הצטרפות לאגודה

Ris4RED

New member
הצטרפות לאגודה

היי, אני סטודנטית חדשה לתואר שני, ורציתי לדעת האם גם סטודנטים לתארים מתקדמים יכולים להיות חברי אגודה. אם כן - היכן נרשמים ומתי? האם צריך להביא משהו (תמונות, כסף וכו')?

amitk80

New member
תשובה בנושא

אהלן, קודם כל נחמד לראות פה שיש סטודנטים חדשים כמוני לתואר שני. סטודנטים בעלי תארים מתקדמים אכן יכולים להיות חברי אגודה. אני חושב שאת כבר עכשיו יכולה להרשם במהלך השבוע הזה במשרדי האגודה. במידה ולא עשית כרטיס בשנה שעברה תביאי איתך בכל מקרה תמונת פספורט (למרות שנראה לי שיבקשו מכולם להצטלם). כסף את לא צריכה להביא כי זה יורד אוטומטית משכר הלימוד, כלומר זה מתווסף ביחד עם שכר הלימוד. ניתן לראות את זה בחשבון של שכר הלימוד. אם אני לא טועה חברות באגודה עולה לשנה 99 שקל. שיהיה בהצלחה, עמית נ.ב מה את מתחילה ללמוד?

Ris4RED

New member
תודה על תשובתך

הי עמית, תודה על התשובה. אני מתחילה ללמוד ב-HCGES בתכנית החדשה ללימודי גרמניה ואירופה המודרנית. את התואר הראשון עשיתי בטכניון, אז אין לי מושג איך כל ענייני המנהלה הולכים פה באוניברסיטה... שוב תודה, רעות

amitk80

New member
בכיף בכיף

שמחתי לעזור. ספרי לי קצת על התוכנית (את מוזמנת במסר אם תרגישי יותר בנוח) כן יש הבדלים בירוקרטים בין האוניברסיטה לטכניון.. מתרגשת? לילה טוב, עמית

למעלה