הצילו

הצילו ../images/Emo12.gif

היה לי חלום מוזר בצורה מפחידה.. חלמתי על "שנות ה-70". בערך. חלמתי שאני הולכת לקניות עם אריק, דונה ורד, בין היתר כדי לקנות לעצמי מכונית. (באמת היינו בשנות ה-70 אגב.) בכל מקרה, פתאום ראיתי מכונית מדהימה (ובינתיים אריק ורד הלכו למדוד חליפות
), שהיא מדגם של 2000 ומשהו (כלומר, נחשב דגם מאווווווווד מיוחד). אז היא עלתה משהו כמו $68,000 ולי היה בכיס (הא?) רק $65,000 (הא?!?!). אז הלכתי לקרוא לאריק ורד, שעדיין היו באמצע תהליך מדידת חליפות (נו, לבשו חליפות), ואז הראתי ת'אוטו לרד, הוא התלהב בטירוף.. אז אמרתי לו שאני צריכה קצת כסף, ושיילווה לי, או יותר טוב: ימכור את המכונית הישנה שלו (זאת שבתוכנית) ואני אוסיף קצת כסף, ואז נקנה את המכונית הזאת (שהיא הייתה בסגנון מכונית VIPER כסופה מי שמכיר. אם לא טעיתי בשם..) ואני אתן לו לנסוע בה כמה שהוא רוצה.. אז הוא הסכים וקנינו ת'אוטו, ואז איכשהו, עברתי לדבר עם דונה על הפירסינג בלשון שלה, שהיה משום מה נורא עמוק (כאילו, קרוב יותר לפנים הפה, מאשר בקצה, כמו שהוא אמור להיות), אז היא אמרה לי שהיא עשתה אותו כלכך רחוק, כי היא לא רצתה שזה יפריע לה להתנשק עם אריק. ואז היא אמרה לי "הנה, תנסי" ונישקה אותי צרפתית
הצילו, השתגעתי.

bariska

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

:( גם לי יש חלומות מוזרים היום היו לי 2 או 3 חלומות :/ אחד החלומות היה איזה מנהל מפיה של צעירים ובאנו לבית של ילדה אחת והיא ניסתה להיתחבא אבל מישום מה ידענו שהיא שם(את הילדה לא מכיר במציאות)והפנים של כל חברי המפיה היו די מטושטשים אז קיצר פתחה לנו תדלת ונכנסנו והבאנו אותה לאיזה מקום שם איזה אחד שכנראה המנהל (גם פניו היו מטושטשות)שכב איתה ופתאום היתה תמונה של מחוץ למקום הזה והיה שם שוטר או משו והוא אמר שזהו ובדיוק אז הרגו אותה:/

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif יפה יפה..

צרפתית מדונה.... אממממ... very nice!!! חחח מושפעת שכמוך חחח אני אישית מגיל קטן חולמת רק סיוטים ולמדתי לאהוב את זה.. מממממממש לאהוב את זה חחח.. זה ישמע לכם מוזר.. אבל אני פשוט פריקית של סרטי אימה ומותחנים פסיכולוגיים ובגלל זה אני הייתי ואני עדיין מושפעת מהם קשות!!!... וכשלמדתי לחלום חלומות צלולים...(אממממממ.. אני בתהליכים!!).. אז בכללללללל...אני פשוט ממש אוהבת לפחד.. זה עושה לי את זה!! ;) אני לא אתחיל לפרט על החלומות כי הרבה אנשים לא יוכלו לישון בלילה.. חחח אפילו היה לי פעם כשהייתי קטנה חלום שחזר על עצמו כל ראש חודש.. מוזר אה?? חח

l1zard

New member
:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... קרעת אותי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif

גם לי היו סיוטים כל הלילה ומשום מה עומר ויאנה כיכבו בהם!
אולי זה בגלל שהתכתבתי איתם לפני שהלכתי לישון...

האמת כמעט התעלפתי...

כשנתקלתי במסדרון ביאנה וקלטתי שהיא ג'ינג'ית!!! אבל בכל מקרה שניכם מקסימים

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

l1zard

New member
חחחחחחחח

את יודעת מתי היית מתעלפת? אם היית רואה אותי במספרה אחרי שהורידו לי את השחור ולפני שצבעו לג'ינג'י.... אז באמת היית מתעלפת!

vk3

New member
יווו אתם מעוותים... ../images/Emo5.gif

טוב האמתי, שלא הייתם רוצים לשמוע מה אני חולם

למעלה