הצילו, טיקים!

יש תחליף לרטלין

יש את ה concerta שזה רטלין ללא תופעות לוואי ומשך יותר זמן שעות השפעה. תחליף הופומטי זה האומגה 3 בהצלחה

n o g a h

New member
קבוצה

התגובה של המדריכה בקבוצת הכישורים החברתיים ממש לא במקומה. הרי הקבוצה נועדה לילדים עם קשיים, ולא כל קושי מתבטא בילדים מופנמים ושתקנים. האם הקבוצה הוגדרה מראש כמיועדת לילדים אוטיסטים שתקנים? הרי ירדן לא מתנהג בכוונה להרגיז, וחוסר השקט שלו אינו בשליטתו, והרחקתו מן הקבוצה על ידי המדריכה רק פוגעת בדימוי העצמי שלו. נראה לי ממש לא לעניין, וחשוב לשוחח עם המדריכה על כך ולא לקבל זאת כברור מאליו. להיפך, כאשר הוא לא שקט, אפשר לגייס את הילדים האחרים בקבוצה לעזור לו, לתמוך בו, לעבור לפעילויות שעוזרות לו לווסת את עצמו, כמו: פעילויות מוטוריות וכל דבר אחר שמקל עליו.

ליייייי

New member
רותי-ניסית תחליפי רטלין?

יש משהו שנקרא ריכוזית,האם ניסית? ומה עם הומאופטיה? אולי כדאי לתת צ'אנס? ממש הצטערתי לקרוא על כל החוויות הלא נעימות שאתם עוברים, לא פייר,מעצבן ,מכעיס, מקומם ואוף אחד גדול. מקווה שימצאו פתרונות בהקדם!

rutimay

New member
חבר'ה, אתם מקסימים

תודה על התמיכה. היום ההתנהגות שלו השתפרה פלאים, למרות שהטיקים עדיין שם. החלטתי לשלוח אותו לפעילות ביום חמישי על אפה ועל חמתה של המדריכה, ולא לתת לו שמץ של תחושה שהוא לא בסדר. גם אתמול וגם היום ניסיתי לא לכעוס עליו ולא לנזוף בו על דברים שלא בשליטתו, אלא ההיפך - לחבק אותו ככל האפשר ולהכיל את הקשיים שלו. זה לא קל, כי האינסטינקט הראשוני הוא הפוך, אבל המטרה הושגה. הוא מתחיל לחזור לעצמו. לילה טוב לכולם.

yonitbrk

New member
רותי כל הכבוד לך

הלוואי עלי רק חלק מהכוחות העצומים שיש לך. רק אתמול התפרקתי בצרחות הן על עומר והן על רז. פשוט לא יכולתי לסבול יותר. שניהם פרקו עול ובסופו של יום אני התפרקתי לגורמים. חיזקי ואימצי יקירתי. הלוואי ותמצאו את הדרך במהרה (גם אלינו הביתה) .

כל הכבוד!!

תמכי בילד שלך הוא מדהים, הם אשמים שהם לא יכולים להתמודד עם ילד שהוא קצת שונה זה בעייה שלהם. הם שוכחים שכל ילד הוא עולם מלא ולכל ילד יש את הדרך להתמודד איתו שזה חבל. אולי תלמדי אותה את אייך להתמודד עם הבן שלך? ואני רק מקווה שהיא יודעת להקשיב

סליחה

אתה צודקת בעולם אידיאלי זה נכון רק שבמסגרות החינוך וגם החינוך המיוחד לא סבלנים לילדים שהם טיפה שונים. את הילד שלי העיפו מכיתת תקשורת רק בגלל שהוא הייה ילד רב בעיתי . ואל תצפי לעזרה ממהורים האחרים שיתמכו בך מפני שהם מרוכזים בצרכים של הילדים שלהם( סליחה שאני חסרת אופטימיות זה נסיון אישי) וכן במסגרות של ילדים אוטיסים הם רגילים לילדים שקטים ומופנים . שוב סליחה ואני מקווה שאת אולי תצליחי לשנות משהו

שחר טל1

New member
סטרטרה כדור שבדרך כלל משפיע טוב

כמעט ללא תופעות לואי ללא טיקים כמובן שזה מאוד אישי לכל ילד הכדור יקר 600-1000 ש"ח לחודש תלוי במינון הרצוי לילד( אינני מכירה קופות חולים שמשתתפות אולי ביטוח פרטי כן צריך לבדוק) בדרך כלל משתמשים בו כל השבוע גם בשבת גם בחופשות מתחילים לחוש השפעה לאחר שישה שבועות משפיע על הגוף עשרים וארבע שעות ביממה, אין רי באונד מכירה מקרוב מאוד ילד שניסה כדורים שונים שגרמו לטיקים, לאחר מספר שנים של ניסיונות( טיבעי ותרופתי )הילד שהיום בן 14 משתמש ארבע שנים בסטרטרה מיבאים מארה"ב (יש בית מרקחת בדיזינגוף שאפשר גם שם לרכוש עם מרשם רופא כמובן) הטיפול משפיע מעולה על הילד הספציפי הזה כל שלושה חודשים בדיקת כבד ביקורת ותשאול אצל רופא למעקב המידע הנ"ל הוא ד ע ת י ו ד ע ת המכירים את הילד. א י נ נ י ר ו פ א ה פרטים מדוייקים על הכדור אפשר לקבל מרופא מומחה בתחום אפשר לשאול אותי שאלות במסר תרפיסטית גרינשפאן\ aba [email protected]

למעלה