הצ'יזבטרון ומגהדת' ב-
אנשים

../images/Emo108.gifכן..אבל יש בטח המון שניפצעו

כי היו המון אמבולנסיםם.. ובדרך כלל כשנוופל קסאם אין המון אמבולנסים כמו היום... אני מקווה שאף אחד לא ניפצעע
אתמול כריס בנואה ז"ל ניפטר ואני עדיין בוכה בגללו.. היום נופל קסאם מה יהיהה מחרר?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifרותם ? D;

בועז עמודה XD חע אני שומעת עכשיו ת'שיר שהוא ביצע בתוכנית האחרונה, וואי הפתיע !!!!!! ממש ממש ממש שר יפה . וגם נדב קדמון חרשתי עליו XD כאילו כדי להתרגל לקול שלו , וקול יפה . אבלללללל אין על אדיר,וסתמי D;

בועזזזזזזזזזז? בועז. כן כן. XD

DDDDDDDD: כפרה על התימני הזה. נדדדדדדדדדדדדדדבי. דיייייי את לא מבינה כמה הוא חמוד
,חתיךךךךךךך. חח איכ,אדיר הזה חרמןDDDDDD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאז מה XD גמאני חרמנית DD=

אהמ לא חרמנית,תימנית XD עלללאק D= בועז? XD

lililulu

New member
כן כן בועז לא לא בועזזזז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתנו לשיר בכייף D=

שוב אני מוצץ גבעול תחת גשר מט לנפול כשמעלי העגלות בתנועה מתמדתתתתתתת. שוב אני מתחיל לשאול מה לרצות מה לאכול כשהנמלה העניינית אותי מודדת.. אחת לאיזה זמן מוגבל אני נשמט אביון ודל ממירוץ הכרכרה המשתקשקתתתתתתתתת נפלט משצף מעגל וכמו שוקע תחת גל כשההמולה הסחרחרה אט מתרחקת.. ואבא תמיד אומר תעזבהו יום יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור. קפצת ממנה היום חלפו שנתיים והנה נשארת מאחור. צולל חופשי ללא מצנח, לכל הכיוונים נפתח, והתשוקה לכל כיוון אותי הורסת, כך שבינתיים אני נח, כך כמו שאני מונח כשהתאוצה שמעלי שוב ושוב דורסת. עני ורש ומרושרש, מביט בנשל הנחש. לו רק יכולתי גם אני כך להגיח. בהשילי בלי כל חשש, תרבות של עור אשר יבש, וכמו חדש למחוז חפצי אגיע. אך אבא בשם אומרו "תעזבהו יום יעזבך יומיים" - העגלה נוסעת אין עצור לא קפצת עליה היום חלפו חודשיים והנה נשארת מאחור. וגם היתה לי בחורה קצת פראית קצת לא ברורה. אך לא הגיע לה שאשתגע - אז במכונית שכורה הרסתי לה את הצורה ועכשיו אני מתגעגע. ולך תצא מזה עכשיו, איך תצא מזה עכשיו, מוצץ גבעול מתחת איזה גשר מי צריך אותך עכשיו? מי בכלל זוכר אותך עכשיו? לך תתחיל למצוא שוב את הקשר. ואבא חוזר ואומר: "תעזבהו יום יעזבך יומיים" העגלה נוסעת אין עצור קפצת ממנה היום חלפו שעתיים והנה נשארת מאחור. בועז??

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא בכלל התבלבל חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא שר, כשהנמלה הנמלית אותי מודדת .
בועז?? בועז.. בועז!!!!!!

DDDDDDDDDDDDD: זה לא ככה בכלל,

זה, כן כן זה בועז. לא לא זה בועז. בועז. בועז??
קאבויי תימני,לא הגיוניייייייייייייי.

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהנמלה הנמלית חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בועז ????????? D-: כפרווווט D=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחח D;

הוא יודע בכלל על השיר? D; היא פאקצה זאת שחיברה? או מישהי שעשתה את עצמה פאקצה? DDD= מועאעאח D; בועז .

לא יודעת.נראה לי היא באמת כזאת DD:

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד החתימה שלה זה, "עיצה לחיים: עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש מאשר שתדבר ותראה להם שזה באמת ככה...."

למעלה