הציטוט האהוב עליכם

thug4life

New member
הציטוט האהוב עליכם

טוב לא קשה להבין מה אתם נדרשים לעשות אני פשוט מת על ציטוטים יפים אתם יודעים חכמים כאלו מלאים בחוכמת חיים. בבקשה תפרסמו כל מה שיש לכם וכל מה שתמצאו לא משנה מאיפה: רק בשביל לפתוח את הכיסים [כמו שעשה רייסטלין שלנו פעם] ואני לא זוכר מאיפה זה אולי אפילו מרומח הדרקון" "מי שצועד בדרכים אפלות צריך לראות בחושך" עוד אחד- "אם שליו אתה ונינוח בשעה שאחרים מתבוננים במעשיך - אינך בסכנה. כל מעשה ממעשיך יתפרש אז על ידם, כשם שהיו הם מפרשים את מעשיהם שלהם, לו נהגו כמוך." - קושינסקי עוד אחד- "שלום הוא ויתור על אהבת הכח תמורת כח האבה" - אין לי מושג מי עוד אחד- "מי שמשחק לפי החוקים של עצמו לא צריך לרמות"- דמיטרי דרויקוב איזה שם יפה אה?? עוד אחד- "גילוי הוא לראות מה שכולם ראו, אבל לחשוב מה שאיש עוד לא חשב" - אלברט צנט-גיורגי עוד אחד- "אם את אוהבת מישהו, שלחי אותו לחופשי. אם הוא חוזר, הוא שלך לתמיד. אם לא, הוא מעולם לא היה שלך באמת" - מי אם לא טופאק עוד אחד- "שאל ג´ושו את נאנסן: "מהי הדרך?" ענה נאנסן: "חשיבה פשוטה היא הדרך." ג´ושו: "איך לומדים אותה?" נאנסן: "אם תנסה ללמוד, תתרחק ממנה." ג´ושו: "אם לא אלמד, איך אדע אם זוהי אכן הדרך?" נאנסן: "הדרך אינה ידיעה, אך גם אינה חוסר ידיעה. ידע הוא אשליה, חוסר ידע הוא ריקנות. הדרך היא כמו חלל עצום שאין בו מקום לטוב ורע." לשמע דברים אלה זכה ג´ושו בהארה." - אין לי מושג מי זה אבל מישהו ממש ממש חכם!! עוד אחד- "חופש אינו שאלה של גודל הכלוב, אלא של מי מחזיק במפתח" - סרגיי סמית נחשו מה- "הבירוקרטיה המודרנית - מפעלים, משרדים, מערכות מסחר, בתי-חולים, בתי-ספר וכו´ - היא מכונה שרכיביה הם אנשים. התפקיד של בתי-הספר הוא להפוך ילדים לאנשים שיכולים ומוכנים לעבוד בתור רכיבים במכונה, ושקשה להם אפילו לדמיין שיש דרך אחרת" - ג´והן הולט עוד אחד- "החובה ללכת לבי"ס מקפחת את זכותם של רוב האנשים ללמוד" - איוואן אילץ´ (לנין)

just Tanyush

New member
אז יש לי כמה...

"מוות הוא הדבר הודאי היחיד בחיים" (תנחשו של מי???) "הזמן הוא מורה מעולה. למרבה הצער הוא הורג את התלמידים" (הקטור ברליוז) "בני האדם מבקשים להרוג את הזמן ובינתיים הזמן הורג אותם" (דיון בוסקו) "אחרי ששללת כל מה שהוא בלתי אפשרי, מה שנותר, הוא ככל שהוא נראה בלתי סביר הוא בגדר האפשר" (ארתור קונאן דוויל) יש לי עוד כמה אבל אין לי זמן לכתוב אותם עכשיו.

