הצילו?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

deena

New member
הצילו?

אני לא ממש כאן בשבילי, למרות שאני שמנה. באתי בגלל הבת שלי. ילדה בת 8. שאני לא מצליחה למצוא בשבילה בגדים בשום מקום. הרי אין ´מתאים לי´ לילדות קטנות. ואין לי אפשרות לקנות לה הכל בחו´´ל. למישהיא יש מושג איפה אפשר לקנות מידות גדולות לילדים בארץ? (ולא, היא לא נכנסת טוב לבגדי נשים - זה או ארוך מדי או חשוף מדי או השד יודע מה.) הצילו.

תגידי

אולי במקום לצעוק הצילו תנסי לעזור לה לרדת במשקל כדי שהיא לא תסבול כשתגדל?????????. ולא רק כשתגדל אלא גם עכשיו שלא תסבול חשבת על זה???? נקודה חשובה למחשבה. ואני באמת לא מכירה חנויות לילדים במידות גדולות. בהצלחה!

deena

New member
סליחה?

אולי את תנסי לרדת במשקל במקום לתת עצות לאחרים? לא שאלתי איך עוזרים לה לרדת במשקל. אילו היו לי שאלות בעניין, הייתי מפנה אותם לדיאטנית ההערות שלך מאוד לא במקום, וחבל.

גם את צועקת

מה קרה רק ניסיתי לעזור מה את תוקפת ישר גם אצלך זה "על ראש הגנב בוער הכובע".....................

את מצחיקה אותי קוקית

את באה לפה בעצמך ותוקפת כל אחד שעונה לך שהוא מאושר.... אז הבעיה היא אצלך מתוקה , לא אצלנו... את כולם את מאשימה , את כל את תוקפת יקירתי.... אז תרדי מהעץ שטיפסת עליו, ואל תשחקי אותה לא רופא ולא פסיכולוגית... כל אחד יודע מה טוב לו.... הבנו את העמדה שלך,,,,,, ברור לנו שאת חושבת ששמן זה לא טוב זכותך לחשוב אך אנו חושבים אחרת... אז את לא צריכה לחזור על המשפט שלך כמו תוכי "על ראש הגנב בוער הכובע, ושמן זה לא בריא.... ואם את היית מבינה, ואת לא מבינה..... ואם היית קצת לומדת פסיכולוגיה, ואני כן למדתי. אז מה שאני רואה שאת סתם חסרת בטחון, שלא טוב לך עם עצמך,,, ומנסה שכולם יחשבו כמוך..... אז לא לי טוב לכולנו טוב..... ואל תנסי לערער את זה..... אישה יפה.

צודקת, אבל

אל תקחי ללב את קוקית, היא מנסה לשנות את כולנו מלבד את עצמה (את יכולה לראות בהודעות הקודמות שלה כמה היא זקוקה לתשומת לב) בעניין הילדה, בת כמה היא? ואיזה מידה היא צריכה? קצת קשה לתת אינפו אם לא יודעים את זה..

deena

New member
היא בת 8

די גבוהה לגילה (כמוני) ושמנמונת - מידה 16 של ילדים לא ממש עולה עליה.

מתוקה

אני חושבת שאין עם זה בעיה, אז פשוט תכנסי לחנויות לא של ילדות, אלא איפה שיש מידות לבנות יותר גדולות בגיל, ואת תמצאי, גם אני בתור ילדה הייתי שמנמנה, ושפוט אני זוכרת שאני ואמא נכנסו לחנויות של שיש שם בגדים לילדות ונערות אישה יפה.

deena

New member
שמת לב שכל הילדות הגדולות הם רזות?

כמו האמהות שלהם? אבל פה ושם יש חנות למידות גדולות לאמהות. בגד לילדה יותר גדולה לא עולה עליה. זה מבוגר מדי ארוך מדי סקסי מדי לא רלוונטי אבל תודה על הרעיון!

שמתי לב אבל....

שמתי לב גם לדברים הפוכים..... אם את מדברת על בגדים ספורטיבים וחמודים, אז אצל כל הגילאים זה אותו הדבר. אותו הסגנון..... יש חברות אוייי שכחתי את השמות... שיש להן בגדים לכל הגילאים שהם על קו ספורטיבי ואולי טיפה אלגנט, בדר"כ הם בקניונים...ואין בעד מה... אם אני אזכר ב-2 שמות של החברות שאני מכירה אני אגיד לך
אישה יפה.

גילה37

New member
ב-FOX בהחלט ניתן למצוא בגדים

לכל המידות ולכל הגילאים והמחירים מאוד סבירים

gershon17

New member
אני מבין מאד קטן בבגדים

אבל בגדים ארוכים אפשר לקצר. לגבי "סקסי מדי", בטוח יש בגדים לנשים שלא יראו סקסיים. מה, חסרות נשים שמתלבשות בחסידות או לפחות באי-סקסיות?

deena

New member
צודק אבל

זה עולה עוד ועוד כסף אני מנסה להשקיע כמה שפחות בבגדים שלובשים לעונה אחת בלבד, ואז שמים בארון לאחיינית שלי. על כל האפשרויות שאתם מעלים כבר חשבתי ויישמתי. השאלה שלי עדיים עומדת: האם יש חנויות למידות גדולות. לא כיצד מתמודדים עם בגדים קטנים מדי לילדה גדולת מימדים.

עוד משהו

לא יודעת איפה אתם גרים, אבל (לא לצחוק בבקשה) אולי כדאי לנסות בבני ברק. הרי גם שם יש ילדות בכל הגדלים, ובטח לא תמצאי שם דברים סקסיים מדי או חשופים. מה גם שלדעתי הבגדים שם אמורים להיות לא יקרים במיוחד, הבעיה עלולה להתעורר בעניין מכנסיים, אבל נראה לי שג´ינס אפשר לקנות בכל חנות, לא?

טוב, לפי מה שמצאתי

ובדקתי עם אנשים בעבודה שיש להם בדיוק אותה בעיה, הם אומרים שהם מוצאים בפוקס בגדים ללא כל בעיה כי אפשר למצו שם בגדים מכל מיני סוגים של בגדים במידות מגוונות. לא הכל חשוף, לא הכל לרזות. בהצלחה

deena

New member
תודה!!

אבל שם זה טריקו בעיקר- חולצות ומכנסיים. מה לגבי שמלות?

זאת החברה שדיברתי עלייה -פוקס-

יש שם דברים מדלקיים ספורטיבים צעירים לכל המידות...

למעלה