הצ'יזבטרון ומגהדת' ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאאאאה זאת ענבר? או ענבל? או עינב?

משהו עם ע' XD

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעינבוש מודל 07 DDDDDDDDD=

ח. עכשיו קראתי ת'שרשור ההוא. נקרעתי XD עכשיו הבנתי למה את ונעמה רושמת כל שנייה "ח. ויש לי עוד כמה פשוט נחנקתי"
סתומות XD

lililulu

New member
שירה את מזייפת עד לפה שומעיםD;

אפילו שאת יפה לא תעברי...כי לכולם אכפת מהקול חוץ מגל והוא נשנש אוהב בניםD: אני היום הלכתי לי בקניון יוקנעם ושרתי את השיר של אורן מיום שישי... המאבטח הסתכל עליי במבט של "פרשי לדוקים
" D= "את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשותתתתת את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת שידי את ידייך מחפשותתתת"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo46.gif

אני מתאבד. סתם
בגללך ? "אוספים ממתקים ושומרים, שאולי במקרה יגמרו החיפושים.. ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים, ואיפה החיים שלך היום אה? מערכת ויתורים גדולה, זה לא אמיתי"..לא הספקתי.. חחח בדיוק שומעת [: כפרעליו
<עברי> בועז?
לא לא זה בועז

lililulu

New member
כן כן בועז!

ג'קו ונינט העקומהההה [: צריך דחוף לשלוח לסקאזי שיעשה מהשיר הזה רמיקס!

../images/Emo175.gifבננננננננננננננננות ? , \:

אני בכוונה משרשרת את זה שוב לפפפה !!!!1 --------------------- יש לכן יחחחחחס מגעיל !!!!1 זה מה שיש לי לגייייד לככן . |||: אני לא מתכוונת לכולן , רק לכמה בנות . ילדה מהפורום אמרה את דעתה על להקה אחרת , ואתן מתנפלות עלייה מתחילות להגיד כול מיני דבררררים !!!!!!1 ת פ ס י ק ו ! הבנות האלה יודעות מי הן - אני בטוחה . אתן בפורום סתם כי בא לכן , אתן לא אוהבות את הגיים בויז אבל תכבדו ת'בנות שכן אוהבות אותם ! אל תרדו עליהן . בטח בגלל שאתן לא אוהבות ת'בנים , אז לא משנה לכן אם תסלקו בנות אחרות , - שכן אוהבות ת'בנים - אני כבר לא אוהבת ת'בנים , אבל אני לא מסלקת פה בנות . אני פה בגלל כול הבנות שהכרתי , כיף לי להיות פה , למרות שיש את כול הריבים האלה . ואני לא אומרת את זה כי אני רוצה לריב או מש'ו , ממש לא ! \: אני אוהבת אתכן והכול , אבל זה מעצבבבן כבר ! ועמית אני לא מתכוונת אלייך .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשאלון ><

שיר אהוב כרגע: משפט משיר שהכי אהוב: ספר אהוב: זמר אוהב: זמרת אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: אתר אהוב: בני אדם אהוביםP= : טעם מסטיק אהוב: שתיה מוגזת אהובה: שתיה שלא מוגזת אהובה: גלידה אהובה: קרטיב אהוב: פורום אהוב: חולה אהובה: צבע אהוב: תאריך אהוב: [למה אתם אוהבים אותו?]: צבע לק אהוב: עגיל אהוב[מקום]:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif*מואעאעח*

שיר אהוב כרגע:אמא תראי-אביב. משפט משיר שהכי אהוב:"..ולפעמים כשאני מחייך ,אני רואה את הפנים שלו - בראש שלי, ומשכנע את עצמי בלב,שאני לא דומה לו ,אני מישהו אחר.." [מלטף ומשקר-עברי] ספר אהוב:אל תגלה !$@#%@^
זמר אהוב:עברי !1 זמרת אהובה:אהמ..אין. שחקן אהוב:עפר,איתי תורג'מן. שחקנית אהובה:לירון וייסמן,מיטל גל. אתר אהוב: ? בני אדם אהוביםP= :אואו,זו רשימה ארוכה ארוכה . אז נרשום את מי שאני הכי אוהבת .- תות,נופק,ועוד אחד[אהמ נופר אהמ].וסער !!!!!!!!11 התאהבתי בו מאתמול D= טעם מסטיק אהוב:תות בננה. שתיה מוגזת אהובה:קולה.
שתיה שלא מוגזת אהובה:מיץ תפוזים :) גלידה אהובה:וניל עם עוגיות !
קרטיב אהוב:וניל עם עוגיות גם D; פורום אהוב:עברי לידר,אני לא כותבת שם,אבל מאד מאד כייף לקרוא שם :) חולצה אהובה:האדומה עם החגורה *מועאעאח* צבע אהוב:blackkkkkkkkkkk
תאריך אהוב:7.6 [למה אתם אוהבים אותו?]:בואו נחשוב . :) צבע לק אהוב:שחור , זה קול כזה XD עגיל אהוב[מקום]:סיידליפ , ספטוווום. !#!!@%#&$*
בועז?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאה בעצם , תיקון !../images/Emo41.gif

