הצילו!

תודה...

כן, לקחתי את הקורס (למעשה, בעוד מס' דקות אני בדרך לשיעור האחרון לפני המבחן!!), בעיקר על מנת לרענן 4 סמסטרים של סטטיסטיקה ושיטות מחקר, שנלמדו בתחילת התואר הראשון... הבעיה העיקרית שלי (ושל רוב הנבחנים) היא דווקא בחלק של הבנת טקסטים מדעיים באנגלית, שתופס חלק עיקרי בציון (70%), ואת המיומנות הזו קשה להשיג מקורס מזורז. פשוט צריך לתרגל. והרבה. בכל אופן, אני מתכוונת להגיש מועמדות (כמו שאמרת, תמיד יש הפתעות) ולקוות שגם אם הציון לא יהיה מדהים, אצליח להרשים את הוועדה עם ציוני התואר, ההמלצות ובעיקר ההתנסות המעשית שלי בתחום!! (הבעיה שמתחת לציון מתא"ם מסויים, אף אחד כבר לא יסתכל על האינפורמציה הנוספת...) נקווה לטוב...

נקודת התורפה

שלנו כסטודנטים באו"פ היא האנגלית ובזה אין ספק!... בכל אופן אלי דווקא הגיעו שמועות שבחלק מהמקרים הסתכלו גם הסתכלו על מועמדים עם ציוני מתא"ם נמוכים מה"דרוש"...כך שצריך לשמור על אופטימיות (זהירה).

sigmund frued

New member
השיעורים עצמם

לא היו לי מעניינים כמו קורסים אחרים, אבל נראה לי שזה מאד תלוי במנחה, הרבה יותר מבקורסים אחרים, כי כן יש מקום ליישום כייפי של החומר, והמנחה שלנו רק קראה מהספר
. בכל מקרה זה אחד מהקורסים שאפשר מאד בקלות ובעניין ליישם אותם ולהשליך מידע מהם על החיים שלנו, שזה מה שהפך אותו כן למרתק, וגרם לי בכלל להביע בו עניין... וללמוד. חוצמזה שהרכזת קורס (סיגל משהו..? זו עדיין היא, נכון?) פשוט מקסימה
, והפורום היה פעיל, והיא הקשיבה לשאלות/בעיות וכו' של כל אחד, וגם הייתה אפשרות להגיש לה מטלות, כשמיישמים את הידע מהקורס במקום על כתבות מהעיתון (כמו בממ"נים רגילים) על מידע מהאינטרנט
אני מצאתי את זה הרבה יותר נחמד ממ"נים רגילים, והיי- זה עוד דרך לחזור על החומר לפני מבחן! (אם סיגל מלמדת- ואני לא יודעת אם היא גם מעבירה שיעורים בעצמה- אני חושבת ששווה ללכת לבדוק איך היא מעבירה את החומר... לפי האינטרקציה הדי-רבה שהיתה לי איתה במהלך הסמסטר, השיעורים שלה אמורים להיות מרתקים.) והכי נחמד? בספרים הם כל הזמן משלבים כל מיני ידיעות משעשעות כאלו, בסגנון הידעת
של בזוקה הישן והחביב...
לדוגמה
הידעת
אופרות סבון נקראות כך כי בהתחלה התסריטים שלהן שימשו רק למכירת אבקות כביסה וסבונים.... זיגמונדה

לגבי מהירות חווית התקשורת

את יכולה לציין את הפונקציה של צ'ט או-ליין המאפשרת להתקשר עם גולש אחד או יותר בזמן אמת....

Shirley21

New member
למשל,

מאפיין תקשורת המונים- אנונימיות הנמען, מהירות חווית התקשורת, הטרוגניות הנמען. איך הם מתקיימים באינטרנט?

krnleaf

New member
ממן 11- תקשורת המונים

אני לומדת עם דפנה ישועה... למתי צריך להגיש את הממן!? בדואר!? או בשיעור?! ובאיזה תאריך!? תודה

Shirley21

New member
גם אני עם דפנה!

לשלוח אותו בדואר עד ל 19.10 צריכה עזרה במשהו? אני כן!! עניתי בנתיים רק על השאלה הראשונה

Shirley21

New member
אני זוכרת שהיא אמרה שהיא טסה..

אבל לא זכור לי מה היא אמרה בקשר לתאריך הגשה.. אם ידוע לך אז תעדכני גם אותי.. כבר סיימת את הממ"ן? אם בא לך להשוות או להתייעץ אז בכיף. שירלי

Shirley21

New member
מישהו יודע אם אפשר או אם זה נכון

להביא את אותה דוגמא פעמיים? למשל, בפורום מתקיימים מאפיינים של אנונימיות והטרוגניות. יש לכם עוד דוגמאות?

Shirley21

New member
מישהו יודע אם אפשר או אם זה נכון

להביא את אותה דוגמא פעמיים? למשל, בפורום מתקיימים מאפיינים של אנונימיות והטרוגניות. יש לכם עוד דוגמאות?

למעלה