הצילוו!!! שדכנים

הצילוו!!! שדכנים

חשבתי שאם ברחתי מהבית יפסיקו להציק לי חשבתי שיבינו שאם אני במרחק של כמה מאות ק"מ- ישכחו ממני שבוע היה לי שקט ואני באילת עיר מדהימה והערב- בום!!! דודה שלי מתקשרת , יש לה בשבילי מציאה- חתן "קל בדת" לדבריה, עובד, מתפרנס, משפחה טובה. אז למה שלא תחזרי צביה,לה? תפגשי איתו רק פעם אחת,לא נלחץ עליך ( נלחץ..... בטח בשלה את זה עם חצי משפחה) אוף.............. כמה שאני שונאת את זה די!!!!!

b a b y l o n

New member
קל בדת ../images/Emo6.gif

אם אני זוכר נכון, יתכן ויש כאן גולשת בשם כבשה שאולי יכולה לעזור

באשמת אוכל סטייקים אחד

שלשם שעשוע חסם את הניק המקורי בצ'ט

boaZone

New member
האמת שגם אני לא מצליח להתחבר

נראה שהחברה במטע צריכים לרענן את השורות...

בפרדס ליד השוקת

האם רק לצ'אט של פורום זה? או גם לצ'אטים אחרים בתפוז? אין לי פתרון להציע. אבל זה יכול לקדם את הבנת העניין.

אה ועידכון

זה שהיה צריך להגיע, הבריז. מסיבה מוצדקת. אבל זה לא משנה. קבעתי איתו למחר.

boaZone

New member
למיטב הבנתי

הוא עלול להיות יותר גורם מעכב מאשר מקדם. כך או אחרת, מבחינתי הוא לא רלוונטי. הפסדת קפה ועוגה מעולה... לילה טוב

מתלבט13

New member
שיבוא הוא אליך

נורא פשוט, תגידי להם שאת מוכנה לפגוש אותו. את לא מוכנה להתחייב לקשר ארוך טווח, אבל תשמחי להכיר. הוא יכול ליסוע, וכמובן שאת לא מתחייבת על איך תתלבשי. ככה את מגלגלת את הכדור אליהם, ונותנת להם להבין כמה הם מטומטמים. כך הם גם יבינו שהם יכולים לתחמן כמה שהם רוצים בסוף את תעשי מה שאת רוצה והם אלה שיאכלו את הפדיחה.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif עצה מצויינת!

כל כך פשוט, שאין לי מושג איך לא חשבתי עליה בעצמי.

Le Fay

New member
כלומר, שיבוא אלייך.

התלבושת זו החלטה שלך, כי היא משליכה גם על משפחתך.

rigoletto111

New member
כמו שאמר המצביא הרוסי סובורוב

"קשה באימונים, קל בדת". אל תתביישי להגיד שאת לא רוצה וזהו, וכיון שאת רחוקה גם קשה לנדנד לך. כשיבינו את זה יהיה לך יותר קל.

המאהב 9

New member
יעבור להם

כשיצאתי- היו מתקשרים אלי כל שני וחמישי והציעו לי כל פעם "מציאה אחרת", בחורה טובה... אבל... אחרי שראו שאני נחוש לא להתייחס- ירדו ממני. כך יהיה גם איתך- תלוי בך

עד שיבור להם................

הדודה היקרה שלי השאירה לי עד היום 8 הודעות קוליות בנושא, למה את לא עונה... את מצערת אותנו.......... די!!!!!

למעלה