הצילומים הקרובים - 4.12

~*~gaL

New member
הצילומים הקרובים - 4.12

כל מי שרוצה ויכול לבוא שבוע הבא - מוזמן לשרשר עצמו לכאן. בנוסף על כך, שמתי לב שההרשמה הנסיונית לא עבדה כ"כ. לכן, אני מנסה בדרך אחרת - הרשמה של שבועיים מראש. אני חושבת שזה מספיק זמן בשביל לדעת מה הולך לקרות. הודעות על ביטול יתקבלו רק עד יום שלישי בצהריים. כלומר, 14:00. אנשים שיבטלו לי כרטיסים מסיבות טיפשיות אחרי יום שלישי (כאן זה נתון לשיקולי) - לא יזכו ללכת לכמות צילומים מסויימת שאני אקבע, אלא אם כן ישארו כרטיסים פנויים. אז - 4.12 - *גל + 1 11.12 - *גל + 1

לוּבּה

New member
אנייייייייי|אנ"ה|

בשניהם+1 אוף.. עוד מעט אורנה תפסיק לנופיע שם

kfm

New member
מי טו......הב פאן אבריבאדי!!../images/Emo8.gif

ונראה לי שאמרתי כבר, אבל אני משתדלת נורא נורא נורא לבוא ב18!!(אם אפשר) חח פשוט אצלי עד שאני באה זתכנון של שבועותתתתתת מראש....
ומתושקה- סורי....אין לי מושג מהשם האמיתי של וייצמן.....קראו לו וייצמן כז החיים, לא?
אה כן....דבר אחרון.... גללל- - - -כן!! בואו נחזור ליות נחמדים כמו מקודם
יותר כיף ככה..

greeneye

New member
99 אחוז.

במיוחד אחרי שקיבלתי 58 בהיסטוריה...ירד אחוז...

אנייייייייייייייי../images/Emo80.gif

ואפודי! חסר לך שאת לא באה! אני מתביישת לבד... אתם לא יודעים עד כמה אני ביישנית!

גל...(המנהלת...)

אמממ...את חושבת שיש סיכוי שתהיה לך תשובה עד מחר? (אני מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת).

פIלי

New member
1.11 -

אני + כמה שאפשר (כל המרבין הרי זה משובח, היום עוד פרחח שהוא בערך חבר שלי גילה שאני מגה סלבריטי. לעזזל, זה מתפשט מהר). ב 4.11 אני לא בא, קדושת הסופ"ש-יומולדת-המגניב. תהנו!

פIלי

New member
אגב

עניין העונשים מבדר אותי קצת
. מה דעתך לתת אזהרה קודם.. משהו כמו כרטיס צהוב? או אולי להקים ועדת דין משמעת? אני אומר שכל מי שמאחר לאולפן יצטרך להביא סיבה מוצדקת או שלא יוכל להשתתף בצילומים. וחבל.

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif|אנ"ה|

אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום
סתם כי אני שומעת עכשיו תשיר הזה...

~*~gaL

New member
אוקיי:

4.12 - *גל + 2 *שלי *ליהי + 2 *גל *זהר *ספיר *רבית + 1 11.12 - *גל + 2 *שלי + 1 *ליהי + 2 *גל *זהר *ספיר *יער + 1 *רבית + 1 תיקונים, מישהו? אמרנו עד שלישי ב-14:00.

שלנג

New member
אני לשניהם!!:)))

אני צריכה שניים גם:)) תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה