הצילו?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

א ו ר1

New member
בטח שאנחנו מכירות...

כבר אמרתי שאני משתתפת בפורום הזה גם!!! נחמד שקפצת לביקור.

מאיושית

New member
בגדים ../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם מה שאמרו, בפוקס (לא של הילדים) אפשר למצוא דברים שממש יתאימו לה, יש שם שמלות, חצאיות, מכנסיים, אלגנטי , ספורטיבי...בזמן האחרון אפשר למצוא הכל ב"פוקס"! ובנוגע למחירים, הם לא בשמיים...סבירים... חוץ מזה, רוב הקולקציה היא כמו ב"פוקס קידס" כך שייצא שהיא תלבש בדיוק אותם בגדים כמו של חברים שלה רב במידה גדולה יותר.
ולקוקית המקורית- התגובות שלך בזמן האחרון לאנשים הם ממש לא נעימות ומעליבות, אני לא חושבת שהפורום הזה נועד כדי להעליב, אלא כדי לעזור ולתמוך. לתשומת לבך.

השקט

New member
אם אפשר אז למה לא לרזות

אני מניח שזו פעם אחרונה שאני כותב פה בפורום הזה כי אחרי מה שאני אכתוב אז אתם בטח תוכלו אותי חיי בלי מלח אבל אשים את נפשי בכפי ואשתמש בחופש הדיבור אז ככה אם הילדה היתה כבר גדולה היתי מבין אותך אבל אני מניח שבגיל הזה אפשר ללכת לדייטטנית ואוליי לרדת במישקל כי כמו שאני יודע ושמעתי שאצל ילדות אפשר עדיין לרזות ביותר קלות ואם בעלי מיקצוע יגידו לך שזה בילתי אפשרי אז תלכי לחפש בגדים ובאמת אין בכונתי לפגוע בכל היפות שבחדר שאחת מהן היא חברתי הטובה ביותר וגם בסקסית ביותר בעיניי בתיקוה שתקבלו את מה שאמרתי בפרפורציות הנכונות השקט

../images/Emo24.gifבבקשה כל הכבוד לך

סוף סוף מישהו שכותב כמו שצריך אבל עליו הן לא קמות וצועקות מעניין למה. זה בדיוק מה שאני שאלתי והצעתי אבל ישר קמו כל "יפות הנפש" וצעקו כמו .... גם האמא שלא חסר לה במקום שתעזור לבת שלה היא מחפשת לה בגדים ממידות גדולות מסכנה הילדה.

א ו ר1

New member
תגידו לי הקוקית הזאת ...

היא לא קצת קוקו!!! היא נכנסת לכאן ומעליבה את כולן,זה ממש לא בסדר. אני חושבת שהדרך הטובה ביותר היא להתעלם וזהו. כבר ידענו כמה יצורים כאלה בעבר וכולם התייאשו מול חומת המגן שלנו!!!

אור 1

אם היית מבינה את הכוונה שלי בכלל לא היית כותבת שאני רוצה להעליב מישהו. זה ממש לא הנקודה. הנקודה היא שאני חושבת אחרת ממכם וזו זכותי המלאה זה הכל. אתם חושבים ששמן זה בריא נהדר ומצויין ואני לא. אני חושבת שעדיף לנסות לטפל בבעיה במקום לבוא ולומר אוי אני שמנה וכך אני רוצה להיות. אז למה להגיד קוקו אההה למה כולן צועקות כאן כי נוגעים בנקודה רגישה כי אומרים את האמת בפרצוף אז בגלל זה אני קוקו. לא נראה לי.

א ו ר1

New member
אין בעייה, את רוצה להביע את דעתך

זו זכותך ,כל עוד את לא פוגעת באחרים!!!!

