הציונים באוגדן

TRIPLEfnH

New member
הציונים באוגדן

לכל מי שמודאג מרמתם ה"קלה", כביכול של האוגדנים, אז לא רק שרמת השאלות סבירה ביותר ולא נופלת בהרבה, אם בכלל, מרמת השאלות בפסיכומטרי, דבר נוסף ששמתי לב אליו היום, הוא שטבלת הציונים בסוף כל אוגדן נותנת ציונים נמוכים משמעותית לכל פרק לפי מס' טעיות ביחס לטבלה בחוברת ההדרכה של המרכז הארצי שמקבלים בערכת ההרשמה, שהיא כמובן המדוייקת יותר. אישית, ע"פ הטבלאות של האוגדנים נאו הציונים שקיבלתי בין 685 ל 705, בעוד שאם אני מחשב אותם לפי הטבלה שבערכת ההרשמה אני מקבל 705-730. לא ברורה לי הסיבה, אולי זה בגלל שהאוגדנים טיפה קלים יותר, אם כן, הרי שהציונים הנמוכים מקזזים את עצמם, והתוצאה הסופית משקפת בהחלט, אז לכל מי שמרוצה מהציונים שלו באוגדנים יש סיבה טובה לאופטמיות. בהלחה לכולם.

1234aaa

New member
צודק!

הרגע בדקתי וזה והטבלה של האוגדנים באמת מורידה קצת מהציון!

qet1

New member
אני אסביר לך מה הסיבה

הטבלה שבסוף כל מבחן באוגדן היא טבלה שמתאימה לתוצאות של אותו מבחן, כלומר - אם באותו מבחן החלק של האנגלית נניח היה קשה יותר (ממוצא התשובות הנכונות היה נמוך יותר) אז אתה תקבל ניקוד יותר גבוהה על כל תשובה נכונה באנגלית! הטבלה הזו היא בעצם מה שיוצר בפועל את מה שנקרא "בחינה יחסית" (שהציונים שלך הם יחסיים לציונים של שאר האנשים באותו מועד), כלומר - בכל מבחן שאתה עושה באוגדן הציון שאתה מקבל הוא הציון שהיית מקבל אם היית נבחן מתי שהמבחן הזה היא בתור פסיכומטרי אמיתי(כלומר באותו זמן אם אותם אנשים) בשורה התחתונה כדי לקבל את הרמה האמיתית שלך אתה חייב לחשב לפי הטבלה של אותו מבחן שעשית!

1234aaa

New member
כן אבל

שמתי לב שהטבלה היא אותה טבלה בכל המבחנים של האוגדן..

qet1

New member
לא נכון, תבדוק לעומק!

אני גם חשבתי בהתחלה שזו אותה טבלה, ואז בדקתי כמה טעויות מותר לי לעשות באנגלית בשביל לקבל פטור....

qet1

New member
עוד דבר: זה שהטבלאות במבחנים באוגדן

הן כמעט זהות, והטבלה במבחן של הערכת הרשמה שונה. רק מוכיח שהמבחן שבערכת הרשמה הוא קל מידי (ולא שה 6 מבחני פסיכומטרי האמיתיים הם קשים מידי).......תחשבו על זה!

TRIPLEfnH

New member
אתה מתכון...

שהמבחן בערכת הרשמה קשה יותר מהאוגדנים כי הטבלה שלו נונתנת ציונים גבוהים יותר עבור מס' טעויות רב יותר. וחוץ מיזה האוגדנים הם לא מבחנים שלמים, אלא שאלות ממועדים ומבחנים שונים. עכשיו אתה תחשוב על זה !

qet1

New member
1.../images/Emo45.gif צודק, טעות שלי

2.הם לא מבחנים שלמים? אתה בטוח?

1234aaa

New member
רגע רגע..

ערכת ההרשמה נחשבת קשה יותר מהאוגדנים? היא לא נחשבת הכי קלה שיש?

TRIPLEfnH

New member
אמת

לא זאת שאני קיבלתי. קיבלתי בה ציון נמוך מכל האוגדנים, אם כי זה היה המבחן השני שעשיתי באותו היום, אז אולי בגלל זה.

