הצילו!!!!!!!!!!
סיוט!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

העין ה 3

New member
חמודה!

היי בנות, תודה לכולכן

מחר יש לי בטא על הבוקר ו US לבדוק את עובי הרירית. כתבתי מכתב פיתורין נוקב לרופא שלי ומחר הוא יקבל אותו. תודה לכולכן על התמיכה ועל המסרים הנפלאים. עד הדופק, אני עוד איתכן... מבקשת אישור מהעין, לעוד שבועיים... חג שמח ושוב תודה
חמודה!
ממני צריכים לקבל אישור לעזוב, לא להישאר! לא כל כך מהר אנחנו משחררים אותך. קודם רוצים לראות
.

רידל, אני בשוק!

חמודה!
ממני צריכים לקבל אישור לעזוב, לא להישאר! לא כל כך מהר אנחנו משחררים אותך. קודם רוצים לראות
.
רידל, אני בשוק!
יצאתי לסדר פסח מוקדם ולא קראתי מה שקרה. עכשיו בזמן שאני כותבת, כבר סופרים את הבטא בבדיקה שכבר עשית. אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק לבטא גבוהה ויפה שוב. הסיפור שלך פשוט מדהים וחשוב מאד ללמוד ממנו לעשות תמיד בטא - אני לא יכולה לאמר שידעתי את זה קודם. המון הצלחה

רידל4

New member
התשובה של הבטא...

רידל, אני בשוק!
יצאתי לסדר פסח מוקדם ולא קראתי מה שקרה. עכשיו בזמן שאני כותבת, כבר סופרים את הבטא בבדיקה שכבר עשית. אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק לבטא גבוהה ויפה שוב. הסיפור שלך פשוט מדהים וחשוב מאד ללמוד ממנו לעשות תמיד בטא - אני לא יכולה לאמר שידעתי את זה קודם. המון הצלחה
התשובה של הבטא...
מחר. אני צריכה עוד קצת סבלנות. דרך אגב, אין תחושה מיוחדת - ממש כמו לפני מחזור. לא בחילות, לא גודש, לא כלום. יהיה בסיידר! לפחות הימים עוברים מהר, מכיוון שתמיד חופש עובר נורא מהר. היום עוד היינו בחי-כיף בראשון, מקום נחמד, אבל בערך עוד חצי מדינה חשבה שזה רעיון טוב לקפוץ לשם היום. תודה עין ותודה לכולכן, אעדכן מחר

מחזיקה אצבעות

התשובה של הבטא...
מחר. אני צריכה עוד קצת סבלנות. דרך אגב, אין תחושה מיוחדת - ממש כמו לפני מחזור. לא בחילות, לא גודש, לא כלום. יהיה בסיידר! לפחות הימים עוברים מהר, מכיוון שתמיד חופש עובר נורא מהר. היום עוד היינו בחי-כיף בראשון, מקום נחמד, אבל בערך עוד חצי מדינה חשבה שזה רעיון טוב לקפוץ לשם היום. תודה עין ותודה לכולכן, אעדכן מחר
מחזיקה אצבעות
לעליה יפה ואביבית של הבטא. כמה טוב שעשיתם חיים ואת מצליחה להעביר את הזמן. אם אתם מחפשים מה לעשות מחר, אני ממליצה על "מדינת הילדים" ויתכן שגם אנחנו נגיע לשם.

anguly

New member
למה מחר????

התשובה של הבטא...
למה מחר????
האם זה מתעכב בגלל החג? מחזיקה אצבעות לבטא גבוהה ויפה! האם עשית גם אולטרסאונד - זה יודעים על המקום, ובמקרה שלך זה נראה לי לא פחות חשוב (אולי אף יותר). מקווה לקרוא הודעה משמחת מחר!

MIF2002

New member
מחזיקה אצבעות להכפלה תקינה

התשובה של הבטא...
מחזיקה אצבעות להכפלה תקינה
ולרירית משופרת !!!!

דש1דש

New member
מחר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

התשובה של הבטא...
מחר

אוףףףףף צריך לחכות
טוב - בנשימה עצורה ואצבעות מולבנות נחכה למחר.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה