הצילו!!!!!!!!!!
סיוט!!!!!!!!!!!
אתן לא מאמינות את הבוקר המגעיל שעבר עלי. נתחיל מזה שב 25.2 הגיעה המכשפה. קיבלתי חמישה ימים איקקלומין, כדור אחד ליום וב 14.4, היה ביוץ (US+בדיקות דם). טוב עד כאן, הכל בסדר. בקיצור ב 23.3 הגיעה שוב הביצ' על המטאטא... שבעה ימים של מחזור כואב וגועלי עברו עליי, שלילי נוסף...
ביום החמישי מיום המחזור קיבלתי שני כדורי איקקלומין ליום, מינון כפול! יום חמישי האחרון עשיתי מעקב זקיקים והכל היה כרגיל. היה זקיק מוביל ומתיאור שנתתי בפורום, אפילו Big mama התלהבה מהתוצאות. ואז מגיע היום...
אני בבוקר ניגשת למעקב זקיקים שגרתי. הטכנאית אולטרא סאונד מפשפשת ומפשפשת ואומרת: אוי!!!!!!! סליחה?! אני שואלת. ושוב: אוי!!!!! מה אוי?! בשלב הזה שקלתי לשלוף את האולטרא סאונד הוגינלי ולדחוף לה אותו בעין! "יש שק הריון", היא אומרת לי בלי להניד עפעף!!!!!!!! שק הריון?!?!?!?!?!?!?!?!?.........
מסתבר שהשבוע מחזור היה למעשה השרשה והבטא נשכחה אי שם ולא בוצעה!!! בקיצור, הרירית ממש לא בעובי הרצוי לתחילת הריון. לקחתי איקקלומין, תוך כדי היותי בהריון ובמינון כפול! סיוט!!!
הרופא שלי שדי נבהל, התקשר לאיזה מרכז בהדסה ואמרו לו שזה בסדר וככל הנראה (ככל הנראה...) לא פוגע בעובר. מה שכן, בגלל האיקקלומין, הרירית על הפנים ויש סיכוי גדול יותר שההריון לא יחזיק מעמד. בקיצור של הקיצור, עשיתי בטא והתוצאות ב 17. אמרו לי להחזיק אצבעות להכפלות תקינות. מדובר בשבוע הרביעי. רופאה שהתייעצתי איתה, אמרה לי לא לשמוח עד לדופק. תחזיקו לי אצבעות, אני צריכה אותן... מסקנה לכולנו: גם אם זה מרגיש כמו מחזור, נראה כמו מחזור ונמשך 7 ימים כמו מחזור!!!! זה ממש לא בהכרח. שום דבר לא רמז על הריון, כלום! מבטיחה לעדכן.