1234aaa

New member
דרך אגב

עשיתי את הסימולציות של קידום ואת האוגדנים וההבדל היחיד ברמה (ככה אני מרגיש לפחות) הוא בכמותי! באנגלית והמלולי אין בכלל הבדל (היו אפילו כמה בחינות באוגדן שהחלק המלולי היה שם יותר קשה מבסמולציות של קידום). ככה אני מרגיש לפחות.

קידום = התעללות בכמותי

מה זה יש להם כמותי פריקי ומעוות מדיי פעם יש להם מבחנים קלים ופתאום בא לי מבחן שכולו מועדון 700 (קשה ביותר) מוזר ביותר

qet1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ההבדל המרכזי בין קידום לאוגדן זה החלק הכמותי, באוגדן יש לי 0-2 טעויות למבחן בכמותי, בקידום יש לי 4-10... אבל לא הייתי אומר שבאנגלית ומילולי אין הבדל, גם בזה המבחנים של קידום קשים יותר, אבל באופן זניח יחסית לכמותי.

1234aaa

New member
הממ

להגיד לך את האמת , אני חושב שלי היה אפילו יותר קשה באוגדן מאשר בקידום בחלק המלולי (אנגלית אולי קידום באמת יותר קשה). באוגדן יש את השאלות האלו שממציאים לך איזה משחק מטומטם שזאת בעצם בעיית סידור משונה וזה גזל לי המון זמן ,בקידום לא היה את זה.. אבל אוליי זה אנדבידואלי.. אגב גם סוגי השאלות בכמותי בקידום ובאוגדן הם דיי שונים , מעניין מה יש באמיתי.

TRIPLEfnH

New member
בדיוק מה שיש באוגדן

מה יש באמיתי ? בדיוק את סוג השאלות שיש באוגדן וגם באותה הרמה. אני מבין את הלחץ של אנשים לפני בחינה ראשונה, אבל תאמינו לי... זה מבחן הוגן עם שאלות פתירות ובלי הטעיות מי יודע... הם אפילו טורחים להדגיש בקו כל מילה שעשויה להטעות. אני לא יודע מה אומרים לכם בקורסים, לי אמרו שהמרכז הארצי מניאקים, שהם בכוונה נותנים שאלות מטעות, ושיש שם שאלות קשות כמו במבחני הדמה שנתנו בקורס... חרטא ! סתם באתי למבחן וכל שאלה חשבתי איפה הם מטעים אותי, כשבעצם רב השאלות ממש קלות, ומידי פעם יש שאלות טיפ טיפונת קשות. רב הטעויות שתעשו, תעשו מחוסר תשומת לב, ולא בגלל קושי השאלה, אז כדאי שתבואו רגועים. זה לא כזה מבחן קשה, ממש לא ! כל מי שאני מכיר שעשה את המבחן פעם נוספת שיפר בין 20 ל 50 נקודות. איך יכול להיות ? האם המבחן ניהיה קל ? לא, פשוט הלחץ ירד כשיודעים מול מה עומדים, ושהשד לא כל כך נורא, אז באמת שאין סיבה לדאגה. בהצלחה לכל מי שניגש מחר.

TRIPLEfnH

New member
זיו כספי

ואת דעתי על הקורס המגוחך שלהם כבר נתתי בו מס' פעמים.

symptoms

New member
לדעתי../images/Emo59.gif

האוגדן קל בהרבה, גם באנגלית ובמילולי ולא רק בכמותי. אבל יכול להיות שזה נובע מהעובדה שאת האוגדן אני עושה שאני עירנית, ואת המבחני דמה אני עושה שאני כמעט נופלת ומהרגליים ועומדת להירדם כל שניה... רעות

האוגדן הוא ברמה של המבחן האמיתי

אין מה לעשות, המבחן האמיתי הרבה יותר קל מכל הסימולציות שעשיתם, רק תצאו מהלחץ. רק שתדעו, היו מבחנים של קידום שלא הצלחתי לסיים בהם בזמן אפילו כמה פרקים של כמותי! (במבחן האמיתי הוצאתי 150 בכמותי) אז ככה שאם לא תיכנסו ללחץ אין סיבה שלא תוציאו ציונים טובים

למעלה