אמרו מהשיר הכי אהוב,לא המשפט הכי אהוב, אז קודם השיר הכי אהוב עליי , זה של מיי כימקל רומנס , I don't love you, עכשיו משפט ? יש שפ איזשזהו משפט שאני אוהבת אבל אין לי כוח לבדוק איך כותבים את זהלמה פאדיחות לרשום באנגלית ואז זה לא בטוח וכל זה בלה בלה D; אה ועוד שיר אהוב , של עברי , אישה לויתן ,אז נקח משפט : "ויש לה הסכם עם עצמה,תמיד שנשברת עולה לקחת אוויר,ומי זה אמר שאישה לויתן זה דבר לא שביר" ועוד משפט "ואולי החום יעשה את שלו ואולי הקור יגמור אותי" בקיצור שיר אש חובה לשמוע ,מצמרר כל פעם מחדש!

שירק את כוסית!!1 ((:)

שיר אהוב כרגע: אין אחד x_x משפט משיר שהכי אהוב: נו אבל אין אחד הכי אהוב! O.O ,טוב. אז המשפט שיש לי בחתימה. ספר אהוב:האסופית DDDDD: זמר אוהב: אביב. זמרת אהובה: נינטו'ש. D; שחקן אהוב: אין םO שחקנית אהובה: נינט!11 PP: אתר אהוב: תפוז. אבל בחייאת,תביאו משחקים יותר מעניינים!!!1 פ: בני אדם אהוביםP= : שירקי הכוסיתתת!!!1*
,נעמה השמנה D: ,דוריייק. וטוב שיש עוד איזה 20 D: טעם מסטיק אהוב: בננה. שתיה מוגזת אהובה: קולה|סגידה| שתיה שלא מוגזת אהובה: כל האלה של קריסל פ: גלידה אהובה: שוקולד!!!!11 עם פצפוציים(:) קרטיב אהוב: תות. פורום אהוב: זה x___x וכיף לקרוא בפורום של אביב ונינה.. חולצה אהובה: טוניקה שחורה!!1 סקסית שלייייייייי.
צבע אהוב: כתום ,שחור. תאריך אהוב: יומולדת שלייי :] 25.2 [למה אתם אוהבים אותו?]: כי זה היומולדת שלי!!1 PP: צבע לק אהוב: שחור. פעם שמתי גם אדום Oם עגיל אהוב[מקום]: טראגוססססססס. סיידליפ. חבל שלי יש רק בטבור ;_;

עונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר אהוב כרגע: מי לאב של ג'סטין ועוד כמה [נראלי] משפט משיר שהכי אהוב:"עוד שעה,יאיר הבוקר והשחר יעלה ויזכיר.." ספר אהוב: הממ זמר אהוב:דניאל זלברשטיין זמרת אהובה:שירי מימון שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה:זאתי שמשחקת את טובה באלופה..איך קוראים לה ?
אתר אהוב:נענע D: בני אדם אהוביםP= :אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר.. טעם מסטיק אהוב:מנטה חריףף שתיה מוגזת אהובה:לימון ליים שתיה שלא מוגזת אהובה:פטל ... גלידה אהובה:תות קרטיב אהוב:לימון פורום אהוב:1417 חולה אהובה:המ? צבע אהוב:אדום ושחור תאריך אהוב: 5.12 [למה אתם אוהבים אותו?]: כי זה היומולדת 'צלי צבע לק אהוב:ורוד? עגיל אהוב[מקום]:אף

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאח של חברה שלי ../images/Emo99.gif

הוא בן 7 והוא כזה פשוש ! *מואעאעאח*
[הוא גם חרמן
]

למעלה