Napoliya

New member
לקוקית

"סוף סוף מישהו שכותב כמו שצריך אבל עליו הן לא קמות וצועקות מעניין למה" אולי בגלל שהוא כותב כמו שצריך?! תפסיקי להתנפל פה על אנשים ולפתוח את הפה שלך עם ההודעות המעליבות שלך. סבלתי מבוקיות כמוך מספיק זמן, ומה לעשות, אני לא אבזבז את החיים שלי בחרטות, שנאה עצמית, הרס עצמי ובלפנטז על מה היה אילו... חזרתי היום מבראשית, ארבעה ימים שהחזירו לי את התקווה במין האנושי, שהראו לי שיש אנשים שחושבים לבד, שלא אכפת להם מה חושבים עלייהם ולא מקבלים או דוחים אנשים בגלל החיצוניות. אני מאמינה שהגוף שלי נשי מאוד, אני נערה בריאה ושמנה (חוץ מבחורף, אבל זה לגיטימי
) יש אנשים שאוהבים אותי כמו שאני, הכי אני שאני יכולה להיות, ואלו שלא, לא צריך, לא תודה. לי אישית נמאס ללכת ברחוב במחשבה שהאנשים שצוחקים מאחורה צוחקים על התחת שלי ולא על דברים אישיים בינם לבין עצמם, אז יודעת מה עשיתי? לא, לא הרזתי, פשוט הגעתי להבנה שהחברה מכתיבה לנו קודים שלפיהם אנחנו מגדירים את עצמנו והסביבה, אז פשוט הרפתי מהכל, שכחתי מכל הקודים השליליים, הסתכלתי במראה וראיתי משהו שאני אוהבת, לא הייתי רוצה להיות אף אחד אחר, אולי לשפר את עצמי, הרי בשביל זה אני קיימת. רק תגידי לי קוקית יקרה, מה נותן לך להטיף כאן לאנשים? נקמה? שעשוע? נחמה? שקט נפשי? ביטחון עצמי? קראתי בכמה הודעות שגם את שמנה, אולי את חושבת שאת "מצילה" כאן אנשים "ממחלה" נוראית (אגב, את בטח למדת בבית ספר על מה שקורה שאנשים חושבים שהם טהורים יותר מאנשים אחרים בגלל שהשיער שלהם בלונדיני) אז תפתחי את ראש הקטן שלך ותקשיבי, שומן זה לא מחלה! אנורקסיה זאת מחלה... אז את לא מצילה כאן חיים, את רק מזלזלת ומקנאה באנשים שטוב להם עם מה שכל כך רע לך. וכמובן, תודה רבה גם לך "יפת נפש" שדואגת לילדה... תגידי את בסדר? את לא חושבת שאמא שלה דואגת ורוצה לבת שלה את טובתה יותר ממך?! בברכת שנה טובה, ולכי תז#$%#.

AlteX

New member
Napoliya!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo25.gif

שנים... שנים!!!... ואיזו חזרה מרשימה!
באמת כל מילה מיותרת...!

לא ארד

לרמה שלך את הרי לא שווה את זה יא שמנה פרה ומכוערת. לך יש בכלל עם מי להזדיין אההה מי ירצה ליפול עם כל השומן שלך אהה יא מסכנה.

deena

New member
קוקית מתוקה ונחמדה ../images/Emo24.gif

יש סיבה מיוחדת לכך שלא שמת תמונה בכרטיס האישי שלך? סתם, אני סקרנית איך את נראית. כי הרי הפורומים שאת משתתפת הם שמנות ויפות, ועוד משהו על הרזיה ודיאטה. אז הגעתי לשתי מסקנות. או שאת שמנה בצורה מחרידה ומתביישת בזה נורא (שזה פטתי בפני עצמו)או לצטט אותך: ´פרה שמנה ומכוערת´. המסקנה השניה היא שאת נורא מכוערת, ואין לך דרך אחרת לנחם את עצמך מלבד לנסות להעליב נשים אחרות ושוב לצטט אותך - ´ואין לך עם מי להזדיין´. תראי. יש כמה פתרונות. תעשי חושבים. יש לך בעיה עם המראה החיצוני שלך? תרזי, תלכי למנתח, שימי שק על הפרצוף. אפשרות נוספת היא לפנות לייעוץ פסיכולוגי. אבל בינתיים, ואני שוב מצטטת אותך, את ´המסכנה´. ואנחנו כולנו כאן כדי לעזור לך להתגבר על הקשיים שלך, על רגשי הנחיתות,הכאב הפנימי, הפחד והעצבות. קבלי חיבוק חם מכולם פה. וכשתרצי עזרה, רק תגידי.

AlteX

New member
אם תקראי שוב את ההודעות...

שכתבת כאן לאחרונה, תראי שאת זאת שירדה מתחת לכל רמה אפשרית... כנראה שלהתנפל על אנשים אחרים גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. ההנקטות שלך הן נסיונות לשכנע את עצמך שמי שלא חושב כמוך הוא פחות טוב ממך, ו-"בורח מהמציאות". מה אני אגיד? מי שבאמת בורחת מהמציאות זאת את. בהצלחה עם נסיונות השכנוע העצמי, וחבל שאת לא מנצלת את הזמן הזה למשהו שיכול באמת לעזור לך להרגיש טוב, להיות מאושרת ולהנות מהחיים... היום!

למעלה