הצילו - נא לעזור לי !!

parpar2002

New member
הצילו - נא לעזור לי !! ../images/Emo92.gif

שלום, יש לי שאלה עבור חברתי: היא יצאה עד כה עם בחור תקופה רצינית ועכשיו פתאום הוא "עושה בעיות" (רוצה פסק זמן כי הו מתלבט לגבי חתונה..) היא הלכה למיסטיקנית מאוד חזקה שאמרה לה "תביאי תמונות שלו, אני אשרוף אותן".. האם זהו כישוף ? מאגיה שחורה ? מה זה אמור לעשות לבחור? לקשר ביניהם ? חברה שלי לבנתיים אמרה למיסטיקנית הנ"ל שהיא רוצה לחשוב על זה.. אנא עזרו לי לעזור לה !!.. תודה מראש.
 

Envenom

New member
נשמע יותר..

כמו פירומנית מאשר מיסטיקנית
לא מבין מה זה אמור לעשות.
 

nicewoman

New member
|המלגם אני שמעתי על זה..מישהו יודע?

וואלה, איזה מקרה מוזר ! גם אני שמעתי על איזה חברה של חברה שלי שאמרו לה להביא תמונות ולשרוף אותן.. לא יודעת מה הבחורה ההיא עשתה עם זה (אנחנו לא כ"כ בקשר) וסתם, מעניין גם אותי ! מישהו באמת יכול לשפוך פה אור ולהגיד מה זה יכול לעשות? להועיל ? להזיק ? האם זוהי מאגיה שחורה/לבנה ?
 

ToryMaster

New member
ורודה עם נקודות ירוקות

וכמה חתולים שחורים לבנים כוסונים שאוכלים חרקים
 

.m

New member
כן

יש כל מיני כישופים שכוללים תמונות. זה בהחלט כישוף. היא באמת רוצה להיות עם מישהו שנמצא איתה רק בגלל שיש עליו כישוף? אולי פשוט תנו לבחור קצת זמן להחליט שהוא רוצה להיות איתה?
mai
 

Eskera

New member
כן כישוף

גם לפי דעתי זהו כישוף אומנם אנחנו רק יכולים לנחש את הסוג אבל זה בטח מין טקסון עממי שעבר בין מיסטיקניות שהסתמכו על עצמן ועל אמונות תפלות אני לא בדיוק חושב שזה טוב ששורפים את התמונות שלו..... מין הסתם הכוונה לא בעדו
 
למעלה