הצילוו!!! שדכנים

מותר לי

New member
../images/Emo199.gif

החזרת אותי לתקופה "ההיא"... אבא: "אחרי שתתחתני, תבקשי מבעלך אישור ל-XYZ" אמא: "נו, מה את אומרת על שידוכים? צריך להתחיל, את הרי רוצה לצאת מהבית!" השדכנית של כל הישוב: "גלי! אל תתבלבלי, אני מתחילה לחשוב עליך!" (לקחתי את זה בתור איום) דודה שלי: "איזה אשכנזי יתחתן איתך?? את צריכה אחד תימני, תלמיד חכם, עם מידות טובות, ירא שמים..." בת דודה: "אני מכירה את הטיפוס של ההורים שלך, הם מאד סגורים, תגידי להם שאת רוצה להתחיל עם שידוכים, ואני אמצא לך מישהו שמתאים לך!" ואחרי העזיבה ה"זמירות" לא הפסיקו... אמא: "בואי, תחזרי אלינו, תקימי משפחה! מה יש לך לחפש שם?" השדכנית: "טוב לראות אותך! לא שכחתי אותך! מה את חושבת!" אישה של בן דוד: "בעלי מכיר בחור אחד, מה זה חמוד! מתאים לך בול! בואי אלי יום אחד, נכיר בינכם!" אחותי: "אם יש לך חבר אז למה אתם לא מתחתנים?" (בערך חודשיים אחרי שהתחלנו לצאת...) ינסו לשכנע אותך הרבה עם בחורים "עשירים", "חרדים לייט", ובשבילך הם אפילו "נראים טוב" ו"חמודים"... יעשו הכל כדי להחזיר אותך, בכל מחיר, כי הכתם של היציאה שלך הרבה יותר גדול מכתם של חתן עובד... אסור לך להשבר!
בהצלחה בדרך החדשה
וד"ש למאיר

תודה

מה שכתבת........... מה זה מתאים לי העתקת ממני? העתקתי ממך? לא נראה לי שאני עומדת להשבר, ממש לא אמנם אני יוצאת טריה אבל זה נראה לי ממש רחוק................................

מותר לי

New member
אם עשית את הצעד החוצה...

את חזקה מספיק לעמוד מולם
ובכלל נראה לי ששתי המשפחות ישבו בועידה והעתיקו אחת מהשניה
(ואם נקח את זה למציאות יותר- לא צריך ועידה, מספיק שמשה השכן מעתיק משמעון הבנדוד שהעתיק משאול בישיבה שהעתיק מבחור ירא שמים שישב לידו באוטובוס לבני ברק
)

rigoletto111

New member
אז אם אף אשכנזי לא ייקח אותך

סתם פרענק יסכים לקחת? או שהתימנים נמצאים בתחתית המידרג העדתי, ובשביל להיות יותר גרוע צריך להוולד אתיופי?

מותר לי

New member
פרענק? ../images/Emo2.gif

בושה לפרענקים ובושה לתימנים!
ואכן, התימנים נמצאים איי שם בסוף, אחרי הספרדים, יחד עם ההודים ועוד כמה...

Le Fay

New member
את "עם הילד הראשון יעברו לה כל

הג'וקים" עוד לא שמעת?

מותר לי

New member
"עם החתונה תבוא האהבה"

יש מלא קלישאות, העיקר שתתחתן ולא תביא את הכתם הנורא והארור הזה...

למעלה