לקוקית
"סוף סוף מישהו שכותב כמו שצריך אבל עליו הן לא קמות וצועקות מעניין למה" אולי בגלל שהוא כותב כמו שצריך?! תפסיקי להתנפל פה על אנשים ולפתוח את הפה שלך עם ההודעות המעליבות שלך. סבלתי מבוקיות כמוך מספיק זמן, ומה לעשות, אני לא אבזבז את החיים שלי בחרטות, שנאה עצמית, הרס עצמי ובלפנטז על מה היה אילו... חזרתי היום מבראשית, ארבעה ימים שהחזירו לי את התקווה במין האנושי, שהראו לי שיש אנשים שחושבים לבד, שלא אכפת להם מה חושבים עלייהם ולא מקבלים או דוחים אנשים בגלל החיצוניות. אני מאמינה שהגוף שלי נשי מאוד, אני נערה בריאה ושמנה (חוץ מבחורף, אבל זה לגיטימי
) יש אנשים שאוהבים אותי כמו שאני, הכי אני שאני יכולה להיות, ואלו שלא, לא צריך, לא תודה. לי אישית נמאס ללכת ברחוב במחשבה שהאנשים שצוחקים מאחורה צוחקים על התחת שלי ולא על דברים אישיים בינם לבין עצמם, אז יודעת מה עשיתי? לא, לא הרזתי, פשוט הגעתי להבנה שהחברה מכתיבה לנו קודים שלפיהם אנחנו מגדירים את עצמנו והסביבה, אז פשוט הרפתי מהכל, שכחתי מכל הקודים השליליים, הסתכלתי במראה וראיתי משהו שאני אוהבת, לא הייתי רוצה להיות אף אחד אחר, אולי לשפר את עצמי, הרי בשביל זה אני קיימת. רק תגידי לי קוקית יקרה, מה נותן לך להטיף כאן לאנשים? נקמה? שעשוע? נחמה? שקט נפשי? ביטחון עצמי? קראתי בכמה הודעות שגם את שמנה, אולי את חושבת שאת "מצילה" כאן אנשים "ממחלה" נוראית (אגב, את בטח למדת בבית ספר על מה שקורה שאנשים חושבים שהם טהורים יותר מאנשים אחרים בגלל שהשיער שלהם בלונדיני) אז תפתחי את ראש הקטן שלך ותקשיבי, שומן זה לא מחלה! אנורקסיה זאת מחלה... אז את לא מצילה כאן חיים, את רק מזלזלת ומקנאה באנשים שטוב להם עם מה שכל כך רע לך. וכמובן, תודה רבה גם לך "יפת נפש" שדואגת לילדה... תגידי את בסדר? את לא חושבת שאמא שלה דואגת ורוצה לבת שלה את טובתה יותר ממך?! בברכת שנה טובה, ולכי תז#$%#.