הצילו!

Shirley21

New member
הצילו!

מי שלומד תקשורת המונים, וצריך להגיש את ממן 11. אני צריכה עזרה בשאלות.. תודה למי שיכול לעזור! שירלי.

sigmund frued

New member
ממ.. למדתי פעם

אז תרשמי את השאלה, ואני אראה מה אני זוכרת... (לא מבטיחה שזה הרבה
אבל מבטיחה לנסות...) זיגמונדה.

Shirley21

New member
תודה. מקווה שתוכלי להנחות אותי..

צריך לבחור 4 מאפיינים של תקשורת בינאישית ו4 של המונים ולהסביר כיצד הם מתקיימים בשימושים השונים באינטרנט..

Shirley21

New member
למשל,

מאפיין תקשורת המונים- אנונימיות הנמען, מהירות חווית התקשורת, הטרוגניות הנמען. איך הם מתקיימים באינטרנט?

sigmund frued

New member
היי

דוגמא לאנונימיות הנמען את יכולה לראות אפילו כאן, בפורום הזה! אם תחשבי על זה- את לא יודעת כמה אנשים קוראים את מה שאני ואת כותבות, את לא יודעת מי הם, למה הם קוראים וכו'- ומהאנונימיות הזו נובעת ההטרוגניות.. כי אם את לא יודעת מי קורא את גם לא יודעת למי לכוון את המסר: מבוגר/צעיר, אישה/גבר, עני/עשיר (ברור שאלו דוגמאות דיכוטומיות, כן?) ולכן את מניחה שהקהל הטרוגני
אותו דבר נכון גם לרשת האינטרנט כולה, ואפילו מוקצן שם יותר מבפורום בעל נושא מסויים! אגב, עדיין יש את האיסור המעצבן של "עד חמישה עמודים" לממ"ן? זיגמונדה.

Shirley21

New member
ת ו ד ה

עזרת לי לחשוב על עוד דברים. איזה קורסים לקחת ומתי??? כן, עד 5 עמ´ מעצבן!!

הי לכן...

לדעתי ההטרוגניות אינה נובעת מהאנונימיות, אלא מכך שבהרבה פורומים וירטואלים אין "תנאי קבלה", דהיינו, כל מי שרוצה ויש בידיו המיכשור והידע הדרושים מוזמן להשתתף. לגבי אנונימיות, את יכולה גם לציין את האפשרות להשתמש ב"ניקים", שאני מתרשמת שאחוז גבוה מאוד מבין משתתפי הפורומים מעדיפים להשתמש בהם מאשר בשם האמיתי.

sigmund frued

New member
טוב, ברור ../images/Emo13.gif

אני רק הדגמתי איך פותרים, לא נתתי את התשובה... התשובה צריכה להיות הרבה יותר מפותחת, ו (וזה מה שאהבתי בקורס הזה) אפשר ךלקחת אותה לכל כך הרבה מקומות שונים!!! זיגמונדה.

Shirley21

New member
משוב מיידי-

כאחד המאפיינים של תקשורת בינאישית המשמש אותנו בצט או ב ICQ. איזה עוד מאפיינים של תקשורת בנאישית? איך דו סטריות,למשל יכולה לשמש?

עצם הדיון שלנו כאן הוא דוגמא נהדרת

לדו-סיטריות, לא ככה? את מצידך מציגה שאלות ותהיות וזיגמונדה ואנוכי מצידנו מגיבות ועונות עליהן (וכן הלאה...) אגב, אני לא עשיתי את הקורס הזה - אבל הוא נשמע מעניין!

ממש ממש לקראת סיום../images/Emo60.gif

הבי.איי במדעי החברה עם התמקדות בפסיכולוגיה (סיימתי את הקורסים , הגשתי את סמינריונית אחת ואת השניה אני עתידה לסיים בשבועיים-שלושה הקרובים). ב-26 לחודש, אם לא תפצח שביתה, אני אמורה להתחיל ללמוד מ"א בחיפה....

Shirley21

New member
בהצלחה! כל הכבוד

אני לקחתי שני קורסים: מבוא לפסיכולוגיה ותקשורת המונים. אלה הקורסים הראשונים שלי באו´פ..

sigmund frued

New member
גם אני לקחתי

את שני הקורסים האלו ביחד
אבל לא בסמסטר הראשון שלי...
בהצלחה לשתיכן
, ובעצם, לכל מי שקורא עכשיו (קהל אנונימי והטרוגני שכמוהו
)

Shirley21

New member
אני לא בטוחה ש

אני אקח עוד קורסים בפסיכולוגיה, למרות שזה מקצוע מענין ומרתק. הכיוון שלי הוא לת. ראשון בתקשורת. 4 שנים לתואר? שירלי.

Shirley21

New member
אני לא בטוחה ש

אני אקח עוד קורסים בפסיכולוגיה, למרות שזה מקצוע מענין ומרתק. הכיוון שלי הוא לת. ראשון בתקשורת. 4 שנים לתואר? שירלי.

פנתרה....

כולי קינאה.. אני נמצאת כשבוע (פחות יום) לפני בחינת המתא"ם
ולפי המצב נראה לי שאצטרך לחזור עליה גם בשנה הבאה.... בכל אופן, המון
בתואר השני שחקי אותה דובדבניל

../images/Emo51.gif ו-../images/Emo50.gif במתא"ם...

לקחת את קורס ההכנה של "פתרונות"? גם אם לא תוציאי ציון מדהים שווה לך להגיש מועמדות
כבר לשנה הבאה ולא לחכות עד שתעשי שוב את המבחן. אמנם זה כרוך בהשקעה כספית (ונפשית), אבל יכול להניב תוצאות מפתיעות...

למעלה