץ(זה קשה ) אבל חייבים.תסתכלי על הצד החיובי שיש לך את הפורום הנהדר הזה את החיזוקים מכולם וזה הרבה.אנחנו לפני תחילת שנה מי יתן וכולנו נתעבר ונחבוק בשנה הבאה עלינו לטובה תינוק מקסים .אז הרבה חיבוקים וחיזוקים להתחלה טובה .

לי מ ו ר

New member
אוי בבוצי

שולחת לך חיבוק חם חם, ומקווה לטוב. אם אין לך כוחות אני מציעה לך לצאת להפסקונת, לאסוף את כל הכוחות, ולעשות לכולנו נחת עם
מ-ivf ראשון. בינתיים מקווה שההתאוששות תגיע בקרוב.

babywishing

New member
אוי בבוצי../images/Emo10.gif

שולחת לך
, כל כך מבינה. מקווה יחד איתך לטוב שיבוא במהרה

בבוצי

New member
עידכון מוזר...

המכשפה נעלמה .. בלי עין הרע שלא תחזור. הרופא שלי החליט, שמוקדם להספיד את הטיפול והוא ממלא אותי באוטורוגסטן (פנינים).אתמול לקחתי 3 כדורים בצהרים ובערב, והיום בינתיים 2 כדורים לבוקר, הדימום הפסיק ויש לי מעט מאד הפרשות חומות, האם זה בגלל תוספת ההורמונים? האם יש סיכוי לבטא חיובית ביום ראשון? האם אזכה להחליף את דמעות העצב לדמעות של שמחה? האם הפנינים האילו מסוגלות לעצור דימום של מחזור אמיתי? האם אפשר לקבל דימום חזק של מחזור למרות הפנינים? נכנסה בי מעט אופטימיות, אני מקווה שהיא לא תעלם כול כך מהר...

בבוצי

New member
שכחתי להוסיף

שלמרות שהדימום כמעט פסק, עדין יש לי כאבי בטן עמומים כמו של מחזור מאיזור השחלות ,כמו כן רציתי לשאול האם העובדה שהשחלה שלי מוגדלת כתוצאה מהטיפולים יכולה לגרום לדימום, אני עדין מקוה שזה בסוף לא ביקור של המכשפה, אך אני מרגישה שאני משלה את עצמי...

למעלה