הצילו...

likud1

New member
לכבד גרועים ממני?

הייתי אומר שזה דיי מעליב. לגבי חתונה עם אישה, אמרתי גם בהודעה שלי שאני לא חושב שעצם הנישואין עם בחורה הם הפגיעה, אלא שהיא צריכה להיות מודעת למה היא נכנסת... זה הכל.

לא להיעלב

שים לב למירכאות הכפולות, המעידות באופן חד-משמעי, ש"אין מקרא יוצא ידי פשוטו". כולם כאן יקרים וחביבים אצלי (וגם אצל סבבב). לגבי הסיפא אינני חולק עליך אבל לא הייתי מציע לקבל זאת באופן חד-משמעי. אילו ידעתי חד-משמעית, שהאשה התאהב אותי ותרצה אותי על אף נטייתי, הייתי אומר חד-משמעית לגלות לה זאת. אך אם יש ספק בדבר, אין מנוס מלשמוע דעת מומחים בדבר, כי אחרת עלול ההומו לאבד כל סיכוי למצוא מישהי כלבבו, שתהיה לו לאשה. שנה טובה לך ולהבא שים לב לכל מה שמופיע אצלי במירכאות כפולות. במקרה דנן התכוונתי ל dkey, שמבחינה דתית הוא נחשב "גרוע" (והוא אף מודה בכך בהודעותיו) אך מבחינה אנושית כייף לשוחח איתו. מעולם לא פגשתיו אולם אני בטוח, שבסך הכל הוא אדם נפלא. אז מה, אם הוא חילוני? לא אחת אני חלוק על חבריי הדתיים הרבה יותר מאשר עליו. השפיטה שלי היא לפי מידת האנושיות ולא מידת הדתיות. הוא לא אשם בזה, שאיננו מאמיטן, או שאיבד את אמונתו.

ריק בש

New member
אם אתה אכן כנה בדבריך

שאתה מסוגל להתאהב בבנות "מעל לראש", ואילו לבנים אתה חש משיכה מינית בלבד, אני מופתע מזה שבכלל התלבטת. ברור שזוגיות עם אישה שבה אתה מאוהב היא הדבר הנכון עבורך, גם אם במיטה יהיה לך פושר. בכל מקרה, זה נראה לי מצב מאוד שונה מרובם הגדול של ההומואים. אגב, אם כך, קהל היעד שלך גדול בהרבה מהלסביות הדתיות. יש המון בחורות שמין אינו בראש מעייניהן, ואפילו נראה להן מטרד.

שתי הערות חשובות:

אני חי במשפחה הומואית ואורח חיי אינו שונה בכלום מחייהם של סטרייטים. ככה שהקביעה שלך שחיי הומו שונים מהותית, פשוט אינה אמת. נכון, אולי, יהיה להגיד שחייו של הומו בארון שבונה מראית עין של חיי אישות נורמליים עם אישה שונים מהותית מחייהם של רב בני האדם... ברור לי שאינך מסוגל להתאהב בגבר. שהרי הגבר המועמד הוא הומו - ויש לך כ"כ הרבה פחדים ודיעות קדומות לגביו עד שאינך יכול לאהוב אותו אהבת אמת שלמה וניצחית. שנה טובה!

dkey

New member
אתה יותר מאגואיסט, אתה פושע!!

פרו ורבו אינו גובר על מסכת השקרים והעמדת הפנים שלך. פרו ורבו אפשרי בצורות אחרות. גבר עבורך הוא אובייקט מיני ולא מושא לאהבה בגלל שנאה עצמית והפנמת תכנים רעילים וקלוקלים. פרו ורבו הוא בכלל משהו שיביא עלינו שואה גמורה אבל זה כבר לפעם אחרת.

dkey

New member
עד כה היה לשנינו מסלול דיי דומה

עד גיל 26 מעדתי עם גבר פעמיים אלא שיותר גרוע ממך, היה לי ברור שאני אתחתן עם אישה. הזוועה היותר גדולה היתה שלא היה אינטרנט ולא היה עם מי לדבר כי פחדתי שידעו. ואני בכלל לא דתי! בחורות חיזרו אחרי בטירוף ופשוט לא הייתי מעונין. לדעתי הצורך הפנימי שלנו להיות מי שאנחנו גדול יותר מכל דת. גזירת התנזרות שכזאת רק תזיק לך נפשית ופיסית. חייך אינם חיים. אתה חייב לקרוא ולפתח את אופקיך. להבין מה זאת הומוסקסואליות להבין שיש אנשים שמשלבים בין אמונה לדת. יש כאן רבים שכאלה. קרא את האתר של 'לפניך ברעדה', את הרב גרינברג, חיבורים שונים של זאביק שכותב כאן וכו'.