בלין

New member
טוב,

רוב הציטוטים שלי הם סתם משפטים שמצאו חן בעיני. רובם בלי משמעות 1)אין טעם לפחד מהעתיד. מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא, נצטרך להתמודד איתו. (ג´ ק´ רולינג, הארי פוטר וגביע האש) 2)"לא! כי אני הוא ארניון בן פינגון, גיל-גלד מלך עליון על הנולדור, ושמי נישא לתהילה בכל ארצות המערב! (טולקין האחד והיחיד באחד מספריו) 3)אל לי לפחד, הפחד הוא קוטל בינה. הפחד הוא המוות הקטן המביא לקליון מוחלט. אתייצב בפני פחדי ואניח לו לחלוף על פני ורק אני אוותר. (הרברט, חולית הנפלא) 4)מלחמה היא שלום, עבדות היא חרות, בערות היא כוח. (ג´ורג´ אורוול, 1984). 5)לא אבקש מפלדין שיברך אותך, גדילן, כי אני יודעת שהיית אחד מידידיו הקרובים והאישים ביותר (נו? מאיפה זה?) מצטער אם יש טעויות בציטוטים.

just Tanyush

New member
האנשים תמיד פה

רק שהם לא מגיבים על כלום כי הפורום הזה דיי מת, נו טוב אז לא מת אבל גוסס.

thug4life

New member
רק בגלל גישה כזאת לדעתי...

גם כשאני נכנסתי לפורום לראשונה לא ראיתי הרבה אבל אני לא יודע אני לא נמצא פה הרבה זמן אולי הוא תמיד כזה אבל לדעתי עכשיו יותר טוב את לא חושבת ככה?

thug4life

New member
אם אתה לא אוהב את זה אתה יכול למחוק

כמובן... אבל אנשים שבד"כ מתעניינים בדברים חכמים ויפים מתעניינים גם בפנטזיה אבל אם אתה כבר פה תשאל את גמבה איך הקטע שלו קשור לרומח הדרקון? אבל ככה אני חושב שהפורום נועד לאחד אנשים עם אינטרס משותף קיים ולתת להם לדבר על דברים שמעניינים אותם אתה לא חושב ככה? "התאספות כפויה אינה חברה" - אדל קאראל ואנחנו פה מרצון

SaberTooth

New member
למה למחוק...../images/Emo35.gif

רק תהיתי בשביל מה פתחת את הטופיק ואיך הוא מתקשר לנושא הפורום.

law without force is impotent פסקל

זה המשפט שפותח את הספר סכנה ברורה ומיידית של קלנסי. יש עוד רבים וטובים...אבל אביא דברים שעוד אין "אל לנו לפחד אלא מהפחד עצמו" לא זוכר של מי "אין חדש תחת השמש למעט ההסטוריה הלא ידועה" (טרומן) אין דבר העומד בפני הרצון כל עוד את הרצון מלווה ההבנה שיש גם כישלון (שלי אני מקוה) השמים הם לא הגבול הם רק מכשול הגבול היחידי הוא הדמיון שלך "i have a dream" הכל כך מפורסם. ורבים אחרים

צו צאנג

New member
אחד מהציטוטים הכי יפים ברומח הדרקון

זה: "אינני חוזה את העתיד. אני רואה רק את ההווה, הנהפך לעבר. כך ראיתיהו מאז ראשית הזמן. ראיתי אהבה שהביאה ישועה לעולם, בזכות נכונוה להקריב הכל. ראיתי אהבה שניסתה להתגבר על הגאווה ותאוות הכוח, אך נכשלה. העולם נעשה אפל יותר בגלל כשלונה, אך אין אלה אלא עננים המכהים את עין השמש. השמש - האהבה - עוד שרירה וקיימת. ולבסוף, ראיתי אהבה אובדת באפילה. אהבה שלא במקומה, שלא הובנה כהלכה, כי האוהבים לא ידעו את אשר בלבבם." אני פשוט חולה עליו, הוא כתוב לי בכרטיסאישי, באי סי וביומן!

SaberTooth

New member
זה אסטינוס בדרקונים של שחר האביב...

באסיפה בארמון שר העיר פלנתאס, נכון

למעלה