הצילו אנשים טובים !!

Guy K

New member
נראה נהדר,

ובכלל אני מת על פשטידות...........!!!! ואני גם רוצה מתכון ! לגבי ההרצאות, בעקרון הוא מגיע לעשות איזושהיא סדרת הרצאות בניו ג'רזי, יותר פרטים מזה אין לי ממש, אני רק יודע שזה ליהודים אמריקאים, ושיהיה טעים. אבל אני אהיה שם בקרוב וכמובן שאביא פרטים ורכילויות מאחורי הקלעים. (אני כבר יודע מראש שתהיה לו בעיה להסביר להם מה זה אבקת מרק עוף דגש. אני עוד לא נתקלתי בה כאן. המקסימום שראיתי זה אבקת מרק עוף של תלמה (פרווה), אבל זה לא אותו הדבר)

stardustit

New member
ממני? מתכון?

ימות המשיח הגיעו
בשמחה אכתוב את המתכון כשאגיע הביתה.

גיא, למה שלא תנסה

פשוט לבדוק את הדברים באתרי מתכונים אמריקאיים? סביר לי להניח, שתצליח למצוא מתכונים דומים, ושאולי שם יהיה מענה לפחות לחלק מן המושגים הבעייתיים.

Guy K

New member
ניסיתי דווקא

בעיקר כדי לראות איך האמריקאים רושמים מתכונים, רק כדי לוודא שאני כותב באותו סגנון ולא עושה פאדיחות. אבל את המתכונים האלו לא סביר להניח שאני אמצא ברשת כי הם של אבא שלי, והבעיה העיקרית, שהיא תרגום שמות התבלינים למיניהם כבר די נפתרה בעזרת ארבעה מילונים
ברוך השם

lilaNY

New member
איזו הצטרפות מקרים, כרגע קיבלתי

באימייל הזמנה להרצאה של אבא שלך לפי דעתי. לא רוצה לחשוף כאן יותר פרטים ממה שאתה נתת אבל אני די משוכנעת שמדובר באותה הרצאה ואותו אבא. אז מה שווה את הכסף?

Guy K

New member
איזה קטעים

לא יודע להגיד לך עד כמה זה שווה את הכסף... כי אני לא יודע כמה כסף זה עולה, לי זה בחינם
אבל הוא באמת בסדר. מת עליו. אגב אולי תעשי לי פורוורד של האימייל, מסקרן אותי לדעת אם זה באמת הוא או לא ואיך הציגו אותו שמה.........

למעלה