הצט הזה נדפק לגמריי

ח ו מ ו ס

New member
הצט הזה נדפק לגמריי

מאז החלונות השחורים פשוט אי אפשר לשדר ואל תפנו אותי לתמיכה הטכנית יש לי כלבה שתומכת בי וקוראים לה באפי לתשומת ליבכם או שלא אבל זה מייאש את הצורה "החיבור נכשל" החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל החיבור נכשל שתרגישו מה שאני מרגיש ועוד מליוני צופים בעולם.....פפפפפ

F00D Is G00D

New member
זה כי אתה לא מחובר לאינטרנט

רוצה תשובה רצינית? שאל את השאלה בצורה רצינית! צילום מסך, מערכת הפעלה, איכספלורר, פלאש שבצ'לום

ח ו מ ו ס

New member
כן כן חכם גדול

אני משדר פה כבר חודשיים כמעט מעולם זה לא קרה וזה קרה לעוד 90 אחוז מבעלי החדרים אולי אני אעשה סקר בין כולם מה המערכת הפעלה שלהם ואיזה כרטיס מסך יש לאחותם? הצט נדפק ותטפלו בזה!

F00D Is G00D

New member
אני כבר לא עונה לשירשור הזה

תחפש כושי אחר שיעסה לך את העבודה (סליחה אור) אני בא לקראתך, לעזור לך ומקבל יריקה בפנים

ח ו מ ו ס

New member
זה בסדר

לא חשבתי גם ככה שתהייה לכם תשובה פרקטית כל מה שאתם יודעים זה להתעסק במי הראתה את הציצי שלה ומי לא או למה אסור לי לקלל וכל שאר הירקותמובן לי הדברים הנשגבים מבינתכם בכל זאת זה נשגב מבינתי אז למה שמישהו אחר יבין? אולי מישהו? צדיק?

undi

New member
חייבים להשמיד את סדום!

הרי אין כאן אפילו "צדיק" אחד... חומוס תרגיש יותר טוב אם תדע שזה קורה לכולם ולא רק לך? הבעיה במערכת עצמה ולא בכרטיס זה או אחר או מערכת הפעלה כזו או אחרת. ("הכי טוב" זה להאשים אותך בחוסר רצינות ולא לקחת אחריות לתיפעול תקין של המערכת)

F00D Is G00D

New member
הבקשה לגבי מערכת

הבקשה לגבי מערכת ההםעלה היתה על מנת להשוות נתונים קיימים, כאשר אדם אינו מוכן לשתף פעולה איני יכול לעזור לו! בכל מקרה שיהיה לכם שבת שלום ושבוע טוב

למעלה