הצילו

• פותח הנושא boly
  • פורסם בתאריך

boly

New member
הצילו

אני מדמיינת אני רוצה צ´ק שלו קיים פרפרים חומים בבוקר הכבישים קליקים של אמא שלי כשאני לבד בבית מה קורה לי....

טוב.............

אם תוכלי להבהיר טיפה את דברייך........ אולי מישהוא מהפורום יוכל לענות..... תודה על תגובה מהירה "ניאו המקורי"

MerlinTheWizard

New member
תשמע... ../images/Emo31.gif

אני בטוח שמה שראית לא הייתה העין השלישית כי הצבע של העין השלישית הוא סגול (אינדיגו). אבל אם יכולת להגיד איפה ראית את העין זה היה יותר פשוט מפני שאם ראית אותה באמצע המצח אז זאת כנראה העין ואצלך הצבע שלה שונה (מוזר). אבל אם ראית אותה על סתם רקע שדמיינת אז אני מאד מצטער חבר אבל זו סתם אחת מההדמיות במדיטציה. אם לא ידעת אז יש מדיטציה על העין השלישית... כדי להכנס למדיטצית העין השלישית אתה צריך כרגיל לשבת בתנוחה נוחה עם גב זקוף (דא
) כאשר אתה במצב של הרפייה התרכז במקום על המצח שהוא מעל מעל הרווח בין העיניים ומשם זה אמור להתפתח. אני מזהיר אותך זו מדיטציה מאד חזקה אז אם אתה מתחיל אל תעשה אותה יותר מ-5 דקות כי אתה פשוט יכול להתעלף מהמאמץ. ------------------------------------------- הלוואי ותמצא את אורך... מרלין מסדר המכשפים

boly

New member
אני לא יודעת

פשוט אני רואה את הבדבים האלה בבוקר ובערב אולי יש לי דמיון פורח מידי או שאני משוגעת וכשהייתי בערך בת שש ראיתי רגליים רק רגליים רצות במקום הכול בצבע שחור איזה מפגרת אני....

grizelda

New member
בבקשה

תסבירי את עצמך ומה את רואה כי זה נשמע מעניין אבל לא מובן לחלוטין

boly

New member
טוב

פעם אחת נכנסתי לאמבטיה והכנתי ושמתי את הבגלים על השיש שבאמבטיה ואז אני רואה ג´וק מהג´קים הענקים האלה שבצע חום ואז צעקתי לאבא שלי והוא חיפש אותו ולא מצא כלום... ופעם אחת ראיתי טיוי והסתובבתי לשניה וראיתי "מגפיים" שרצות במקום וניבעלתי ויצאתי מהבית.. האנימציה ממש לא דומה אבל תתארו לעצמכם שאתם רואים מגפיים שחורות שרצות במקום בפרופיל...

שלום לך,

בקשר לג´וק........ את לא יודע כמה פעמים זה קרה לי...... ואני דיי מפחד מג´וקים..... אל תצחקו....... בקשר למגפיים...... את בטוח שלא דמיינת? היית על סמים? משהוא כזה? כי זה דיי מוזר! לאן המגפיים הלכו? הם סתם הסתובבו? הם הלכו לאיזו שהיא מטרה מסויימת? תרחיבי קצת על התקופה שזה קרה לך, מתיי זה קרה לך, למה את חושבת שזה קרה לך...... האם זה קרה פעם אחת וזהו..... אם תרחיבי קצת אולי מישהוא מהפורום יוכל לעזור לך תודה על תגובה מראש "ניאו המקורי"

boly

New member
אני

הייתי בערך בת 6 או 7 ובטוח שלא לקחתי סמים הם הלכו במקום לכמה שניות ואז זה נעלם זה קרה לי פעם אחת ואין לי מושג למה זה קרה לי אני גם רוצה עכבישים אני כנראה מדמיינת יותר מידי אבל כשזה קרה לי לא חשבתי על זה סתם הסתובבתי והסתקלתי על הרצפה והם הופיעו לי ואז ראיתי את זה לשניה ואז הסתובבתי שלניה והם נעלמו לי ואז יצאתי מהבית

itai90

New member
אולי

אולי את יכולה להציץ לעולם הרוחות/ לעולם מקביל(זה קיים) כמו שאני למדתי יש רוחות שלו רוצות/יכולות לעבור לעולם הבא אז הם נשארות בעולם הזה אולי מה שאת ראית זה גוק מת או פרפרים מתים או רוחרצה במדרגות אבל מה שאני חושב זה שפשוט יש לך יכולת להציץ לעולם מקביל אם את רוצה לדעת יותר תקראי ספר שנקרה "האיש שהפך לעצמו" לא יודע של איזה סופר אבל זה בהוצעת אופוס הוא מזביר את זה בצורה טובה יותר ואם יש לך שאלות תשלחי לי אותם ל[email protected] או לדף האישי שלי באתר זה בברכת האור פם

boly

New member
טוב...

נשמע די מוזר אף פעם לא עשיתי מזה ביג דיל אבל תודה

boly

New member
הדברים האלה היו עוברים לי די מהר

ולא הייתי שמה לב כל כך אליהם זה פשוט מעצבן אותי שאני רואה\מדמיינת את הדברים האלה ולפעמים יש לי צמרמורות שכבכלל לא קר לי (כמו בחוש השישי חחח) כאילו משהו מחבק אותי טוב התלעבתי מספיק ליום אחד...

למעלה