הצילוווווווווווו

הצילוווווווווווו

בא לי לבכות. רציתי לשנות ססמא בנקסון ופתאום זה שואל אותי מה שם החבר הכי טוב שלי. אני לא זוכרת שעניתי על שאלה כזו מעולם! ניסיתי את כל האפשרויות שאני יכולה לחשוב עליהם, וזה לא נותן לי. כתבתי לוג לנקסון, אבל הם לא מוכנים לעזור לי מטעמי פרטיות
הם טוענים שהייתי צריכה לכתוב או לזכור את זה. עכשיו אני תקועה עם הססמא הזו לנצח? איך לעזאזל אני יכולה להוכיח שזה החשבון שלי? איך אני יכולה לשנות את הססמא? אחרי כל מה שאני משקיעה במשחק הזה
יש למישהו עיצה?

הטיZרית

New member
כשפרצו לי לפריסטית...

ועשיתי שינוי סיסמה כדי שלא יוכלו לנסות לפרוץ שוב את הפין... אז המייל שהחשבון היה רשום עליו היה של 012 וכבר לא היה קיים כי עזבתי את החברה הזו 6 חודשים קודם... במקרה גיליתי שיש לי צילומי מסך מכל הרמות (במקלדת הישנה שלי כל הזמן הייתי לוחצת בטעות על סקרין פרינט) שלחתי להם צילום מכל רמה אפשרית עד רמה 73 (הרמה שבה נפרץ המשתמש) וכלום לא עזר... לא מעודד.. אבל זה מה יש...

אני לא מאמינה.. הצלחתי למצוא בכל זאת

ואוו, אני רק יכולה להגיד שאם אי פעם יפרצו לי - זה יהיה הסוף של מייפל מבחינתי, אחרי כל ההקשעה שלי
איזה מזל

הטיZרית

New member
אני גם חשבתי ככה...

כשפרצו לי לשחקנית ברמה 73 עד היום אפשר לראות אותה ערומה ברנקקינג באתר xxbalixx וזו היתה השחקנית הראשונה שהייתה לי... כמה שבכיתי בגללה... אני ילדה גדולה וזה רק משחק... אבל זה פאקינג כואב אחרי כל ההשקעה.. אמרתי לעצמי.. זה הסוף של מייפל...חודש אחר כך כבר היתה לי קשתית ברמה 48
אין מה לעשות.. זה ממכר..

awww זה מבאס

באמת שאני לא יודעת מה יקרה אם יפרצו לי. יש לי שם פריסטית רמה 96 כבר וסינית רמה 65 עם סטים של אילבי והשקעתי לא מעט NX. אני אמות אם אי פעם יקרה להן משהו
ואני מבינה את עניין הבכי בגלל מייפל.. קרה לי פעם אחת לפני כמה ימים שהתחלתי לבכות בגלל משהו שקרה שם (איזה סכסוך) - והייתי בטוחה שאני משוגעת לגמרי אם אני בוכה בגלל משחק רשת
וגם אני ילדה "גדולה". wow זה הי הזוי

הטיZרית

New member
הזוי או לא...

זה משחק רשת... ומאחורי כל דמות עומד מישהו או מישהי... גם להם יש מה להגיד וגם להם יש רגשות.... עד היום (כבר יותר משנה) יש שם בחור שהתחתן איתי במשחק... עברנו למסנג'ר... והוא מאוהב בי קשות ורוצה לעשות עליה (יהודי מארה"ב) אני לא אשכח איך כל פעם שלא הייתי נכנסת שבוע למשחק או למסנג'ר היו מתחילים בניינו ריבים כמו זוג נשוי... לפני כמה ימים סיפרתי לו שאני יוצאת עם מישהו..... הוא עלה מולי למצלמה במסנג'ר וממש בכה... קורע לבבות... ואני לא אשכח איך ברמה 55 קוסם קרח (ישראלי) שהיה ממש חבר טוב שלי במשחק גרם לי לקנות איזה מטה קסמים לפריסטית שלי... וקניתי מלא סקרולים בשביל לשים עליו... ובזבזתי על זה את כל הכסף שהיה לי.. נשארתי עם 500 מסוס ואף אחת מהמגילות לא עבדה... הרגשתי שממש בא לי להתאבד בגלל זה
וגם לפני רמה 90 קניתי אוברול לרמה 90 וסיקרלתי אותו עם 70% וכשהגעתי לסקרול האחרון (כבר היה עם יותר מ 21 DEX) הוא התפוצץ... על זה כבר הצלחתי לצחוק....
אולי באיזשהו מקום צריך לזכור שזה רק משחק...

אוי.. גם לי יש איזה מעריץ חבל על הזמן

האמת שאין לי מושג בן כמה הוא.. לטעמי הוא ילד. נפגשתי איתו ממש מזמן.. משהו כמו חצי שנה. הוא DK ושאל אם אני רוצה להיות חברה שלו. אין לי בעיה להיות חברה של כולם אז אמרתי כן. תוך 10-15 דקות הוא כבר הציע לי אירוסין והיתה לי טבעת
. היה לו אז NK והכל. התאמנו קצת ביחד ואז הוא נעלם לכמה חודשים טובים, חזר משהו כמו לפני חודש. מאז כמובן כבר העפתי את הטבעת כי היא תפסה לי סתם מקום ואין טעם להיות מאורסת למישהו שלא משחק בכלל. גם מחקתי אותו מהבאדי. בקיצר.. הוא נכנס לפני כחודש וראה שהוא לא בבאדי שלי (בטח עשה עלי FIND) ופתח שיחה. אמרתי לו שהוא לא שיחק תקופה ולכן זרקתי את הטבעת. הוא אמר שההורים שלו לא נתנו לו לשחק בתור עונש ועכשיו הוא חוזר. שאל אם אנחנו חברים אמרתי שכן, כי אני רואה חברות בתור חברות למשחק. הוא כנראה ראה את זה אחרת. הבחור פשוט רודף אחרי לכך מקום שאני הולכת ! אפילו לFM. היום אני פריסט רמה 96 והוא DK רמה 50+. שבוע שעבר הוא ניסה לפתוח איתו חלון שיחה כשהתאמנתי. אני שונאת את זה כי זה מפריע לשחק, אז ביטלתי את כל האפשרות של חלון שיחה (לא רק איתו, בכלל אני שונאת את זה). הוא כתב לי בבאדי שהוא חייב לדבר איתי דחוף ושאני אפתח איתו חלון שיחה. שאל אם אנחנו עדיין ביחד. אמרתי לו שאולי השבוע אני מתחתנת (מה שנכון
). אוייייי אלוהים איזה סאגה רומנטית עברתי איתו. הוא אמר שהוא ינטוש את מייפל אם אני לא אהיה איתו, בכה.. אמר שאין אף אחת כמוני. והאמת.. ואוו הרגשתי כ"כ רע, אם הוא היה לידי הייתי מחבקת אותו
ממש הרגשתי רע, אבל הוא היה כ"כ מבואס. אמרתי לו שיחפש מישהי ברמה שלו לשחק איתה ושיש עוד מלאן בנות במייפל שישמחו להיות חברות שלו-אבל הוא לא מוכן לשמוע. F6 האמת היא שמאז הוא קצת ניתק מגע... אולי נעלב. אז כן, לוקחים קשה את המשחק, אפילו שהוא וירטואלי. אולי בגלל כל ההשקעה, השעות והכיף - דווקא בגלל זה אנחנו מרגישים כ"כ מזוהים עם הדמויות.

למעלה