הציונים

barca88

New member
יכולים לבדוק

למיטב הבנתי,יכולים לבדוק רק מי שנרשם לאוניברסיטה בקיץ או עכשיו בחורף באתר של בן-גוריון בנוגע לשאר לא יודע

booksmeller1

New member
דיברתי עם המרכז הארצי

נאמר לי "בימים הקרובים" כך שהיום לא יהיה...ממחר נמשיך להיות על קוצים, היום אפשר "להירגע" :\

מה פתאווםםםםם

תמיד יום אחרי שיש ציונים באונ' יש באתר של המרכז הארצי. השאלה מזה מחר? 10 בבוקר או היום בחצות?! בהצלחה לכולם!!! 799 קטן עלינו:):):)

tuluse

New member
מה פתאום היום בחצות../images/Emo187.gif

זה לא כאילו הגמדים הקטנים
של המרכז הארצי יושבים כמונו בציפייה,כוססים ציפורניים שיגיע כבר חצות, כדי שיהיה אפשר לפרסם את הציונים. הם לא עובדים בשעות כאלה!

barca88

New member
מישהו יודע אם בר-אילן קיבל

מישהו יודע אם התעדכנו הציונים לבבר-אילן ?

אז בוא אני אחדש לך

ביום שאמורים לפרסם ציוני בגרות (הם מודיעים שבוע לפני בערך שזה יהיה בתאריך איקס..) ואז הם מופיעים בחצות. ולא הם לא עובדים בחצות אבל זה ממוחשב ולכן זה מופיע אוטומטית בחצות. לא אמרתי שיבואו בחצות לדפוק לי בדלת... אז רק שאלתי אם מישהו יודע אם זה ככה גם עם המרכז הארצי כי אין לי נסיון קודם... בהצלחה לכולם!

בו עז לב

New member
אז מתי הם יתפרסמו??????

עוד מעט יפתרו אותי מהעבודה כי אני כל הזמן באתר של המרכז הארצי לבחינות... מישהו יודע אם שווה לרוץ בחצות למחשב או להמשיך לחלום על 207 בסיוטים...???!!!

samatit

New member
יש לי רעיון!

בואו פשוט נעשה לילה כיף כאן כולנו, נכסוס ציפורניים ביחד ובחצות בדיוק נלך כולם לאתר של המרכז הארצי לראות אם יש ציונים. אם יש- זה יהיה אדיר כי ב-12 בלילה יתחיל פה שרשור ענק, אם לא- לפחות נדע לספר זאת לנבחני המועדים הבאים (ואולי אף אנחנו ביניהם, אני לפחות די בטוחה שאני כלולה)...

בו עז לב

New member
ואז נפיל להם את האתר?

אני מעדיפה לחכות כמה שעות, לישון בהם... ולהתחיל את הבוקר טוב. או לקחת יום מחלה מהדיכאון... :)

נגההההה

New member
יש לי רעיון יותר טוב!

נבדוק מחר את הציונים.. ואז מחרתיים נקבע כולנו להכנס באותה שעה לאתר של המרכז הארצי ונפיל להם אותו! מגיע להם!

TheRgirl

New member
אני איתך!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo123.gif

באמת מגיע להם!!!! מואהאהאה....!

booksmeller1

New member
ממה שנראה לי אין בכלל ציונים

כולם רואים באוניברסיטאות את הציונים הקודמים שלהם ואף אחד כאן עוד לא סיפר ושיתף על הציון שלו. נראה לי עוד עבודה בעיניים. איך זה שאף אחד עוד לא סיפר על הציון אז???

elena20

New member
כן,גם לי לא נראה שיש, כי אם היה

בטוח כבר היה מישהו שהיה מספר על הציון,.

קרודיו

New member
למה לא מתעדכן לי?

זה אומר שקיבלתי יותר נמוך? אני נרשמתי שנה שעברה לשנה הזאת...ועדין הנתונים שלי מופעים אבל יש לי שם את הציון הקודם?

למעלה