הצילו

tamaguchi girl

New member
{:

זה שביל לצד, אמור להיות
[הדגמתי קצת טיפה יותר מהשביל כדי שתביני מה ציירתי שם ><)

../images/Emo13.gif

שביל, בחלק העליון כבר התחלתי את קווי המתאר של השיער וגם ה"שורש" התחתון אמור להיות התחלה של קווי המתאר. מקווה שעזרתי

א ל א ו ר

New member
עזרה??

אמ.. מישהי יכולה להצליל לי את הבייס הראשון שלי כדי שאני אראה איך מצלילים אותו ככה?? הבייס הראשון והמכוער שלי קבלו אותו בקובץ! אשמח אם מישהי תרצה להצליל ולעשות דוגמא לפנים במיוחד סשה אם הבייס המדהים שלה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלפני שאת מצלילה אני חושבת

שכדאי שתפרסמי אותו בשדחם שיתנו לך דעות על הפורפורציות וכזה. ואם הרגליים ענקיות כאלה בכוונה [^^} תשאירי אותן ככה. עכשיו אחרי זה, כדי להצליל, פשוט תקחי בייסים שאת אוהבת את ההצללה שלהם, תדביקי אותם בצייר, תחקרי אותם וכשתסיימי, תסגרי את זה ותחזרי לבייס שלך. או שסתם תצלילי אותו מתוך תחושה ויגיבו לך ועזרו לך לשפר P: פשוט אם מישהי תצליל לך זה לא יהיה הבייס שלך כבר.. רק הקווי מתאר.. חבל.

Stinki Winki

New member
זקוקה לבייס

שנראה כאילו הוא מחזיק ספרים (או מחבק את עצמו... איך שלא תבינו את זה0.0), בגודל בינוני ועומד מולי/טיפה באלכנוס

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאנא עיזרו לי להצליל את החצאית

המזוויעה הזאת!! הצילו! בייס מאפיצ'ו

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifתודה רבה לשתיכן! נראה לי שאני

אקח את זאת של שירה ^^ תודה

shooroo

New member
למישהי יש מושג

איך להצליל את החלק הזה?
[בבקשה, אל תדגימו לי על הדולי. אם אתן מסוגלות להסביר- תסבירו, ואם לא פשוט עזבו.><] בייס מאינטו דאסט[:

yaeloolik

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

וואו זה מדהים
. פשוט תמשיכי להצליל כמו שהצללת למעלה
. באזור של ההפרדה למטה (הקו שמעל לכפלים התחתונים) תעשי קבוצה של כפלים קטנים כלפי מעלה. כמו כפלי מתיחה רק למעלה
.

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

אוקיי, תצלילי בהצללה שככה הכפלים יראו שהם "נופלים" יש דוגמא בקובץ>< *כמובן הקובץ רק להמכשה><*

shooroo

New member
ממ רציתי שזה יותר ככה,

ישתלב עם הקפלים למטה. אבל תודה^^

למעלה