הצילו

nirnir1

New member
הי גפן- השנה את פטורה מבעיות דלעת

זוכרת ששנה שעברה חיפשנו כל מיני פתרונות יצירתיים לפאמפקין

Ho Oh

New member
ליילה, גם לי יש פה בעיה עם גבינות

אבל לגבי הגבינה הצפתית אני מחליפה אותה בגבינת פטה וזה בסדר. אני מניחה שאם אצלי יש בנמצא גבינת פטה אז בטח תוכלי למצוא באיזורך. זה בטח יותר מפותח מכאן.

ליילה

New member
בדיוק אתמול ראיתי בסופר

על ה"מדף האקזוטי" ככה אנחנו קוראים פה למקרר קטן שעומד בפאתי הסופר ויש בו כל מיני מוצרים מיובאים שכולם מסתכלים עליהם בהערצה ואף אחד לא יודע מה עושים איתם בדיוק , גבינת פטה מיובאת מיוון (וככה היא גם עולה דרך אגב) אבל יופי טופי, אני אנסה עם זה בפעם הבאה. דרך אגב במדף האקזוטי תוכלו גם למצוא את הדברים המוזרים הבאים - חומוס ופיתות (שוב כמובן במחירים מטורפים להחריד) אבל החומוס שאני עושה פה, כבר על בסיס קבוע, יותר טוב

nirnir1

New member
החומוס האמריקאי נורא נורא סמיך ומוצ

ומוצק לעומת זה המוכר לנו מישראל. אנחנו דיללנו אותו בטחינה ומים, וכן חיזקנו את התיבול בשום מלח פפריקה וכו. התיחסנו אליו כאל חומר גלם, במקום לבשל חומוס ולטחון.

ליילה

New member
זהו, שכאן מדובר בחומוס מיובא

לדעתי גם הוא כמו הפטה, מיוון, כך שהוא לא רע בכלל אבל בשביל קופסא של דוגמית חומוס שמספיק בדיוק לשני ניגובים בסיבוב, לשלם יותר מ 5 דולר... נראה לי קצת מוגזם...

Ho Oh

New member
ליילה, זה פשוט מדהים מה שאת

מתארת. גם פה בקצה השני של כדור הארץ יש חנות שנקראת USA Shop ויש להם מקרר אקזוטי עם מוצרי חלב כמו גבינות ויוגורטים וכל מיני ממרחים וגם חומוס. והכל כמובן מיובא מ......אוסטרליה. המחירים כמו שאת מתארת בשמים אבל מה לעשות לפעמים זה כ"כ חסר. אבל מי היה מאמין שכך יהיה בארה"ב?

למעלה