הצילו יקר מאוד!
אני קורא את דבריך בהתרגשות רבה וגם את הדעות השונות. את דעתי כבר כתבתי בעבר ואכתוב אותה כדעה פרטית בלבד, משום שכפי שרואות עיניך פןרןם זה סובל את כל הדעות ובלבד, שלא תהיה בהן פגיעה כלשהי במי מהגולשים. אני מעריך ומכבד את כל הדעות אך עם זאת אינני חושב, שהפורום יוכל למצוא פתרון כלשהו לבעיותיך. תאר לעצמך, שהיית פונה לרופא לעצה רפואית כלשהי מעל גבי הפורום. האם אתה מכיר רופא רציני, שיוכל לייעץ לך בכנות? אני למשל מכיר לא מעט רופאים, שעמם אני נפגש בבית הכנסת או אף בביתם (ויש גם פורומים רפואיים) אבל לעולם לא קיבלתי ייעוץ מקצועי באופן זה. יש קליניקה, ואם צריך יש מעבדה, ולא כך מתנהלים הדברים. מהדברים שלך מתגלית מצוקה נפשית. זה לא יהיה הוגן לייעץ לך כאן ובוודאי לא על ידי הדיוטות כמוני. אני יכול רק לחזק את ידיך ולנחם אותך בזה, שאינך היחיד. אני מכיר 2 גורמים, שיכולןים לייעץ לך באופן מקצועי ובלתי תלוי. אחד מהם הוא מיועדנו "זאביק", שמבקר כאן בפורום לפעמים. תוכל למצוא אותו כאן ב- 24 שעות האחרונות או בפורום שבניהולו: "גייז דתיים - תמיכה" באתר "נענע". השני הוא סטרייט מובהק ושמו ד"ר צבי מוזב - פסיכולוג קליני, המתמחה בבעיות מסוג זה שלך. את כתובתו תוכל להשיג באתר "כיפה" במדור "יועצים". איש מהם לא ינסה למשוך אותך לדרך, שלא תהיה מקובלת עליך. משניהם תקבל תמיכה לכל דרך, שתבחר לך, אולם כל אחד מהם יסביר לך את המשמעויות השונות של הדרכים האפשריות תוך נכונות לסייע לך בכל דרך שתבחר. אני אישית כבר הצעתי לא אחת לקיים "בימה" משותפת או אפילו "שבת חברים". כבר היו דברים מעולם. שבת זאת תרמה המון לכל מי שהשתתף בה, וחבל, שלא היה לה המשך. בככל מקרה אתה מוזמן לפנות אליי במסר פרטי ללא שום התחייבות ואני מבטיחך כאן מע"ג הפורום, שאשמח לעשות כל מאמץ לא רק עבורך אלא עבור כל אחד אחר, שירגיש, שהומוסקסואליות זה לא מין אלא חיים שלמים. עוד גולש, שמבקר כאן לפעמים, הוא אסף זהבי. ניתן לפנות בטלפון 050-7809585 ואני בטוח, שדעתו תהיה גם דומה. יתכן, שאסף מוכר לך מאחד המפגשים המרתקים, שארגן לטובת ההומואים הדתיים, ואם יזמין אותך למפגשים אלו, לבטח תכיר עוד לא מעט אנשים אחרים במצבך, ומתךוך כך תמצא עידוד ותמיכה בכל דרך, שתבחר לך. שתהיה לך ולכולנו שנה טובה ומקסימה! .