סבבב

New member
כל כך מזדהה...

אין ספק שאתה נמצא בסערת רגשות, וזה ניכר בכתיבתך המבולבלת... אני כל כך מזדהה איתך... והימים הנוראים וימי הסליחות בוודאי לא עושים טוב לנפש ולנשמה... תמיד בתפילת "שמע קולנו" בסליחות, כשארון הקודש פתוח, אני מרגיש איך בוכות הדמעות מעצמן... אין לי יותר מידיי מה לומר לך רט למה שכבר אמרו ידידנו המלומדים לפניי... אתה לא לבד, ואולי פה כן צריך לומר - צרת רבים - חצי נחמה?

הנמצא

New member
תודה.

תודה על התמיכה, לא יודע כמה היא עוזרת אבל עדיין זה נוגע. בכל אופן אני עומד היום מול התלבטות תהומית, אחרי שבת חברים ישנה בחורה שיש עניין רב שנצא אני כ"כ רוצה לומר כן, אבל לא יודע אם מותר לי, שוב גם העניין הזה שאני לא יודע אם זה יעבוד או לא , אני כ"כ רוצה לומר כן... אני לא רוצה לפגוע , בחיים אני לא אעז לפגוע, אבל אני כ"כ רוצה להגיד כן. וברור לי שזה לא בר קיימא לספר לה על נטיותי ובטח אחרי הנסיון שרכשתי לעצמי..
. "אבא" תעזור לי...

הצילו יקר מאוד!

אני קורא את דבריך בהתרגשות רבה וגם את הדעות השונות. את דעתי כבר כתבתי בעבר ואכתוב אותה כדעה פרטית בלבד, משום שכפי שרואות עיניך פןרןם זה סובל את כל הדעות ובלבד, שלא תהיה בהן פגיעה כלשהי במי מהגולשים. אני מעריך ומכבד את כל הדעות אך עם זאת אינני חושב, שהפורום יוכל למצוא פתרון כלשהו לבעיותיך. תאר לעצמך, שהיית פונה לרופא לעצה רפואית כלשהי מעל גבי הפורום. האם אתה מכיר רופא רציני, שיוכל לייעץ לך בכנות? אני למשל מכיר לא מעט רופאים, שעמם אני נפגש בבית הכנסת או אף בביתם (ויש גם פורומים רפואיים) אבל לעולם לא קיבלתי ייעוץ מקצועי באופן זה. יש קליניקה, ואם צריך יש מעבדה, ולא כך מתנהלים הדברים. מהדברים שלך מתגלית מצוקה נפשית. זה לא יהיה הוגן לייעץ לך כאן ובוודאי לא על ידי הדיוטות כמוני. אני יכול רק לחזק את ידיך ולנחם אותך בזה, שאינך היחיד. אני מכיר 2 גורמים, שיכולןים לייעץ לך באופן מקצועי ובלתי תלוי. אחד מהם הוא מיועדנו "זאביק", שמבקר כאן בפורום לפעמים. תוכל למצוא אותו כאן ב- 24 שעות האחרונות או בפורום שבניהולו: "גייז דתיים - תמיכה" באתר "נענע". השני הוא סטרייט מובהק ושמו ד"ר צבי מוזב - פסיכולוג קליני, המתמחה בבעיות מסוג זה שלך. את כתובתו תוכל להשיג באתר "כיפה" במדור "יועצים". איש מהם לא ינסה למשוך אותך לדרך, שלא תהיה מקובלת עליך. משניהם תקבל תמיכה לכל דרך, שתבחר לך, אולם כל אחד מהם יסביר לך את המשמעויות השונות של הדרכים האפשריות תוך נכונות לסייע לך בכל דרך שתבחר. אני אישית כבר הצעתי לא אחת לקיים "בימה" משותפת או אפילו "שבת חברים". כבר היו דברים מעולם. שבת זאת תרמה המון לכל מי שהשתתף בה, וחבל, שלא היה לה המשך. בככל מקרה אתה מוזמן לפנות אליי במסר פרטי ללא שום התחייבות ואני מבטיחך כאן מע"ג הפורום, שאשמח לעשות כל מאמץ לא רק עבורך אלא עבור כל אחד אחר, שירגיש, שהומוסקסואליות זה לא מין אלא חיים שלמים. עוד גולש, שמבקר כאן לפעמים, הוא אסף זהבי. ניתן לפנות בטלפון 050-7809585 ואני בטוח, שדעתו תהיה גם דומה. יתכן, שאסף מוכר לך מאחד המפגשים המרתקים, שארגן לטובת ההומואים הדתיים, ואם יזמין אותך למפגשים אלו, לבטח תכיר עוד לא מעט אנשים אחרים במצבך, ומתךוך כך תמצא עידוד ותמיכה בכל דרך, שתבחר לך. שתהיה לך ולכולנו שנה טובה ומקסימה! .

