הצילו help !!!!!!!!!

הצילו help !!!!!!!!!

שלום, יש לי בעיה קשורה לנהיגה. נכשלתי בשני טסטים ועכשיו אמורה לגשת לשלישי ואני אובדת עצות... כל טסט שעובר אני רק לחוצה יותר ויותר... טסט ראשון ניגשתי רגועה לגמרי,בטוחה בעצמי ויודעת לנהוג. טסט שני אי אפשר להגיד שהייתי רגועה, הטסטר נכנס והלב שלי נפל לתחתונים... אבל גם לא ממש נרגשת עד כדי מצב של טעויות בנהיגה. אבל עכשיו לטסט השלישי אני לא רגועה ובכלל לא. לפני שבועיים חזרתי לשיעורי נהיגה במטרה לגשת לטסט. ראיתי את טופס הכשלון מהטסט השני וחשכו עיניי. הטסט המתוכנן נדחה לשבוע... אני נוהגת טוב, גם המורה שלי אומר.... והוא זה שלוחץ לגשת לטסט ביום חמישי. הוא אומר שאני מוכנה ואין טעם למשוך את זה... (אחרי שאני שואלת אותו ומבקשת שאם אני לא מוכנה שלא יגיש). הבעיה שגם בטסטים הקודמים הייתי מוכנה ונהגתי טוב, אז אני כבר לא יודעת... משהו מרגיש לי לא טוב מבפנים ויש לי פחד שאולי הוא אומר את זה בגלל אינטרס כלכלי ואני לא מעניינת אותו בכלל.... לפני יומיים אמא שלי היתה איתי בשיעור וגם היא אמרה שאני מוכנה.... אבל אני פוחדת שהיא אומרת את זה כדי לא להוריד לי מהבטחון. יש לציין שלמרות מה שהם אומרים שאני מוכנה והכל ויש סיכוי לעבור, עדיין יש הערות מצידו ואני מרגישה מהוססת בנושא השליטה ברכב[נכשלתי בגלל זה גם בטסט הראשון וגם בשני].. אבל שוב, המורה אומר שאני שולטת יפה ברכב... ובכלל אומרים שיום חמישי יהיה מבול ואני לא יודעת אם הבוחנים מתחשבים בזה שזה נהיגה ראשונה בגשם... אני שוקלת לקחת כדורי הרגעה אבל כתוב על האריזה שזה פוגע בכושר הנהיגה אז אני מהססת... מה אתם אומרים? אולי אני סתם דואגת ?!? בכל אופן אני ממש ממש צריכה תמיכה[אולי זה פתטי], כל מי שמבין בזה או סתם כאלה שיודעים להרגיע ולתת בטחון, אני ממש צריכה את זה.. הדבר שאני הכי רוצה זה לצאת רגועה ביום חמישי... בבקשה תעזרו לי בבקשה... החברים שלי לא יודעים שאני ניגשת לטסט ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש.

חמישי הזה? זה טוב P:

אני חושבת שאמא שלך לא הייתה אומרת לך דבר שיקרי, גם כי זה כסף שהולך, גם כי את הבת שלה והיא רוצה בטובתך וגם כי תכלס, אם היא הייתה אומרת שאת לא מוכנה לא היית ניגשת-ולא ירד לך הביטחון- אלא כי הבנת שאת לא מוכנה. לכן אני חושבת שאת מוכנה, בלי קשר למורה. חמישי הזה יהיה מבול! זה נהדר לך! הוא לא ירצה להיות סגור איתך במכונית בקור הזה כשבחוץ גשם :) זה אומר שהטסט יהיה מהיר! הוא בטח גם לא יעשה חנייה, בגלל המים שמצטברים ליד פתחי הביוב. לדעתי הוא יעשה לך סיבוב קצר P: ואני נהגתי בגשם, זה ממש ממש לא שונה. אז את שומרת קצת יותר על מרחק, ונוהגת יותר לאט. זה הכל! שום דבר אחר לא שונה. אני אף פעם לא בעד תרופות אם לא חייבים...... יש מה שניקרא 'מי ורדים' ששמעתי שזה מאוד מרגיע. אותי אישית דווקא תה מרגיע יותר
בהצלחה

טסט

לא נראה לי שהמורה ימליץ על טסט משיקולים כלכליים. בסופו של דבר אם תלמיד עובר טסט אז הוא מפסיק לקחת שיעורים, והמורה מפסיק להרוויח ממנו. אז נראה לי שאם הוא אומר שאת מוכנה זה מה שהוא חושב. גם אמא שלך אומרת שאת מוכנה. אני מאוד מבינה שמתוך הלחץ והחשש מהטסט את מרגישה שכולם אומרים סתם ואת לא מוכנה, אבל זה בא מהלחץ ולא מזה שאת באמת לא מוכנה. כתבת בעצמך שלטסט הראשון נגשת עם בטחון ועם תחושה שאת יודעת לנהוג. זה מאוד טבעי שכשנכשלים במשהו זה מוריד את הבטחון. אבל כשלון בטסט לא אומר שאת לא נוהגת טוב. גם זה שיש עדיין הערות מהמורה זה מאוד הגיוני ולא אומר שאת לא נוהגת טוב. לגבי הגשם, אל תהיי מוטרדת מזה. אני לא חושבת שזה כזה משנה, בסופו של דבר הנהיגה היא אותה נהיגה. פשוט תנהגי לאט ותשמרי מרחק. רק תבררי עם המורה איך מפעילים את הוישרים אם עדיין לא יצא לך לנהוג בגשם. אני יודעת שטסט זה מלחיץ, אבל תנסי להרגיע את עצמך. להזכיר לעצמך שוב ושוב שגם המורה וגם אמא שלך אמרו שאת נוהגת טןוב, ושאת באמת נוהגת טוב. ואם את מרגישה לחוצה בכל זאת, אל תדאגי מזה. לפעמים זה כל-כך מלחיץ אותנו שאנחנו לחוצים, שאנחנו נלחצים מהלחץ. זה בסדר להיות לחוצה, זה לא אומר שלא תעברי את הטסט. תנסי להרגע עד הטסט, לעשות דברים נחמדים. לא לחשוב על זה כל הזמן. שיהיה לך המון המון בהצלחה מחר, ותספרי איך הלך.

תודה לכם

בקשר ללנהוג יותר לאט בגשם, יש סעיף בטופס שמדבר על מהירות/קצב נסיעה ... אני פוחדת שאם אני ייסע יותר לאט אז הטסטר יסמן שם איקס בלי להתחשב בכלל במזג האויר... יאללה אני אופטימית

טסט טוב אבל נכשלתי

רואים ? לא סתם הייתי בחרדה. הרגשתי משהו מסריח.......

קראתי מה שכתבת בפורום נהיגה

אין לי יותר להוסיף על מה שהם אמרו שם, חוץ מזה שלא צריך להילחץ. אם נלחצת כל כך, זה בטוח השפיע על הנהיגה. אני רוצה לצטט אותך כאן "בסוף יהיה טוב,ואם עדיין לא טוב==>זה עוד לא הסוף " יש טסט הבא. ואת תעבדי ותשפרי ותעברי אותו. את עוד תראי 3> רק לנסות לשפר, לשלוט ברמת הלחץ, ולבוא עם חיוך. :)
אני מאמינה בך

למעלה