השתקפות של כאב
New member
הצילו ../images/Emo12.gif
היה לי חלום מוזר בצורה מפחידה.. חלמתי על "שנות ה-70". בערך. חלמתי שאני הולכת לקניות עם אריק, דונה ורד, בין היתר כדי לקנות לעצמי מכונית. (באמת היינו בשנות ה-70 אגב.) בכל מקרה, פתאום ראיתי מכונית מדהימה (ובינתיים אריק ורד הלכו למדוד חליפות
), שהיא מדגם של 2000 ומשהו (כלומר, נחשב דגם מאווווווווד מיוחד). אז היא עלתה משהו כמו $68,000 ולי היה בכיס (הא?) רק $65,000 (הא?!?!). אז הלכתי לקרוא לאריק ורד, שעדיין היו באמצע תהליך מדידת חליפות (נו, לבשו חליפות), ואז הראתי ת'אוטו לרד, הוא התלהב בטירוף.. אז אמרתי לו שאני צריכה קצת כסף, ושיילווה לי, או יותר טוב: ימכור את המכונית הישנה שלו (זאת שבתוכנית) ואני אוסיף קצת כסף, ואז נקנה את המכונית הזאת (שהיא הייתה בסגנון מכונית VIPER כסופה מי שמכיר. אם לא טעיתי בשם..) ואני אתן לו לנסוע בה כמה שהוא רוצה.. אז הוא הסכים וקנינו ת'אוטו, ואז איכשהו, עברתי לדבר עם דונה על הפירסינג בלשון שלה, שהיה משום מה נורא עמוק (כאילו, קרוב יותר לפנים הפה, מאשר בקצה, כמו שהוא אמור להיות), אז היא אמרה לי שהיא עשתה אותו כלכך רחוק, כי היא לא רצתה שזה יפריע לה להתנשק עם אריק. ואז היא אמרה לי "הנה, תנסי" ונישקה אותי צרפתית
הצילו, השתגעתי.
היה לי חלום מוזר בצורה מפחידה.. חלמתי על "שנות ה-70". בערך. חלמתי שאני הולכת לקניות עם אריק, דונה ורד, בין היתר כדי לקנות לעצמי מכונית. (באמת היינו בשנות ה-70 אגב.) בכל מקרה, פתאום ראיתי מכונית מדהימה (ובינתיים אריק ורד הלכו למדוד חליפות