zeevik30

New member
לאח יקר

שלום לך אח יקר אמנם באיחור, אך בכל זאת קשה וכואב מאד לקרוא את דבריך ולהזדהות כל כך עם כל מילה יש לי הרבה מאד דברים להגיד לך אך אומר רק שניים אין לי "פתרון" למצוקתך. לצערי. ואני בספק אם יש מישהו בעולם שיכול "לפתור" את ההתלבטות שלך כמו שפותרים בעיה בבית הספר. חוץ ממך. לכן דבר הכי חשוב הוא שאתה תעבוד על עצמך. על הקבלה המלאה העצמית של עצמך כבן אדם. עזוב לרגע את הנטייה המינית שלך. אני מדבר עליך כעל בן אדם. השם החזיר לך את נשמתך היום בבוקר. סימן שהוא מאמין בך. אז כיצד שלא תאמין בעצמך, אחי היקר? אני מאחל לך שבראש השנה ובחגים הבאים עלינו לטובה לא תחשוב אפילו שחלילה אינך כבן הרצוי ואהוב לפני המקום. הקב"ה רוצה שאתה תמליך אותו על העולם ובלעדיך לא תהיה ההמלכה שלמה, חלילה. כמובן, חשוב מאד שתהיה בקשר עם האנשים היקרים והחשובים בפורום. אתה מוזמן להנות גם בקשר איתי. תמיד אשמח להיות אוזן קשבת- ובמקרה הצורך גם לדבר ולהיפגש. כי דאגה בלב איש ישיחנה וחשוב ביותר שלא תישא את סיבלך לבד, חלילה. מחבק אותך באהבה ומאחל שהשנה תתחדש עלינו לטובה ונזכה לשפע של חסד ממקור עליון שלך באהבה זאב

הנמצא

New member
תודה רבה זאב

וכן אני יודע שאין פיצרון עבור הבעיה וצרת רבים לא כ"כ עוזרת למיחומים, אותי האמת זה נראה לי הרבה יותר מתסכל שיש עוד נשמות אבודות וסובולות בעולם הזה... אני רק רוצה לומר שהחוויה שעברתי גרמה לי תהפוכות נפש רבים וגרמה לי להגיע למקומות טובים... מוזר ככל שזה נשמע.. בכל אופן אני מקווה , הלוואי ואמן שבשנה הקרובה לא יהי עוד סבל בליבו של אף אדם... שנה טובה, כתיבה וחתימה לכל האנשים שפה ובכלל אשר אי שם ...

תודה לך, זאביק יקר!

למרות שדבריך הופנו אל גולשים אחרים, אני סומך עליהם בעיניים עצומות, כי אני עצמי הפניתי אותם לא אחת אליך. עם זאת לא הייתי מציע להסיק מסקנות חד-משמעיות מדבריך. במקרה של "אין ברירה" מוטב להיוועץ בגורם מקצועי נוסף ולא לשפוט על פי חוות דעת אחת, שהיא ללא ספק מקצועית, אולם לפעמים חסר פרט קטן, שאיש המקצוע לא הבחין בו, ובוודאי, שלא הייתי מסקנות מבדיקה שטחית מעל גבי פורום זה או אחר. לפורום יש תפקיד חשוב מאוד של תמיכה והכוונה אולם לעולם לא יהווה תחליף לבדיקה מקצועית פנים אל פנים (אולי גם אצלך). בכל מקרה ממש תודה לך על הדברים החמים גם בפורום, שאותו אתה מנהל, ואיחולי הצלחה בכל. שנה טובה!

למעלה