הצ'יזבטרון ומגהדת' ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבאמת באסה שהוא קטן .

ועוד יותר באסה שהוא אח של הילד שאני הכי שונאת בעולם. והילד הזה שהיה קטן קופי סער \: איף |;

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונהה

שיר אהוב כרגע: אואו הרבה, שווים בינהם משפט משיר שהכי אהוב: " בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות.." איציק שמלי כמה חסר ספר אהוב: לא בלי בתי זמר אוהב: אממ שון פול, ג'סטין , איציק שמלי , שיקו חייק , רוי אדרי ועוד כמה זמרת אהובה: שרית חדד , ריאנה שחקן אהוב: רן דנקר המושש שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין אתר אהוב: כל הפורומים בני אדם אהוביםP= : דילב ,אמא , נופר. שחפולה , ירדוס ועוד מלא טעם מסטיק אהוב: מנטה חזק במיוחד חחחחחחחח ( חזקקק דילב ?!! ) שתיה מוגזת אהובה:קולה לימון שתיה שלא מוגזת אהובה: נסטי אפרסק גלידה אהובה: עוגיות קרטיב אהוב: תותי פרוטי פורום אהוב: כל הפורומים שאני נמאת בהם ויש הרבה חחח חולצה אהובה: אממ הרבה צבע אהוב: כחול >< תאריך אהוב: 9.8 [למה אתם אוהבים אותו?]: יומהולדת צבע לק אהוב:אדום או שקוף חחח עגיל אהוב[מקום]: אף ולמעלה באוזן אני אפעם לא יידע איך קוראים לוו חח

../images/Emo135.gifעונה.

שיר אהוב כרגע: כל השירים של סינרגיה, כבד לי- רוי אדרי, כמה חסר - איציק שמלי. משפט משיר שהכי אהוב: אוהב רק את עצמי, מגיע לי א-ו-ת-י [: ספר אהוב: יש הרבה. הכי יפה שקראתי זה "חברות" ו- "מגע של אהבה" זמר אוהב: אביחי לוי, הסולנים של סינרגיה. זמרת אהובה: נינט טייב, שירי מימון... שחקן אהוב: מייקל לואיס, יהודה לוי.. שחקנית אהובה: עדי הימלבלוי, יעל בר זוהר .. אתר אהוב: גוגל
בני אדם אהובים: הרבה. טעם מסטיק אהוב: הכל. שתיה מוגזת אהובה: קולה, ספרייט. שתיה שלא מוגזת אהובה: שוקו, נסטי פרסק.. גלידה אהובה: שוקולד. קרטיב אהוב: תות :] פורום אהוב: גיים בויז. חולה אהובה: מה ?? צבע אהוב: חום, צהוב בננה, ירוק בהיר, תכלת. תאריך אהוב: 14.9.91 > יום הולדת שלי D: [למה אתם אוהבים אותו?]: -- צבע לק אהוב: פראנצ'ים בכל הצבעים לא משנה לי, הכל יפה. עגיל אהוב[מקום]: טבור.

../images/Emo20.gifעונה - :]

שיר אהוב כרגע:ננאמ , .את הכלה שלי -צדי אור , : ] משפט משיר שהכי אהוב:"אין דומה לך אין דומה לך בשבילי את האדם הכי מושלם" ספר אהוב: - זמר אוהב:אייל : ] זמרת אהובה: \ : שחקן אהוב:כל מיני שחקנית אהובה: \ : אתר אהוב:סקס משין D: סתם שואומי , וואלה כייף , בני אדם אהוביםP= :שיירק , דייל , חן , שח, ברייק ,זהוו טעם מסטיק אהוב:בזוקה יאמיי שתיה מוגזת אהובה:חחחחחחחחחח פטל
רק ברייק תבין שתיה שלא מוגזת אהובה:קולה בלי גזים חח סתם קולה @ , . גלידה אהובה:שוקובו [אחח כמה זמן לא אכלתי] קרטיב אהוב:לימונס פורום אהוב:לא רשומה לשום פורום חוץ ממזרחית , אבל לא הרבה שם , אז גיים בויז :] חולצה אהובה: > צבע אהוב:חום תאריך אהוב:26.8 / 25.5
[למה אתם אוהבים אותו?]:יומולדת ועוד משהו :] צבע לק אהוב:אדום עגיל אהוב[מקום]:גבה
,טבור , אף :)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחח חשבת לא נכון מיכל.

מדלגים על מה שאת אומרת כי לא רוצים לריב איתך.

../images/Emo175.gifלא , אני לא רוצה לריב . [:

רק אמרתי שתפסיקו כבר לריב איתן , כי ככה הבנות נעלבות ולא חוזרות לפה יותר .

למעלה